Šta je novo?

Savet za kvalitet zvuka

Druze a koje slusalice imas i koje pojacalo za doticne posto razlika u zvuku koji ti dozivljavas lako moze da se smatra sa strane da odredjeni op amp na odredjenoj zvucnoj farba zvuk tako da odgovara tvojim slusalicama , a posto imas punu kutiju sb live zvucnih , uzmi lepo pa ih prodaj popaljenim klincima koje hypujes i kupi si nesto sto zvuci pa dodji i kazi kako ja lupam gluposti , digitalni sugnal vuces sa integruse nije najsrecnije resenje ali je i dalje bolje od analognog izlaza na vecini tog buget krsa.... a i dalje si nadmen i nemas pojma o cemu pises i to sto ces "da procitas na netu , jer te kao zanima" je mnogo smesno , ako postavis lepo i normalno pitanje dobices lep i normalan odgovor pozdrav btw probao sam bar deset live i bar toliko audigy kartica i vrlo dobro znam sta pricam , a probao sam i esi i maudio , i digi i rme....

Poslednja izmena:
Temu pratim od pocetka i svaki post detaljno citam (cak i kad ne treba). Rekao si da ni po cemu nije bolja i da si procitao sve to, kao i da nije nahvaljena itd. Bilo je dovoljno da shvatim na cemu se zasniva tvoj stav.
Inace, minidisk dobija digitalni signal iz zvucne koja ima digitalni izlaz. Objasnio ti je vec Civi postupak rada. Minidisk rekorderi su davno zaboravljeni uredjaji, a njihovi DAC cipovi, kao i cela topologija jednog takvog vrhunskog uredjaja zvucno moze da se poigrava sa novim konfekcijskim kutijicama koje se danas prodaju kao eksterni DAC-ovi za par stotina evrica.

Druze a koje slusalice imas i koje pojacalo za doticne...
Nebitno pošto nemam pojačalo. :S:

razlika u zvuku koji ti dozivljavas lako moze da se smatra sa strane da odredjeni op amp na odredjenoj zvucnoj farba zvuk tako da odgovara tvojim slusalicama...
Moguće da ja samo "tripujem", možda mi se u mozgu pale EAX kada ubodem neku bolju karticu pa umišljam da čujem bolje...

a posto imas punu kutiju sb live zvucnih , uzmi lepo pa ih prodaj popaljenim klincima koje hypujes i kupi si nesto sto zvuci...
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=hype
Odlično, sada sam optužen i za komercijalizaciju i zloupotrebu naloga?

a i dalje si nadmen i nemas pojma o cemu pises i to sto ces "da procitas na netu , jer te kao zanima" je mnogo smesno...
Izvini, nisam znao da treba tebi da se obratim pre nego što pitam google ili bilo koga drugog. Nisam nadmen samo nisam to znao. Ne možeš grešnog čoveka kriviti za nešto što ne zna.

btw probao sam bar deset live i bar toliko audigy kartica i vrlo dobro znam sta pricam , a probao sam i esi i maudio , i dgi i rme....
Ok, svaka čast!
I za kraj, ovo moram da istaknem zbog pokušaja kaljanja mog ugleda ovde, nisam nadmen samo sam dostojanstven! ;)

Nisi dostojanstven nego prvi pocinjes sa prozivanjem , na cemu ja slusam , sta sam ja cuo , dali sam cuo dva para live kartica i slicne nebuloze , nemam nameru da se raspravljam sa tobom posto imas stav "forumskog superstara" cak sta vise i imali smo par puta kontakt u vezi nekog hardwera koji sam kupio od tebe i smatram te za korektnu osobu , ali me nervira soljenje pameti drugim clanovima na osnovu "svog iskustva " koje nije relevantno pogotovo u aspektu teme i domena o kome se vodi rec sto si i sam priznao , inace slusanje slusalica bez dedicated headphone ampa je totalno neozbiljno i samim tim dovodi u pitanje rezultat takvih testova.... Ti si vise ukaljao moj ugled nazivajuci me lazovom u par predhodnih postova ja sam jos i blago reagovao...

Poslednja izmena:
Ljudski mozak ne može da sluša sve odjednom,možeš slušati baseve, visoke. vokal. ali ne sve i zato kada kupiš nešto novo imaš trip da je bolje zato sto se tog momenta fokusiras na neke detalje koji su ti pre promakli i tako stalno u krug. a istina je da je isto.
stoga jedina prava razlika u zvuku je ona koju stvarno čuješ a zaprvao, ja sam sasvim siguran da neces cuti nikakvu razliku izmedju audigyija i nemam pojma neke integruše zato sto pre svega verovatno imaš očajne uslove slušanja pa zatim zvučnike.Ne želim da mi prvi post bude ovako haterski ali eto.
Pozdrav!

Suvišna Sloboda

Auuu, bogohuljenje :d Hajmo u 200 evrica da kod mene Audigy2 bolje svira od integruse, a da to potvrdi/porekne 10 cura totalnih nepoznavalaca HI-FI-ja :D Ne kazem da je A2ZS bog zna sta, i dalje je sije svaki iole krsten CD plejer, ali je bolja od integrale, bar od moje. Moja nema visoke.

Poslednja izmena:
stvarno prvo pa musko... :d

Auuu, bogohuljenje :d Hajmo u 200 evrica da kod mene Audigy2 bolje svira od integruse, a da to potvrdi/porekne 10 cura totalnih nepoznavalaca HI-FI-ja :D Ne kazem da je A2ZS bog zna sta, i dalje je sije svaki iole krsten CD plejer, ali je bolja od integrale, bar od moje. Moja nema visoke.

Hajmo :)

Postoji misljenje da zene bolje cuju od muskaraca zbog nekih faktora a negde je i dokazivano. :D

Sad ce opet da bude dokazano, empirijski, Nikk ima cast da bira cure, na svacije zadovoljstvo i moju licnu korist sto mi je prvenstveno i bio cilj :D

A ti bi to i da iskoristis, je li?:whip: E pa nece da moze onda, provodadzisanje kosta.:p Mada, ionako ces da uzmes kintu iz ovog empirijskog zahvata, pa ces moci i da se pocastis. :D Biracemo "talente" u raznom cenovnom rangu, pa sta volis. :eyebrows:

Nazad
Vrh Dno