Vidi ovako,tvoja ploca je soc 939 sto znaci da bi mogao da kupis athlona x2 44oo za soc 939,ali pitanje je da li ces ga naci i po kojoj ceni.
Objektivno mislim da ti se ne isplati da jednostavno ulazes u novi procesor na starom socketu,a i tesko da ces ga naci, to reko ko i ima.
Ako je to ploca sa pci-e magistralom,mogao bi da sacuvas graficku hard i optiku i kuciste i napajanje,a moj ti je predlog prodaj plocu, procesor i ram i doplati jos...
Za 150e mozes da uzmes solidnu kombinaciju na novom socketu sad ti vidi da li ces intel ili amd, ako uzmes Intel imas mnogo vecu mogucnost zbog OC-a
Predlazem ti recimo E2160+ GA P31 DS3L plocu i 1gb rama na 800mhz, i malo to kloknes, imaces vise nego duplo procesorske snage( i vise od toga) zavisi koliko budes terao zbog tvog napajanja jer ne znam koje je marke pa ne znam koliko ce da izdrzi...
ili da uzmes amd 4400X2 i MSI K9 neof V3 tako nesto ide oznaka ...i isto 1gb rama ili koliko ti treba. Intel ima mnogo veci potencijal zbog moguceg oc ali na tebi je da odlucis...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari