wladymeer
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.03.2009
- Poena
- 505
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i5-4690 (3.5GHz)
- Matična ploča
- MSI H97M Eco
- RAM
- Patriot 16GB DDR3 800 MHz
- GPU
- NVidia GTX 1060 3GB
- Storage
- Samsung 840 Evo 250GB • Gigabyte GP 480GB • Hitachi HDD 2TB
- Zvuk
- SSL 2+ • JBL LSR305
- Monitor
- Hisense H39A5100
- Ostale periferije
- Audio Technica M50x
- Laptop
- Apple Macbook M1 (16/256)
- Tablet
- iPad 2 / iPad 3
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy S20 FE
- Pametni uređaji
- Soundpeats Sonic
- Steam
- djedroid
- Pristup internetu
- Optički internet
- Mobilni internet
Razmatrao sam da pronadjem kod A1 operatera Samsung S20 FE 780G verziju ali po specifikacijama počeo je da me svrbi dlan za Motorolu Edge20 Pro
Na papiru to izgleda kao fina dugoročna kupovina, pogotovu zbog 12GB RAM memorije. A i display port priključak mi je iskreno zanimljiv.
Treba mi neki zdravorazumski savet - šta da uzmem? S20 FE, Edge 20 Pro ili da sačekam S21 FE?
Prioritet mi je kamera i baterija. Alergičan sam na telefone koje ako uveče ne napunim ne znam šta da radim sutra.
Procesor mi je nebitan, nisam gejmer, i mimo socijalnih mreža, fotografija i google mapa sve ostalo bi radilo i na Huawei Red Star Editionu
Optički zoom jako cenim, toliko da iako mi se S20/S21 FE svidja po formatu, ipak bih pre uzeo 5x zoom nego OIS na glavnoj kameri
Pod uslovom da je kvalitet samih kamera u praksi sličan. Ne bih da se zaletim i uzmem telefon sa kamerom koja je "prosečna".
Na papiru to izgleda kao fina dugoročna kupovina, pogotovu zbog 12GB RAM memorije. A i display port priključak mi je iskreno zanimljiv.
Treba mi neki zdravorazumski savet - šta da uzmem? S20 FE, Edge 20 Pro ili da sačekam S21 FE?
Prioritet mi je kamera i baterija. Alergičan sam na telefone koje ako uveče ne napunim ne znam šta da radim sutra.
Procesor mi je nebitan, nisam gejmer, i mimo socijalnih mreža, fotografija i google mapa sve ostalo bi radilo i na Huawei Red Star Editionu
Optički zoom jako cenim, toliko da iako mi se S20/S21 FE svidja po formatu, ipak bih pre uzeo 5x zoom nego OIS na glavnoj kameri
Pod uslovom da je kvalitet samih kamera u praksi sličan. Ne bih da se zaletim i uzmem telefon sa kamerom koja je "prosečna".
Poslednja izmena: