Šta je novo?

Satelitska TV, Risiveri, DVB-S2...

Ima li ko neku info za jefrinu liniju, kinesku ili neku drugu da radi koliko toliko dobro? Može u inbox link.

Poslato sa Nova 5t

Koliko je to jeftino? Ispod 10 ispod 20?
Koristio sam skoro 4 godine kinesku i bila je ok do pre godinu dana. Poslednje sto sam platio je bilo 8e za 18 meseci. Nije problem platiti i 20e godisnje a da radi kako treba tih godinu dana. Dok sam koristio od tog kineza davao sam i ovde linkove i uglavnom se niko nije zalio i radilo je dobro.

Poslato sa Nova 5t

Poslednja izmena:
Sad rizikujem :) ja sam na kodiju instalirao enigma2 addon, odabrao koje sve pakete da mi povuče sa vu+zero i tako gledam 4k, bez 4k satelitskog risivera.
Опа! Чек, чек, чек... Ручна.
Обичан рисивер само ( тањир и конвертер се не рачунају )?

Послато са Nova 5T

Ja sam kinesku takodje placao par evrq godišnje, i radilo je ekstra ( ne gledam sport i ne znam kako rade sportski)....
sad ponovo planiram da aktiviram sve, samo da nastelujem antenu....

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Meni novi tanjir od 120cm stoji i inverto black ultra glava i nikako da namontiram, trenutno koristim neku aluminijumsku od 90cm. Ovaj veci tanjir ne znam da li da postavim umesto ove alu na zid ili negde da pravim postolje na zemlji zbog vetra...da mi ne rasklima diseq motor.

Poslato sa Nova 5t

Poslednja izmena:
pa nećeš imati nikakve preterane dobiti, tako da ako ti dobro radi 90cm, nemoj se ni cimati

pa nećeš imati nikakve preterane dobiti, tako da ako ti dobro radi 90cm, nemoj se ni cimati
Stvar je u tome sto je to tanjir bio sa 2 glave i stariji model je tako da ne mogu staviti inverto black ultra na taj tanjir, cudna je malo ta ruka na kojoj stoji glava.

Poslato sa Nova 5t

Опа! Чек, чек, чек... Ручна.
Обичан рисивер само ( тањир и конвертер се не рачунају )?

Послато са Nova 5T

obican e2 risiver,ali se podrazumeva da tamo gde ti je Kodi instaliran,da tamo moze da gura 4K stream

Коди је инсталиран на андроид боксу који гура 4К лагано.
Или би боље било да буде андроид ТВ са такође кодијем?

Послато са Nova 5T

ne mora ni kodi..dovoljno da iz E2 izvuces recimo kanal kao m3u file..i pozoves se na njega u Android boksu

Kako se iz e2 izvlači kanal u m3u? Preko webif-a?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

da...a licno koristim na Mac-u program iDreamX,gde ima opcija da iz liste izvucem ceo paket za recimo VLC na kompu....

Prilozi

• Screen Shot 2020-12-16 at 22.02.22.png
    Screen Shot 2020-12-16 at 22.02.22.png
    230.8 KB · Pregleda: 70
Ima i za win aplikacija. Nisam pri kompu da proverim kako se zove. Nešto e2 to m3u ili slično.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

A kako ide sa kodiranim kanalima, kako se oni otvaraju?

Nema neke filozofije, enigma boks sve odradjuje, cam takdje radi samo se izvuce .m3u, sve sto radi na boksu radice i preko strima.

Da bi se gledao 4k kanal preko strima sa enigme ne mora da se ima 4k enigma boks jer on moze da skenira 4k kanale ali samo ne moze da ih reprodukuje.

Sto se tice Kodija enigma ima svoj PVR ali malo je spor jer treba da povuce epg, listu iz boksa a kad je lista veca treba dosta vremena i muci enigmu a moze i klasicno preko Simple IPTV-a slozi se .m3u izvucen iz enigme ...

Poslednja izmena:
Imam dreambox 800hd i probao sam preko e2 addona na kodiju koji je instaliran na mi box u, ali je mnogo sporo i odustao sam. Interesuje me kojim programom konkretno da iscupam listu iz e2 i konvertujem u m3u koju bi probao preko tivimate da reprodukujem na mi box u? Imam inernet 15mbit download da li je to usko grlo da reprodukujem 4k preko mi box a?

800hd je prespor za bilo šta, vreme ga je odavno pregazilo
A internet ti ne treba za reprodukciju, to se radi se u lokalu

Izvukao sam m3u preko webif a i gle cuda ide preko tivi mate 4k!!!
Sjajno

Naravno da ide jer one preuzme sve od risivera, sem obradu signala.

Ne shvatam bas sta tacno hoces ...

Ako imas javnu IP ne treba ti ali radi preko tih dynamic hostova.

A koju aplikaciju koristite za puštanje m3u8 fajlova na Androidu? Probao sam 3-4,nijedna neće da pusti.

IPTV Player napr ali mozes da probas i ove klijente bas za enigmu DreamPlayer, Vu Player, DreamDroid (ovaj ce ti sigurno raditi)... sve ima na marketu, podesis kucni profil i profil za wan tj van lokala.

Nazad
Vrh Dno