Vidim da ove fraj linije otvaraju Canal Digitaal, SkyLink (23,5E) i Viasat (4,8E)...
Valjda kad jednom sredim listu kanala vise nema pipanja?i onako tezim da zapamtim koji broj mi je za koji kanal. imaju li ovi pomenuti ota nadogradnju ili ipak moram da flesujem neki nezvanicni i sta sa njima dobijam?
toliko mi i treba oko 100 kanala sa astre, eutelsat, mozda polaris. ubacivao bi samo hd kanale.
Custom FW je baziran na zvaničnom. Dobiješ novi emu (ako išta više i radi?), ispravljene bagove
i opcije koje risiver nije imao u startu. Moj je dobio podršku za IPTV, Web TV i Kartina TV.
Meni ne znači ništa, ali nekima da.
Nadogradnja je laka. Prebaciš abs fajl na USB flash, ubodeš u prijemnik i odradiš upgrade
u meniju. Kad se odradi nadogradnja, onda uvezeš liste iz starog bekapa FW-a.
Zanimljivo da mi posle nadogradnje nestane sve osim cs-a :smoke:...
Ja sam totalni manijak i zbog pet pozicija imam 21 omiljenu listu :S:... Istina kad jednom središ,
treba otići jednom mesečno na kingofsat.net da se vidi ako se nešto promenilo.
pamtis brojeve kanala..svaka cast....🙂
mislite vi sta god hocete,nema liste bez Enigme,a samo ubacivanje iste traje 10 sekundi +/-....
upravo stelujem WetekPlay2,i jedna odlicna opcija je sto podrzava da se uvezu Enigma gotove liste...🙂
Nisi me razumeo - lako je uvesti liste na Amiko, postoji opcija.
Problem je AiO Toolbox (by Dekolte) koji snimi kao user defined (drugačije i ne može otvoriti),
al' kad učitaš u prijemnik, šipak - ili ga ja ne znam koristiti :S:.