Nešto ne verujem da će se čovek javiti posle 6 godina

pa aj ja da iskoristim priliku da pitam nešto oko drajvera, pošto sam nedavno uzeo Live! 5.1 (sb0100). Trenutno sam na XP-ovim, KX najnovije sam probao i zar je moguće posle xy revizija da nisu sredili krupne propuste.
- zvuk mi nestaje/pišti
Može li se nekako to rešiti, ima negde na njihovom forumu o tome, ali još nisam našao
- Mixer mi se stalno pogubi i nestanu mi svi slajderi !?
- sa njima mi cd zvuk pucketa svakako a sa ovim generičkim samo kad hard drlja (i to inače ne mogu da rešim. kt400 je u pitanju, ne pomažu ni Hyperioni ni Latency Patch 0.20...)
Malo mi se i nije svideo zvuk, čini mi se da malo farba/izobličava, mada vidim da ima pregršt opcija za čačkanje, možda i nije bilo sve na optimumu. A čistiji zvuk zbog rear izlaza takođe nisam iskusio, bar ne na prvo slušanje kako sam očekivao. Možda malo ima razlike... prvenstveno na većim snagama.
Sve u svemu baš sam se razočarao u te hvaljene KX drajvere.
Youp-pax sam skinuo neki 3.63 valjda je to odgovarajući, nisam ga još probao. Jel zna neko da li i ti drajveri swapuju rear i front izlaze?
Inače sistem je Altec 621, slušam ga evo pune tri godine na CMI 8738 i tek sad sam progledao na uši:,,:, tako da bih se nadovezao na Delimirov post od pre 6 godina, da je sadašnja cena VIŠE nego povoljna... dosta lepši zvuk za samo 10 buđona.