Ne znam gde si gledao ti,meni su ponudili aeri za 43.000Stvar je u tome sto mi nekako ta racunica nema smisla. Jer recimo ta TLC klima koju sam naveo gore je oko 75.000 trenutno. Aeri+ je oko 50 i kusur, a to mi je vec teritorija Hisense Energy Pro X-a koji je na popustima veoma cesto i oko 62-63.000din i realno bolja je klima. Te dve klime bez ugradnje samo oko 138.000din izadju, a ajde da realno sagledamo to je vec teritorija Multi Split. Za nekih 140-150-160.000 moze da se uzme Multi Split Sistem koji bi mi pokrio vecinu kuce sa npr jednom 12000btu u dnevnoj i dve 9000btu u sobama pored.
Dve klime gore navedene TCL 18 i Hisense Energy Pro X sa ugradnjom izadju oko 173.000din, a multi split sistem koji bi mi pokrio skoro celu kucu sa ugradnjom 220-230.000din. Ako cu vec tako da gledam da idem na dve klime onda mi je bolje da se isprsim kada budem u mogucnosti za jos 500e i pokrijem skoro pa celu kucu.
Nadam se da ce se jos neko javiti ko ima mozda slican raspored prostorija pa da kaze i neko iskustvo, zovem uskoro i majstora za ugradnju pa neka i on kaze misljenje i savet sta da se kupi i gde da se ugradi. Pa cemo videti dalje sta cemo i kako cemo.
Dve klime mozes da kupis za 100.000
A taj multi i to stvarno ne znam,mislim da je to dosta skuplje i po meni nije efikasno jer posebna klima je po meni ponavljam uvek bolja solucija i zbog potrosnje i defrosta,ne znam to kora neko drugi da se javi.