Šta je novo?

Satelitska TV, Risiveri, DVB-S2...

To jasno mi je
Ali kinezi napravili nešto što ekstra radi
Iznenadio bi se 😁
Testirao sam kineze, rade al u mom slucaju treba mi internet i fiksna linija koju sam ugasio. :confused:
Nego i ja sam u istoj situaciji sa Totalom kao kolega. Zanima da li bi mogao sa odgovarajucim resiverom da gledam zakljucane kanale koji su u ponudi sad bivseg Totala?

Poslednja izmena:
Da
Kinez to otvara
Svi strani kanali iz tog paketa titlovani na srpskom jeziku

Testirao sam kineze, rade al u mom slucaju treba mi internet i fiksna linija koju sam ugasio. :confused:

Verovatno ne pričamo o istim "kinezima"
Ima "kinezi" koji prodaju CS linije za Enigma2 resiver.
Ja ne pričam o tome već o drugom nekom softveru i resiveru koji su napravile kineske firme.
Od nule što bi rekli
A za sve te resivere i jedne i druge vrste treba stalni internet da bi radio

Verovatno ne pričamo o istim "kinezima"
Ima "kinezi" koji prodaju CS linije za Enigma2 resiver.
Ja ne pričam o tome već o drugom nekom softveru i resiveru koji su napravile kineske firme.
Od nule što bi rekli
A za sve te resivere i jedne i druge vrste treba stalni internet da bi radio
Ja sam mislio na IPTV kineze znam i za ove druge.

Super radi F server... Svaka im čast, mnooogooo paketa otvara.
Malo zeza sporo otvaranje programa, ali ok, mada i to se može riješiti kupovinom resivera novije proizvodnje sa boljim procesorom.

Jedno pitanje na koje nisam dobio odgovor a mnogo me nesto kopka. Da li bi mogao sa Irdeto resiverom da gledam satelitske kanale koji su zakljucani preko Irdeto enkripcije.

Ljudi skroz džabe televizija više uopšte ne postoji
Digitalna tv je donela kvalitet, ali i cenu
To vam je davno prošlo vreme kada je bilo samo 2 kanala
Utakneš antenu u tv i gledaš samo ta 2 kanala
Toga više nema tehnologija dosta napreduje, produkcija je skupa neko to mora da plaća

ima preko DVB-T2 😁 al' to nije tema

Pozdrav svima, ne znam da li sam na pravoj temi za ovo, ali, interesuje me da li je neko probao, i da li je moguce da se preko android tv-a koji u sebi ima i s2 tjuner gledaju neki zakljucani kanali, preko antene za total tv. Naime uzimao sam od kineza neke cccam linije i ne rade tako lose, ali sam to sve gledao preko nekog openbox-a, e sada mi treba i za drugi tv, pa me zanima da li ima neki program za android koji bi mogao da zavrsi posao. Hvala svima unapred

Ugasili TotalTV a risiver iz LGja mi na Eutelsat 16a izbacuje blind pretragom 377 kanala, ali ne i n1 i novu. Neka ideja?

Prilozi

• Screenshot_20250524_090032_Gallery.jpg
    Screenshot_20250524_090032_Gallery.jpg
    216.9 KB · Pregleda: 39
Verovatno transponderi sa kojih se emituju ta dva kanala nisu u spisku postojecih u tv-u, ako imas mogucnost da ih rucno dodas.

Hvala, ja rucno ubacio v30000 za n1, a za novu 11553 frekv i nije pokazivao signal uopste. Pokusacu sutra jos jednom. Na kom su ti transpoderu?

Ne, ne želi. Pogledao sad kanale koje mi je našao - npr Svoboda, Nuta Tv, Szlagier, Belarus Tomorrow, sve su to kanali sa Hotbird 13g, iako mi tv kao pretražuje Eutelsat 16a. Na anteni je LNB sa 3 izlaza za koaksijlni, moguće da su glupi golubovi pomerili antenu, pa da se zbog toga izgubio Total TV a da nisu isključili :) Kako god, oprema je sad razdužena, videću da nađem nekoga da našteluje antenu.

Kad rucno upises frekvencije koje ti je dao mumbru
obavezno promeni
DiseqC 1.0 sa LNB 1,
na LNB 2
i trebalo bi da dobijes signal.

U LGju ne vidim opciju da ukljucim diseqc, trenutno je iskljucen. Aj guglam kako to da uradim. Hvala

Prilozi

• Screenshot_20250526_182552_Gallery.jpg
    Screenshot_20250526_182552_Gallery.jpg
    87.8 KB · Pregleda: 16
Znaci LG. Uspem da ukljucim diseqc, prebacim na b i Eutelsat16 nema nijedan transponder. Iznervirao se, factory reset, pa automatsko nalazenje sa B i nasao sve kanale. Hteo da sacuvam zemaljske kanale, ali mucak, vracanje njih, brati i koje god podesavanje da je bilo na satelitu i nema sanse auto pretraga da nadje nijedan kanal. U svakom slucaju, sad je reseno, hvala na savetima.

Pozdrav ljudi. Posle duzeg vremena opet bih koristio satelitsku antenu. Pre možda nekih 8 godina koristio sam amiko HD se i lepo mi je radio cs, s’tim sto nije bio enigma pa sam bio ograničen u smislu kanala do 5.000. Imam astru i hotbird, dodao bih dodatnu totalovu antenu sa triple LNB-om. Da iskombinujem sa još tri satelita. Recite mi šta je valjano za uzeti, a da ima solidnu podršku, naravno da je enigma. Skroman sam korisnik pa mi dodatne opcije i nisu toliko važne samog resivera. Budžet max 120e. Potreban mi je za CS i nizašta više.
Pozdrav svima

Pozdrav ljudi. Posle duzeg vremena opet bih koristio satelitsku antenu. Pre možda nekih 8 godina koristio sam amiko HD se i lepo mi je radio cs, s’tim sto nije bio enigma pa sam bio ograničen u smislu kanala do 5.000. Imam astru i hotbird, dodao bih dodatnu totalovu antenu sa triple LNB-om. Da iskombinujem sa još tri satelita. Recite mi šta je valjano za uzeti, a da ima solidnu podršku, naravno da je enigma. Skroman sam korisnik pa mi dodatne opcije i nisu toliko važne samog resivera. Budžet max 120e. Potreban mi je za CS i nizašta više.
Pozdrav svima

Vu+Zero 4K​

Videh jedan na kp,polovan za te pare......

Nazad
Vrh Dno