Šta je novo?

Sat-Trakt Internet Provider

Ovo je sad dobra ponuda! Obnoviću svoj trio premium 40/2 na 80/8 :)
Ako sam dobro razumeo sad u trio premium i trio max idu dve ci+ kartice za DTV u cenu paketa od 3150??Tek treći tv se plaća onih 300 din?

Taj deo i mene interesuje.... Zvrcni ih da ipak potvrde, pa nam javi ovde

Bio ja juce, tako je. Dva tv-a su skroz free

@Ninoslav1983 sta kazu za korisnike pod ugovorom?

Pozdrav! Da li vam je ugovorna obaveza istekla za stari paket, kada ste uspeli da predjete na novi? Sinoc sam pozvao call centar i rekli su mi da stari korisnici kojima nije istekao ugovor nemaju mogucnost prelaska na nove pakete.

Ja sam vec treca godina bez ugovorne obaveze.. nece me vezati sigurno ugovorom sa ovom klosarskom ponudom

Inače mali savet za korisnike ovih većih paketa 80/8 i 100/10

Trebalo bi da podesite u modemu sledeće parametre kako bi mogli na wifi da izvučete tih 80 ili 100 mbit koje ste platili. :type:
Ovo je podešavanje za Cisco EPC3925, ali na sličan način podesite bilo koji wifi ruter koji koristite..
1. Uđite u modem sa 192.168.0.1
user name: admin
password: stcable
2. Wireless
3. Radio Settings
4. Channel Width
5. Jako je bitno da podesite na Wide - 40 Mhz Channel

Ako ovo ne podesite onda na svim uređajima koji se konektuju bežično dobićete najviše 72.5 mbit bez obzira da li ste Trio Premium ili Trio Max. :butt: Ono, radiće ali sporije.. :wc:

Ako internet koristite samo na desktop računaru preko lan kabla, onda zanemarite ovo wifi podešavanje, ali ako imate samo 100mbit LAN onda očekujte da nećete dobiti punu brzinu koju plaćate, i neobjašnjive prekide koji neće biti uzrokovani od sat trakta nego od vašeg pc-a. Ovde je onda poželjna GigabitLAN (1000 mbit), ako je već nemate..Ruter ima 4 GigaLAN portova, ali to morate imati i na matičnoj od PC-a..

Živeli! :beer:

Poslednja izmena:
Ja sam vec treca godina bez ugovorne obaveze.. nece me vezati sigurno ugovorom sa ovom klosarskom ponudom

Pa sad, dal je "klošarska" ili nije, ali trenutno za Srbiju i generalnu ponudu koaksijalnog interneta drugih provajdera mislim da ova ponuda nije "klošarska" i sasvim je OK. Nije ni nešto extra extra da se sad odmah napijem od sreće i polupam celu kafanu, ali nije ni loše.. :d

Seca li se neko....bilo je ponedeljkom nazovite direktora.
Imam potrebu da ga zovem.

Danas preko HD mi gospodja kaze.
- Bez obzira sto se paket promenio necu dobiti iste uslove kao stari korisnik
- Moram potpisati ugovor na 2 god kako bi dobio uslove iz novog paketa, i par meseci nizu cenu.
- Ostacu na starom paketu do momenta dok ne potpisem ugovor

Novi paket nosi ime starog paketa, tj na koji sam i pretplacen.
Placam punu cenu paketa, a necu dobiti iste uslove kao nov pretplatnik.
Ubedjen sam da im neko nije dobro objasnio uslove.

Inače mali savet za korisnike ovih većih paketa 80/8 i 100/10

Trebalo bi da podesite u modemu sledeće parametre kako bi mogli na wifi da izvučete tih 80 ili 100 mbit koje ste platili. :type:
Ovo je podešavanje za Cisco EPC3925, ali na sličan način podesite bilo koji wifi ruter koji koristite..
1. Uđite u modem sa 192.168.0.1
user name: admin
password: stcable
2. Wireless
3. Radio Settings
4. Channel Width
5. Jako je bitno da podesite na Wide - 40 Mhz Channel

Ako ovo ne podesite onda na svim uređajima koji se konektuju bežično dobićete najviše 72.5 mbit bez obzira da li ste Trio Premium ili Trio Max. :butt: Ono, radiće ali sporije.. :wc:

Ako internet koristite samo na desktop računaru preko lan kabla, onda zanemarite ovo wifi podešavanje, ali ako imate samo 100mbit LAN onda očekujte da nećete dobiti punu brzinu koju plaćate, i neobjašnjive prekide koji neće biti uzrokovani od sat trakta nego od vašeg pc-a. Ovde je onda poželjna GigabitLAN (1000 mbit), ako je već nemate..Ruter ima 4 GigaLAN portova, ali to morate imati i na matičnoj od PC-a..

Živeli! :beer:

Dobice vecu brzinu ali ako je zagusen etar na 40Mhz ce se preklapati sa vise mreza pa moze biti problema. Preklapanje kanala na na 20Mhz je do 3 kanala a na 40Mhz je preklapanje 6 kanala.

Seca li se neko....bilo je ponedeljkom nazovite direktora.
Imam potrebu da ga zovem.

Danas preko HD mi gospodja kaze.
- Bez obzira sto se paket promenio necu dobiti iste uslove kao stari korisnik
- Moram potpisati ugovor na 2 god kako bi dobio uslove iz novog paketa, i par meseci nizu cenu.
- Ostacu na starom paketu do momenta dok ne potpisem ugovor

Novi paket nosi ime starog paketa, tj na koji sam i pretplacen.
Placam punu cenu paketa, a necu dobiti iste uslove kao nov pretplatnik.
Ubedjen sam da im neko nije dobro objasnio uslove.

Na žalost tako je i dobro su ti objasnili. Ako ne produžiš ugovor ostaješ doveka na tom paketu kako god se zvao i ostaje ti ta brzina, uslovi ali i cena..
Ja sam bio na trio premium koji je bio 2990 din, novi "trio premium 2019" paket je sada 3150 ali sa duplo bržim internetom, digitalna tv na 2 tv-a u cenu paketa, cinemax 1,2..i meni lično to odgovara, a 2 godine proleti brzo..
Tako je isto i kod telenora...Jednom potpišeš ugovor i doveka ostaješ na tom paketu sa njegovim uslovima i cenom dok ne potpišeš novi ugovor. U telenor slučaju meni će se sad više isplatiti da ostanem stari korisnik bez ugovora jer su u međuvremenu nenormalno i neopravdano povećali cene, a smanjili dodatke pa se uopšte ne isplati potpisivati noviji, a mnogo lošiji ugovor..
Kod sat trakta trenutno je isplativije potpisati novi ugovor jer je povoljnije i za maltene iste pare se dobije duplo više..

Konkretno za trio premium 2019 se dobije 3 meseca po 990 din za stare korisnike kojima je istekao ugovor i 6 meseci po 990 din za one koji se priključuju na stcable mrežu prvi put..posle 3 i 6 meseci plaća se 3150.

Prilozi

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    5.9 KB · Pregleda: 49
Poslednja izmena:
Ja imam trio premium paket vec drugu godinu cini mi se. Vidim da je malo poskupeo paket, ali moje brzine su 50/0.25 ako se ne varam (50 je download ali upload ne znam 100%).
Moze li biti da meni klosari naplacuju novi paket TRIO PREMIUM a isporucuju stare brzine? Ne bi me cudilo...
Posto je cena paketa bila 2990din a sad placam oko 3150-3160din...

Ne mogu oni da ti naplate vise bez da potpises nesto ili makar da te obaveste o tome

Ostaće ti stara brzina, ostale usluge kakve su bile u starom paketu..Evo telenor podigao cene total tarifa ali meni cena stara, i svi dodaci aktivni dok traje ugovor, a po novom sve nepovoljnije i osetno skuplje.Isto se zovu tarife total 2, ali sa različitim cenama i uslovima stare i nove. Tako je i kod sat trakta..Ne bi trebalo da ti naplate cenu novog paketa.

"Premium" je skuplji od "Super" paketa za 300 dinara, toliko košta DTV za drugi tv a dobija se mnogo brži internet i Cinemax 1 i 2. Da nisam vezan ugovorom prešao bih na njega.

Doselio se u Topolu. Kuća koju sam rentirao ima ST kablovsku. Na šta treba da obratim pažnju oko paketa? Bio na Telekomu. Molim za asistenciju. Unapred hvala

Poslednja izmena:
Jos jedno iskustvo. Meni istice ugovor u decembru. Danas sam otisao i potpisali smo ugovor sa sledecim uslovima: ne dobijam smanjenje racuna prvih 3 meseca, ali dobijam sve ostale pogodnosti, brzi net i +1 karticu besplatno. Kako sam do sada placao +20mbit u brzini i +1CI karticu, smanjio sam racun za 450 dinara i dobio +10mbit.

Naciljao sam premium. Da li ima nešto na šta trebam obratiti posebnu pažnju, tip modema, wi fi rutera, da li ima nekih dodatnih troškova? Kako rešavate kada ne radi internet?

Naciljao sam premium. Da li ima nešto na šta trebam obratiti posebnu pažnju, tip modema, wi fi rutera, da li ima nekih dodatnih troškova? Kako rešavate kada ne radi internet?
u bečeju daju cisco epc3925 4gport gigalan, wifi 2.4ghz 300mbit..nemaš nikakve dodatne troškove, osim ako na fonu napraviš račun van paketa.. ako nešto ne radi izađu majstori i poprave, zamene ako šta treba.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Neki problem sa downloadom.... izgleda opterecenije :)

Vrh Dno