Šta je novo?

satelitski offline download

eh, da ne bih mnogo palamudio...evo vam link gde mozete pogledati podesavanja, i probleme na koje smo nailazili dok nisam dobio nesto konkretno, na jednom od odgovora ima i link sa kog mozete skinuti verziju 0.83... http://www.elitesecurity.org/tema/31552

pozdrav svima........ cheers

oogabooga je napisao(la):
znaci, svima je sve jasno? :eek: :?:
Pa da :)

Samo neznam kako da primim cele fajlove kad uvek stane na 98,xx % ili na 99% ?
Neko je skidao i cele filmove, ja šipak :rolleyes:

Golden je napisao(la):
...
Pa da :)

Samo neznam kako da primim cele fajlove kad uvek stane na 98,xx % ili na 99% ?
Neko je skidao i cele filmove, ja šipak :rolleyes:

Ista prica i kod mene. Sve sam pokusao da uradim, ali uvek se zakuca na 98-99%. Zato sam i rekao da ne verujem u takve stvari dok ne vidim svojim ocima ili neko tu ne posalje neki dokazni materijal.

OK, onda veceras ako budem budan, cu "opaliti " jedan screenshot pa cu okaciti...... :mrgreen: :happy:

evo koja slika sta sam skinuo sa skyneta, ako obratite paznju, vide se fajlovi u inet folderu od skyneta...

e da. skinuo mi je jos i film "italian job" iz 1969.g. i remake istoimenog filma od ove godine na 2cd-a ili ti 2*700mb, ali sam to pogledaao i obrisao..... O:)

oogabooga jel imas i ti skinutih fajlova koji su stali na 99% ?
Meni bude temp pun svega recimo RAR koji naravno nisu skinuti do kraja tako da je neispravna arhiva.
A sto se tice filmova nista. Znam da treba brisati one za koje vreme slasnja prodje, ali ko ce sedeti i cekati celu noc.
Mislim ima li nacin da ostavim i ujutru docekam gotov fajl ?

ma imam i ja toga, ali neznam, u zadnje vreme jako malo nepotpunih fajlova, ostavim racunar celu noc i kad krenem na posao pregledam.....mada, ja sam sad ogranicio da mi skida samo .avi i to izmedju 300-800mb, .zip izmedju 30-700mb, i ponekad mp3.....rar sam izbacio jer mi je jednu noc skinuo oko 50 rar fajlova koja nisam imao pojma sta su...a to su ustvari bili programi koje kad spojis budu image fajl, e ali ima i druga varijanta: u okviru zip fajla bude oko 40tak rar fajlova koje kad raspakujes i unrarujes dobijes image fajl i narezes ga iz recimo alcohol-a i dobijem program kompletan.....sve u svemu mi lepo radi zadnje 2 nedelje, a ako sam budan obavezno izbacujem kazaa downloads, jezivo guse download i nema sanse da sidju celi....ako ti slucajno skine 95, 96 ili 98% od nekog avi fajla, prekopiraj ga iz buffera (temp folder) bilo gde i pokreni ga - RADICE!!!!

pozdrav....
type;

evo i screenshot nacinjen jutros u 9.25h koji pokazuje par fajklova koje sam skidao, tacnije, oznacen je jedan od oko 172MB u toku skidanja a na sledecem shot-u ce se videti taj fajl u komanderu.....

a evo i slike iz komandera gde se vidi taj fajl i jos neki fajlovi koje mi je skinuo nocas i jutros...kao sto vidite, moze se skidati i u toku dana ako obratite paznju na vreme i datum sa desne strane u komanderu- uvericete se!
pozdrav!

ili ti imas srece ili nesto drugo :)
na onoj prvoj slici ti tako sve izgleda savrseno (mislim na belu liniju) nema onih crvenih linijica sve kao podmazano :)
jesi li probao bez progdvb-a ? ja radi bez njega!

bez progdvb mi ne radi nikako, tojest protok je BIG ZERO!!!!
imam i ja crvenih linijica cesto, ali te fajlove odmah izbacujem sa DELETE da mi ne bi gusili download.... :mrgreen: :happy:
uglavnom, svaku noc skinem (kad pratim download) oko 2.5 - 3.5 Gb raznih avija, mpgova, rar i zip fajlova....ima svasta... :happy:

kazi mi samo na kojem je provajderu jel onaj `NetSystem` ili `BBI` ?
ako ti nije tesko da mi posaljes tvoj config fajl ?

koristim netsystem, s tim sto se prvo nakachim na HSI kanal u openmux provajderu preko progdvb-a.....kako hoces da ti posaljem config? ajde, probacu da ga okacim uz ovu poruku....u stvari, evo ti sva 4 fajla koja ja stavljam u module u progdvb...

pozdrav......

malo je ipak sada bolje cak mi se pojavio neki *.avi faj od 650 mb. ali kako sam se zeznuo i nesto slucajno ucitao sa drugog diska dobio sam dosta IPE-a tako da sam prekinuo, ali probacu sada da ga ostavim.
Nije mi jasno kako to da pored brzih diskova nemoze da stigne da zapise i da cita nesto sto sam mu ja zatrazio ? Ako to IPE uopste i znaci?

nemam pojma, meni se IPE retko kad puni....kad se konektujem, onda hoce...inace ne....

evo sinoc sam kao skidao i sve sto mi je nasao da je dobro skinuo su MPG dva Zip-a od 50mb neka igrica i nesto nemam pojma sta, a u tempu mi je bilo puno manjih MPG-a od 1 mb do 5-6 mb. i dva avija od 700 ali nemogu videti sta je to u pitanju... tako da neznam, valjda cu skinuti nesto :)

Evo jedan info na ovu temu...

With the new bit rate of Sat@Once, some older PC may have difficulties to
capture the packages without requiring several carrousels of transmission.
This shows as "red" contents in your Portal: transmission has started but
reception is not finished.

If you are not interested in these incomplete packages that clutter your
allocated disk space, here is an easy way to get rid of them: right-click on
the chameleon, uncheck "update cache". This will stop the Catcher. Then
right-click again on the chameleon and choose "update cache" to launch again the Catcher. This will delete all the incomplete packages.

a kakve veze sa ovim ima casablanca? pa ona skida samo sajtove, i to pretezno neinteresantne, valjda, u stvari stvar ukusa, ali mene preko casablance nesto posebno i nije zainteresovalo od skinutog materijala...

Ko bi reko da cu i nekromanser postati,dizem temu iz mrtvih.
Ne bih ja da dosadjujem ali mi jedan mali problem ne da mira.
Komshija je odavno kupio SkyStar 2 karticu i koristio je u starom kompu(Athlon 2400+;neka Via;512 MB;GeForce4MX 440)bez problema.Vreme ide stari komp je sve ceshce odbijao poslushnost pa se doshlo na ideju da se kupi nova konfa koja ce biti dovoljna da tera pomenutu karticu i josh neke programe vezane za nju.Izbor je pao na Pentium E2200;Asus maticna sa integrisanom grafikom;1GB RAM ostalo nebitno.
Problem je sledeci:
Na starom kompu covek je koristio Streamreader i insistira da koristi isti i dalje(navika je navika).
Sistem i drajveri su instalirani od strane trgovca a streamreader sam instalirao ja,medjutim nakon pokretanja pomenutog programa na dobijamo nikakav signal u samom programu,koga god provajdera izaberemo.Dajte neki link ili napishite uputstvo za podeshavanje ovog programa i stvari vezanih za njega.Takodje nemamo TPR file(ako ne greshim)koji mozhe posluzhiti za nameshtanje kanala odnosno provajdera ili transpondera.Nadam se da ce neko ovo videti.

Idi na www.eoncentar.info/forum tamo imas sve vezano za offline download,podesene programe i razne streamreadere.To sto ti jaran zeli da koristi stari streamreader.dll (pretpostavljam da si na to mislio) ne moze bas tako posto neki programi odbijaju da rade sa nekim streamreaderom.Uglavnom posjeti stranicu koju sam ostavio,naces sigurno sto ti treba!p.s.potrebna je registracija! Pozdrav

Nazad
Vrh Dno