Šta je novo?

Satelitska TV, Risiveri, DVB-S2...

@DukeofSerbia

Kakve veze ima config faj? Dobijes liniju i pičiš. Radi preko cccam i oscam bez problema.

Sent from my LG-D802

Ja sam prošle godine probao sa Alija linije i očajno su radile. Tada je cijena bila 27 € za godinu.

Poslato sa Huawei P8 lite

Da li su još nekome prestali da rade Eurosport 1 i 2 HD na 13e (11278V i 11258H)?

Super radi. Imam totalov triple lnb 19.2 16 i 13e. Ako imate liste kanala koji vas interesuju za ove satelite mogu proveriti tacno sta radi. Imam neke liste ali ne znam koliko su relevantne. Koristim te linije vec nekoliko meseci i nikad nisu zezale. Odziv skoro trenutan.

Sent from my LG-D802

Ako te ne mrzi, probaj ova dva eurosporta. Ne znam da li je kod mene problem (možda prio lista), ili su nešto menjali u enkripciji.

Rijetko kome rade HD euro sportovi

Poslato sa Huawei P8 lite

To je odavno prestalo da radi. Ubili su via karte preko kojih je to išlo

Taj nema srpski audio pid ;) ali radi kec hd na Polarisu sa domacim pidom.

Rade oba Eurosporta HD na sky de.
@DukeofSerbia

Kakve veze ima config faj? Dobijes liniju i pičiš. Radi preko cccam i oscam bez problema.

Sent from my LG-D802
Fala.
Ajd proveri na 13°E da li radi nc+ (Poljaci).
Na 19,2°E: HD+ i sky (Nemci), CanalSat (fr) i Movistar+ (es).

Na sajtu stoji da nude...

Malo je konfuzno odrađena stranica, al' mislim da ću sutra da rizikujem
pa kud puklo da puklo :).

Francuzi teško da rade. Ostalo ide

Planiram da kupim neki kombo uređaj pa se dvoumim između amiko mini combo hd se i amiko 8260+. Koji od ova dva i zašto ili nešto treće? Nisam zahtevan korisnik bitan mi je kvalitet slike, podrška zajednice, cs.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Rade oba Eurosporta HD na sky de.

Fala.
Ajd proveri na 13°E da li radi nc+ (Poljaci).
Na 19,2°E: HD+ i sky (Nemci), CanalSat (fr) i Movistar+ (es).

Na sajtu stoji da nude...

Malo je konfuzno odrađena stranica, al' mislim da ću sutra da rizikujem
pa kud puklo da puklo :).
Radi sve osim fr. Mada rade neki kanali i kod njih.

Sent from my LG-D802

Planiram da kupim neki kombo uređaj pa se dvoumim između amiko mini combo hd se i amiko 8260+. Koji od ova dva i zašto ili nešto treće? Nisam zahtevan korisnik bitan mi je kvalitet slike, podrška zajednice, cs.

Ako je bitna podrška zajednice,bolje se opredeli za Risivere sa Enigmom...

Koji je to rang? Najjeftiniji enigma risiver je VU+ Zero sa S2 risiverom na koji ide usb T2 tuner.

Koji je to rang? Najjeftiniji enigma risiver je VU+ Zero.

Ova dva što sam naveo su u rasponu 9-11000. V+ Zero je odličan ali nema t2. Šta mislite za ova dva što sam naveo? Valjaju li ili može nešto bolje za te pare.

Poslednja izmena:
Sviđaju mi se specifikacije, jedino što nemam tetku u inostranstvu da donese bez poreza i carine. Ovako da naučim iz Srbije sa sve dažbinama izašlo bi oko 20000.

Ova dva što sam naveo su u rasponu 9-11000. V+ Zero je odličan ali nema t2. Šta mislite za ova dva što sam naveo? Valjaju li ili može nešto bolje za te pare.

Moze na Zero T2 preko usb tunera, ali takav usb nije bas jeftin.

Moze na Zero T2 preko usb tunera, ali takav usb nije bas jeftin.
I to sam razmatrao. Taj usb tuner košta 50-70e. Meni nije bitno da radi pod Enigmom, bitno mi je da je slika dobra, i da radi pouzdano i naravno t2.

Poludeću od DiSEqS-a, ne znam gde mi se gubi kontakt :wall:...

Tačno sam znao da će krenuti "smaranje" sa Linux risiverima :)...

Kao što sam otkucao, imam 8240 koji jedino nema DVB-C/T2 tjunere u odnosu na ona dva.
Otkucaću ti šta ne valja: ne mogu se liste uređivati van uređaja! Svaki pokušaj sa ALi Editorom je bezuspešan,
a pravljenje favorit lista daljinskim je tešto smaranje. Trebala su mi sad dva dana da odradim 5 sat. pozicija :wall:...
Ne radi teletekst sa modovanim FW i page up je dole i obrnuto.

Te priče kako ne postoji podrška je za malu decu.
Sva tri uređaja su stara preko tri godine i nove verzije softvera i dalje izlaze! Za moj izašao opet ovog meseca.
Rusi su izuzetno aktivni. Moj uređaj podržava skoro sve što i noviji Amiko uređaji (uključujući i IPTV), a realno
ne koristim ništa od svega toga osim za gledanje sat. TV. I očigledno radi cs bez problema :).
Jako brzo radi blind scan i prebacivanje kanala ide za sekundu.

amikoreceiver.com i još neki forumi tipa gisclub.tv koji prave FW za moj model i njega koristim.

Radi sve osim fr. Mada rade neki kanali i kod njih.

Sent from my LG-D802
Fala. Nisam juče stigao do banke...

Poslednja izmena:
Poludeću od DiSEqS-a, ne znam gde mi se gubi kontakt :wall:...

Tačno sam znao da će krenuti "smaranje" sa Linux risiverima :)...

Kao što sam otkucao, imam 8240 koji jedino nema DVB-C/T2 tjunere u odnosu na ona dva.
Otkucaću ti šta ne valja: ne mogu se liste uređivati van uređaja! Svaki pokušaj sa ALi Editorom je bezuspešan,
a pravljenje favorit lista daljinskim je tešto smaranje. Trebala su mi sad dva dana da odradim 5 sat. pozicija :wall:...
Ne radi teletekst sa modovanim FW i page up je dole i obrnuto.

Te priče kako ne postoji podrška je za malu decu.
Sva tri uređaja su stara preko tri godine i nove verzije softvera i dalje izlaze! Za moj izašao opet ovog meseca.
Rusi su izuzetno aktivni. Moj uređaj podržava skoro sve što i noviji Amiko uređaji (uključujući i IPTV), a realno
ne koristim ništa od svega toga osim za gledanje sat. TV. I očigledno radi cs bez problema :).
Jako brzo radi blind scan i prebacivanje kanala ide za sekundu.

amikoreceiver.com i još neki forumi tipa gisclub.tv koji prave FW za moj model i njega koristim.

Fala. Nisam juče stigao do banke...

Valjda kad jednom sredim listu kanala vise nema pipanja?i onako tezim da zapamtim koji broj mi je za koji kanal. imaju li ovi pomenuti ota nadogradnju ili ipak moram da flesujem neki nezvanicni i sta sa njima dobijam?

pamtis brojeve kanala..svaka cast....:)
mislite vi sta god hocete,nema liste bez Enigme,a samo ubacivanje iste traje 10 sekundi +/-....
upravo stelujem WetekPlay2,i jedna odlicna opcija je sto podrzava da se uvezu Enigma gotove liste...:)

mislite vi sta god hocete,nema liste bez Enigme,a samo ubacivanje iste traje 10 sekundi +/-....
upravo stelujem WetekPlay2,i jedna odlicna opcija je sto podrzava da se uvezu Enigma gotove liste...:)

Ovo jeste najveca prednost Enigma2 boxova, sredjene liste a ima ih u izobilju, ne mogu ni da zamislim koliki je posao srediti listu, mislim mogu, znam sta je i koliko vremena treba, jednostavno se ne isplati.

Za nekog ko gleda do 100-njak kanala ok su i neki drugi boxovi ali za vise satelita i neku obimniju listu, nema alternative.

bas tako....koliko se secam ima i za neke Amiko risivere,dodatak da se uvezu Enigma liste....

toliko mi i treba oko 100 kanala sa astre, eutelsat, mozda polaris. ubacivao bi samo hd kanale.

Vidim da ove fraj linije otvaraju Canal Digitaal, SkyLink (23,5E) i Viasat (4,8E)...
Valjda kad jednom sredim listu kanala vise nema pipanja?i onako tezim da zapamtim koji broj mi je za koji kanal. imaju li ovi pomenuti ota nadogradnju ili ipak moram da flesujem neki nezvanicni i sta sa njima dobijam?
toliko mi i treba oko 100 kanala sa astre, eutelsat, mozda polaris. ubacivao bi samo hd kanale.
Custom FW je baziran na zvaničnom. Dobiješ novi emu (ako išta više i radi?), ispravljene bagove
i opcije koje risiver nije imao u startu. Moj je dobio podršku za IPTV, Web TV i Kartina TV.
Meni ne znači ništa, ali nekima da.

Nadogradnja je laka. Prebaciš abs fajl na USB flash, ubodeš u prijemnik i odradiš upgrade
u meniju. Kad se odradi nadogradnja, onda uvezeš liste iz starog bekapa FW-a.
Zanimljivo da mi posle nadogradnje nestane sve osim cs-a :smoke:...

Ja sam totalni manijak i zbog pet pozicija imam 21 omiljenu listu :S:... Istina kad jednom središ,
treba otići jednom mesečno na kingofsat.net da se vidi ako se nešto promenilo.

Nisi me razumeo - lako je uvesti liste na Amiko, postoji opcija.
Problem je AiO Toolbox (by Dekolte) koji snimi kao user defined (drugačije i ne može otvoriti),
al' kad učitaš u prijemnik, šipak - ili ga ja ne znam koristiti :S:.

Da li neko koristi skybox f5s risiver? Ima li za njega neki modifikovani fw-sw?

Sent from mTalk

Vidim da ove fraj linije otvaraju Canal Digitaal, SkyLink (23,5E) i Viasat (4,8E)...

Custom FW je baziran na zvaničnom. Dobiješ novi emu (ako išta više i radi?), ispravljene bagove
i opcije koje risiver nije imao u startu. Moj je dobio podršku za IPTV, Web TV i Kartina TV.
Meni ne znači ništa, ali nekima da.

Nadogradnja je laka. Prebaciš abs fajl na USB flash, ubodeš u prijemnik i odradiš upgrade
u meniju. Kad se odradi nadogradnja, onda uvezeš liste iz starog bekapa FW-a.
Zanimljivo da mi posle nadogradnje nestane sve osim cs-a :smoke:...

Ja sam totalni manijak i zbog pet pozicija imam 21 omiljenu listu :S:... Istina kad jednom središ,
treba otići jednom mesečno na kingofsat.net da se vidi ako se nešto promenilo.

Nisi me razumeo - lako je uvesti liste na Amiko, postoji opcija.
Problem je AiO Toolbox (by Dekolte) koji snimi kao user defined (drugačije i ne može otvoriti),
al' kad učitaš u prijemnik, šipak - ili ga ja ne znam koristiti :S:.
Ako ti nije problem daj neki link kako se radi backup i flešovanje novog fw kao i kao se ubacuju liste. Verujem da nije komplikovano ali može da bude ako se prati tutorial sa pogrešnog izvora ili ako ubacim fw za drugi uređaj. Nebi to da zeznem baš na početku.

Vrh Dno