Šta je novo?

Pametni uređaji Satić smartić

Fitnes narukvice, sijalice, pametni usisivači i sl.

faca

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
755
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire A5 515 Ryzen 5 5500
Mobilni telefon
Xiaomi Poco F4 8/256
Pametni uređaji
Xiaomi watch S1
Xiaomi Body Composition Scale 2
Pristup internetu
  1. Optički internet
Планирам да узмем неки сатић смартић за дете од 7 година у септембру полази у школу.
Занима ме шта је најповољније и где.
Колико сам видео Вип има најповољнију понуду па Теленор, МТС има најнеповољнију.
У МТСу ми нуде О1+350 за сат за дете од 7 година=1750 😀.
У Випу је ок цена, не свиђа ми се сат, МТ40 ми је ок сатић.
Можда узети овако неки сат и неку другу картицу.
Шта је најисплативије?

Ja nebih sa tobom složio kolega za punjenja.MyKi Watch 4 Lite ima magnetno punjenje,koji na pr na ovaj model ocajno odradjeno. Dijete ga koristi eto sada će 3 godina,2 kabla smo morali mijenjati,sreca ima na alliexpres da se naruci.
Dok mt42 ima drugo dijete,znatno duze drzi baterija nego na prethodni sto sam pominjao i Micro usb za punjenje je bolja stvar po meni nego magnet.
Tacno je glomazan mt42,dijete i a sitnu ruku i bas al nista strasno.
Dokle god rade satici, telefon nece gledati napolju i u skoli.

Po meni je mt46 korak u nazad jer je mt42 bolji po svemu.Veliki minus kod tcl-a je punjenje na micro USB,bolje je magnetno jer mora svaki dan da se puni.mr46 je kao naslednik mt40.
Ja gledam neki od my first fone da uzmem za mlađe dete jer je vodootporan do 1h na 1-2m ,hardverski je bolji ram,Rom,procesor...magnetno punjenje.E sad da li okrugli ili četvrtasti još vagam mada četvrtasti kao ima IPS ekran,ali treba dobro razmisliti koji S3 ili R1 .R2 je samo esim kako sam video i nema ga kod nas ili grešim?
Gde se my first fone moze naci u prodaji?

I mene zanima ponovo ova tema jer sam pokvario klincu lt21. Ima i TCL mt40 na kojem je naprsao ekran i koristi ga za igralište. U principu, mt40 je dovoljan satić. Mana mu je što ne znam nikog da ga nije nosio na reklamaciju. Skoro svima se pokvario. Ovaj sa Alija što sam ja pokvario je, pi mom iskustvu, mnogo bolji. Sad planiram da kupim ovaj, ako mi ne iskrsne nešto zanimljivije.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
RSD8,551.68 | Blackview Z10 Children's Watch 1G+8G 1.83-inch IPS Display IP67 Waterproof Face Recognition 680mAh 4G SIM Video Call GPS Watch

U principu, mt40 je dovoljan satić. Mana mu je što ne znam nikog da ga nije nosio na reklamaciju. Skoro svima se pokvario.
U nasem slucaju i u okruzenju sto ima par primera, svima se drzi poprilicno dobro. Niko nije slao na popravku. Da rade idealno - ne. Znaju app i gps nekad da brljave, da notifikacija kasni, ali sto se tice poziva to je uvek ok. Narukvice su cini mi se svima otisle posle par meseci- godinu i sto se ekran i kuciste lako ogrebu...

Ima na A***s VIVAX 4G Kids satic, kosta 4299rsd, ja narucio 2x, javljam utiske. Imali smo TCL-ove mt42, jednom je razbijen ekran bio, drugi je jednog dana samo prestao da radi, tako da nemam bas pozitivno iskustvo s njima. Ovaj Vivax je 3x jeftiniji

Ima na A***s VIVAX 4G Kids satic, kosta 4299rsd, ja narucio 2x, javljam utiske. Imali smo TCL-ove mt42, jednom je razbijen ekran bio, drugi je jednog dana samo prestao da radi, tako da nemam bas pozitivno iskustvo s njima. Ovaj Vivax je 3x jeftiniji
Dobra je to cena za 4g satić kod nas. Ja sam poručio ovaj Blackview Z10, videćemo utiske...
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
RSD8,547.97 | Blackview Z10 4G Smart Watch Kids GPS Video Call SOS Waterproof Child Smartwatch Camera Monitor Tracker Location Phone Watch

Da javim utiske, na prvu loptu deluje dosta bolji od TCL-a a 3x jeftiniji. Ima opciju sound guardian da vas satic pozove da cujete svoje dete ako vas on ne zove. Ima remote picture da slika remotely ali nije toliko bitno. Sve u svemu UX deluje dosta bolji od TCL-a koji je meni bagovao. Jos nisam testirao GPS u realnim uslovima.
Aplikacija je setracker2

Da javim utiske, na prvu loptu deluje dosta bolji od TCL-a a 3x jeftiniji. Ima opciju sound guardian da vas satic pozove da cujete svoje dete ako vas on ne zove. Ima remote picture da slika remotely ali nije toliko bitno. Sve u svemu UX deluje dosta bolji od TCL-a koji je meni bagovao. Jos nisam testirao GPS u realnim uslovima.
Aplikacija je setracker2
sound guardian je opcija koja je u okviruku apliacije setracker2 a ne sata,inace jedna od najboljih opcija aplikacije,druge app ne znam da je poseduju. gledao sam karakteristike vivax-a dosta je tehnoloski iza ovih satica ostalih ovde pominjanih brendiranih.
Ne znam ko je poredio trajanje baterije izmedju mt42 i MyKi Watch 4 Lite i rekao da mt 42 ima znatno bolju bateriju to je zboh kapaciteta a ne nacina punjenja(micro usb - magnetno) 850 naspram 450 mAh.

Za moje dete bi jedina opcija bilo da ima neki satić sa gorila glass ekranom jer je bukvalno na svakom uspeo da razbije ekran, ni sam ne zna kako.
evo i moja cerka razbila sat posle 3 dana bukvalno... ispao joj na plocice i prsao ekran... sve radi zasada, samo naprslo staklo, ali... bukvalno ni prvi racun nije stigao vec ga polupala... tcl...

evo i moja cerka razbila sat posle 3 dana bukvalno... ispao joj na plocice i prsao ekran... sve radi zasada, samo naprslo staklo, ali... bukvalno ni prvi racun nije stigao vec ga polupala... tcl...
Koji tcl ?
Gledao recenzije na yt za ove mu first fone I razočarenje za okrugli nisam čitao jer je narukvica čudna i skoro nemoguće najavljivao za zamenu,a četvrtasti s3 čini mi se komentari da ne može da izgura 2/3 dana....a u ....šta onda više uzeti,da li opet i drugom tcl42......?

tcl mt40 (mt40x)

Sta znam, mora da je onda ovaj nas neki rough edition, uslikacu danas ako ne zaboravim... Izubijan sa svih strana, vise je beo nego plav ekran izguljen, narukvica 3-4 po redu, ali sljaka... Doduse baterija drzi jedan dan, cim postoji neko kretanje koje gps registruje. Ovako mozda moze 2 dana da sastavi... Sumnjam da je mnogo bolje sa ostalim modelima.

da li je neko narucivao smart satice sa temu-a? ......brze stize roba pa rekoh ako neko ima iskustvo da nam kaze model koji zadovoljava.....ja sam za to da dete moze da pozove video pozivom, da ima lokacija i da ima igrice....ako neko ima bilo kakav predlog za nekog kineza neka napise.....hvala.

da li je neko narucivao smart satice sa temu-a? ......brze stize roba pa rekoh ako neko ima iskustvo da nam kaze model koji zadovoljava.....ja sam za to da dete moze da pozove video pozivom, da ima lokacija i da ima igrice....ako neko ima bilo kakav predlog za nekog kineza neka napise.....hvala.
Ja sam poručivao sa Alija. Prvo Lt21. Odličan je. Ali, jednom kad sam vsdio karticu, gurnuo sam spajelicu malo jače i od tada ne čita kartice. Onda sam poručio Blackview Z10. On je na carini, čekam ga. Posle mi je iskočo Q12b za novčiće oko 450 dinara. Poručio sam i njega, za te pare nek stoji kao rezerva.

Ja sam poručivao sa Alija. Prvo Lt21. Odličan je. Ali, jednom kad sam vsdio karticu, gurnuo sam spajelicu malo jače i od tada ne čita kartice. Onda sam poručio Blackview Z10. On je na carini, čekam ga. Posle mi je iskočo Q12b za novčiće oko 450 dinara. Poručio sam i njega, za te pare nek stoji kao rezerva.
Pozdrav,
Da pitam za Lt21, kupio sam neki bezveze satić klincu (q528) i on ok radi kada je napolju preko gps-a, ali kada je u zatvorenom preko lbs pokazuje lokaciju antene.
Da li na Lt21 ima mogućnost da se poveže na internet i a ima tačnu lokaciju gde se nalazi?
Planiram da mu uzmem drugi satić a vidim da svi hvale Lt21, pa bi verovatno njega poručio sa alija.

Pozdrav,
Da pitam za Lt21, kupio sam neki bezveze satić klincu (q528) i on ok radi kada je napolju preko gps-a, ali kada je u zatvorenom preko lbs pokazuje lokaciju antene.
Da li na Lt21 ima mogućnost da se poveže na internet i a ima tačnu lokaciju gde se nalazi?
Planiram da mu uzmem drugi satić a vidim da svi hvale Lt21, pa bi verovatno njega poručio sa alija.
Lokacija je precizna. Nisam baš obraćao pažnju u zatvorenom, mada se sećam da mi je pokazivao tačnu lokaciju kad je klinac u školi. Evo, sad je satić u stanu, na wifiju i pokazao mi je tačnu lokaciju.

Ja sam Temu deinstalirao, pa ne mogu sad da proverim, ali mora da ima. Nešto sam gledao pre oko mesec dana i mislim da je nešto bilo. Nema izbor i nisu cene kao na Aliju, ali mislim da sam ih video.

Nasao sam ga na aliju oko 37e je cena....zaboravih da pitam da li ima i neku igricu? to je klincima jako bitno :)

Stigao mi je Blackview Z10 sa Alija. Po izgledu veoma lep dečiji satić. Ali unutra... Ovo je praktično telefon. Gomila aplikacija i opcija. Dečiji satić ima čak i Hotspot! Sad moram da gledam gde šta mogu da gasim i zabranjujem.

Prilozi

• IMG_20240921_162459.jpg
    IMG_20240921_162459.jpg
    215.3 KB · Pregleda: 29
  • IMG_20240921_162533.jpg
    IMG_20240921_162533.jpg
    262.2 KB · Pregleda: 29
  • IMG_20240921_162609.jpg
    IMG_20240921_162609.jpg
    287.3 KB · Pregleda: 26
  • IMG_20240921_162646.jpg
    IMG_20240921_162646.jpg