Šta je novo?

Satelitska TV, Risiveri, DVB-S2...

Opljuvao neki lik ovaj boks na jednom drugom forumu ... ne znam sad tacno sta mu je smetalo.

edit:

Kad vec pricamo o boxovima evo nesto izrazito jeftino a u specs su tu negde Anadol Eko 4K 80-tak €, sitnica.

Poslednja izmena:
Jedino daljinski, čitam kude da nije baš nešto...

Meni daljinac radi odlično, to sam prvo probao jer mi je na prethodnom boksu bio očajan, morao si bukvalno u boks da uperiš da bi radio. Ovaj radi gde god ga okreneš.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Meni daljinac radi odlično, to sam prvo probao jer mi je na prethodnom boksu bio očajan, morao si bukvalno u boks da uperiš da bi radio. Ovaj radi gde god ga okreneš.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Moze link ako neko zna u Srbiji za ovaj resiver SF8008,S2X,C/T2, enigma2?Ako ga imas mozes li napisati koji imidz koristis ,kakva je slika i brzina saltanja sa kanala na kanal?Da li radi stalker na njemu kao i kodi?Hvala.

Imas na KP da kupis, potrazi. Imas opciju multibuta, znaci 5-6 imidza mozes da stavis. Ja koristim OpenATV i OpenPli za sad. Slika odlicna kao i na svakom, brzina odlicna. Kodi kod mene radi, stalker nisam probao, ali mislim da radi. Kolega davlab zna vise. :)

Ja danas kupio redline goldebox malo da se igram

Ja rasprodao gotovo sve, ostala jos samo jedna enigma, nisam ga ni upalio danima ...

Smorili me malo ti boksovi, dok ne izadje meni nesto zanimljivo malo da predahnem.

Ja rasprodao gotovo sve, ostala jos samo jedna enigma, nisam ga ni upalio danima ...

Smorili me malo ti boksovi, dok ne izadje meni nesto zanimljivo malo da predahnem.

Ma i ja tri godine nisam ništa kupio
Još od DM900, a i tbS mi skuplja prašinu.
Sad će i dreambox u orman.
Ovo sam kupio dosade radi

Ja danas kupio redline goldebox malo da se igram

I, kakvi su utisci? Piše da ima c*s koji dolazi sa njim, samo da se aktivira? Šta otvara i kako radi, pošto ga i ja razmatram....

Na redline radi klasičan šering, plus rade francuzi koji ne rade preko standardnih linija. Plus radi i par kanala iz Sky Ita. Radi MAx tv, ali bez sportskih
Možeš da ubaciš i svoje cccam linije
Plus ima neka lista od 1000 iptv kanala (možeš i svoju listu da uvezeš)
Solidan risiver, brt. Odličan za nekoga ko tek ulazi u sve ovo, da ne mora da juri pouzdane linije od kineza
Ja sam danas sa ebaya naručio starsat, sa forever serverom, ,pa ako ikada dođe pišem....

Drugar uzeo c* ali mislim da je previše platio...
50 dinži za godinu..mnogo kume :)

1.jpg

Kako mu radi? Jel ima totaltv i maxtv? Sumnjam, al dobro...

Sent from my Redmi K20 using Tapatalk

Malo do nikako ima kineza kojima dobro radi Total i Max

Radi Max kompletan.
Kao i Total

Radi na cajnizima Total, hoce malo da stuca, Max komplet bez problema.

Sve jedno HBO otvara preko 091F a Cinemax moze napr. preko J (ko koristi oscam znace o cemu se radi) 0609, tako da to moze da se kompletira.

Stigao Starsat 2000
kad ga izmaltretiram pišem utiske

Nazad
Vrh Dno