Zvao pa pitaoTo je tvoja predpostavka ili negde piše
Optika je provucena kroz zemlju. Da li ide ispred tvoje kuce? Ako nisi siguran vidi da li neko od tvojih komsija ima optiku. Mislim da su male sanse da saznas preko call centra ili kontakt forme, eventualno da se raspitas kod nekog od njihovih tehnicara.Gde mogu da proverim jel mogu uvesti opticki internet, ovde https://stcable.tv/kontakt/ ? B. Jarak je u pitanju.
+1 za podrskuTehnička podrška im je besprekorna.
Meni u 24 sata zamenili modem.
Neki portovi nisu bili otvoreni... zvao, žalio se i pošto nisu našli grešku predložili da zamenu modem za svaki slučaj i proradilo...
Da li imas CAM modul za TV ili ides preko STB? Kakav je kvalitet slike preko STB ako njega koristis? Da li na njemu imas da vracas sadrzaj programa unazad i ako imas koliko dana unazad moze da se prati? Da li mu je EPG azuriran i prati trenutan program u realnom vremenu ili baguje i ne funkcionise kako treba? Da li si dobio novi gigabitni WI FI ruter? Ako jesi kakav je kvalitet signala.. Eto nekih pitanjaOd danas sam i ja sa optikom
Danas pre podne momci, dosli i odradili sve vrlo brzo i profesionalno.
Potpuno novi kabel dolazi do kuce, pa u mom slucaju na tavan i sa tavana dole u "rack".
"rack" dobija modem eltex , koji ima opticki wan ulaz.
Stize i "media konverter" koji optiku pretvara na coax za televiziju i dalje prosledjuje signal u modem.
Dobija se set top box ECHOLITE, u lepoj kutiji sa ST CABLE natpisom i logom.
Nisam stigao jos sve da testiram, ali router mi meri uglavnom 500 ili 600 Mbit DL i konstantno stabilnih 295 ili 290 Mbps upload. Download moze biti i do servera na kojem vrsi merenje itd. Kad se budem imao vremena testiracu sa nekim fajlovima vecim od 20 GB.
Jos sam primetio, i sto mi je jeko cudno da i na optici od trenutka paljenja modema, prolazi i do par minuta do konekcije itd... mislio sam da je i to brze, jer je ipak druga tehnologija.
Cesto se kacim sa VPN om na kucnu mrezu kada sam na putu, i danas popodne sam samo to i testirao, jako lepo radi. Tacno se oseti kako vise upload nije izazov.
Zadovoljan sam.
Posle par nedelja koriscenja, cu ponovo neku kratku recenziju, ali ako nekog nesto konkretno insteresuje neka pita slobodno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari