Šta je novo?

Satelitska TV, Risiveri, DVB-S2...

Svodi se na to da svaki sistem ima svoje prednosti ali i svoje mane, tako da ne možemo reći bolji je ovaj ili onaj. Stvar je u tome kome je šta veći prioritet i ko šta preferira. Meni licno ne predstavlja problem što ću malo sačekati da mi motor pomeri tanjir na drugi satelit. Nije vreme da bacam neke besne pare za multifid sistem i da budžim ne znam šta, pitanje je dokle će to sve da funkcioniše a ovako uzmem tanjir za neke male pare, novi motor 55e, inverto black ultra 10e i risiver neki za 130e i to je to. To izadje nekih 220-230e a multifid je ipak skuplji i zahtevniji za montažu.

Poslato sa Nova 5t
Хвала. Тако сам и мислио.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Najbolja kombinacija su dva tanjira
Jedan multifeed za recimo 19, 16, 13, mala antena, bilo kakvi lnbovi, najjeftiniji, jer su signali prejaki, i druga malo veća, motorizovana, mada je i to dovoljno 90cm, jer na zapadnim satelitima malo pšta ima da se gleda u šeringu za šta trebaju antene veće od 140cm

zadnje vreme doslo..hahahaah..i Linije na forumu...:):wave:

Al si brze bolje utrcao da probas, total tv

hahahhah....da jedva sam cekao na tvoju liniju...da si malo citao forum unazad,video bi od kada imam Total,na neki drugi nacin,a da nije legalito...
idi na Satelitske forume,pa stavljaj tako Linije,da vidis Chuda..:)

Poslednja izmena:
Opusteno, praznici su uzivaj i gledaj, a sve ostalo me ne interesuje ti posebno

Takođe∆

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Samo proveravam da li mogu da posaljem poruku, jer bi postavio neka pitanja !

Moze li mi neko reci, na kojim frekvencijama rade beIN Sports kanali na 26e, i Nova Greece na 13e ?

Poslednja izmena:
Cini mi se, da sam u ranijim postovima procitao da se ti kanali mogu gledati upotrebom c linije, pa reko - na kojim frekvencijama, ili ova moja c linija to ne otvara !

Ali to nećeš moći da otvoriš, osim naravno ako ne plaćaš te pakete zvaničnim kanalima.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Pa ok, a sta to ima na beinu da ne mozes gledati na ostalim paketima koji se otvaraju?

Poslato sa Nova 5t

Pa, mislio sam, da ako mogu da se otvore, da gledam i njih !

@Fraps99,koji Risiver koristis?.....ima pod Enigmom plugin gde imas Bein na IPTV listi i radi

Vu+ Zero 4k je dovoljan za ulazak u svet satelitske televizije. Odličan box za malo para.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Sasvim solidan box ali za te pare sad vec mogu da se nadju i drugi.

Par neoprostivih gresaka na tom boksu, ne radi gasenje struje prema lnb-u u standby rezimu i laganje signala ovo ostalo se da progutati.

Poslednja izmena:
za pocetak, za c linije, nisu losi ni sajtovi sa linijama za 48h, zar ne, treba biti skroman :D

Nije ako nemas jos neki boks, iskreno mene je nerviralo jer sam imao dva boksa u to vreme i pozicioner koji je stalno svetleo zbog toga.

Izgleda nisam u toku...sky bundesliga pao mrak ili ima neka caka?

Poslato sa Nova 5t

Ja koristim onaj plugin freeserver mozda u cccam ne otvara.

Poslato sa Nova 5t

Nazad
Vrh Dno