Šta je novo?

Save IE6!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vlasterx

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2004
Poena
740
About

IE6 has been the victim of false and misleading accusations all over the web, such as complaints about its compatibility with web standards. This is simply the confused ramblings of a vocal minority. After all, how can IE6 be violating standards when it has essentially BEEN the standard for years?

The SaveIE6 campaign is all about showing the world the benefits of using the web browser IE6. There are currently too many browsers with too many unnecessary features. They are hard to use and render web sites badly and inconsistently. Contrast this with IE6’s proven technology and well-documented behavior.

Please support the SaveIE6 campaign and help make the internet a better place!

Toby Tablerow, SaveIE6 founder

badge_saveie6.gif

Još mnogo bisera na njihovom sajtu: www.saveie6.com :D

Proveri footer :)

ne znam šta da ti odgovorim....

April fool joke?

Mislim da je R0b0t0 to zato i stavio :D jer je on inace poznat kao veliki obozavatelj IE6 browsera. Kao i ja.

Eto, Kutija je lepo sročio ;)

Mene ni da pomenete... E, kakvi ste... Ma pravićemo mi njega od blata, videćete. Čim oni izbace neki novi feature, a mi za glavu. :D

Tabele FTW :D

Nego, jel vam traže još uvek da sređujete sajtove i za IE6? Ja sam to onako tiho i diskretno prestao da radim. :)

Poslednja izmena:
Nego, jel vam traže još uvek da sređujete sajtove i za IE6? Ja sam to onako tiho i diskretno prestao da radim.

Traže nažalost, ali zato plaćaju dodatnu naknadu, kod mene je barem tako. To spada u "podrška zastarelim sistemima i platformama". Pa Microsoft je prestao da daje podršku za XP, pa neću ja valjda da podržavam IE6 for free (znači XP & IE6 = datum objavljivanja 2001. godina).

Ma jok, ne radim to ni za IE7 a gde da radim za IE6. Btw Roboto vrati stari avatar, bolji je :D

Evo vraćeno :)

Što se tiče novih browsera, prosto mi milina da pravim sajtove za njih. Ovaj sajt koji sada radim sam gledao kako izgleda u FF3.5, posle pogledao i u ostalima i izgleda apsolutno isto - IE8, Opera 9.nešto, Chrome 2, Safari 4... Sve iskodirano za jedan dan. Posle kad sam testa radi otvorio u IE6, ono totalni raspad. E boga mi, nećeš majci više.... Bam poruka "skinite novu verziju browsera" i adio. Da sam sređivao za Ie6, trebalo bi mi duplo vremena od ovog što sam sada bio uložio u kodiranje. Mislim da je sada stvarno krajnje vreme da taj browser umre, a šanse su dobre jer se ovi što koriste XP lože na Win7 :)

Ne mogu da verujem da ovakav sajt postoji:D
Takodje, ne radim nista za IE6, ima ona lepa skriptica sto popupuje porukicu za update browsera i lepo.

Za one koji nisu provalili, ovaj sajt je za*ebancija.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno