@Ninoslav1983 sta kazu za korisnike pod ugovorom?
Ja sam vec treca godina bez ugovorne obaveze.. nece me vezati sigurno ugovorom sa ovom klosarskom ponudom
Inače mali savet za korisnike ovih većih paketa 80/8 i 100/10
Trebalo bi da podesite u modemu sledeće parametre kako bi mogli na wifi da izvučete tih 80 ili 100 mbit koje ste platili. :type:
Ovo je podešavanje za Cisco EPC3925, ali na sličan način podesite bilo koji wifi ruter koji koristite..
1. Uđite u modem sa 192.168.0.1
user name: admin
password: stcable
2. Wireless
3. Radio Settings
4. Channel Width
5. Jako je bitno da podesite na Wide - 40 Mhz Channel
Ako ovo ne podesite onda na svim uređajima koji se konektuju bežično dobićete najviše 72.5 mbit bez obzira da li ste Trio Premium ili Trio Max. :butt: Ono, radiće ali sporije.. :wc:
Ako internet koristite samo na desktop računaru preko lan kabla, onda zanemarite ovo wifi podešavanje, ali ako imate samo 100mbit LAN onda očekujte da nećete dobiti punu brzinu koju plaćate, i neobjašnjive prekide koji neće biti uzrokovani od sat trakta nego od vašeg pc-a. Ovde je onda poželjna GigabitLAN (1000 mbit), ako je već nemate..Ruter ima 4 GigaLAN portova, ali to morate imati i na matičnoj od PC-a..
Živeli! :beer:
Seca li se neko....bilo je ponedeljkom nazovite direktora.
Imam potrebu da ga zovem.
Danas preko HD mi gospodja kaze.
- Bez obzira sto se paket promenio necu dobiti iste uslove kao stari korisnik
- Moram potpisati ugovor na 2 god kako bi dobio uslove iz novog paketa, i par meseci nizu cenu.
- Ostacu na starom paketu do momenta dok ne potpisem ugovor
Novi paket nosi ime starog paketa, tj na koji sam i pretplacen.
Placam punu cenu paketa, a necu dobiti iste uslove kao nov pretplatnik.
Ubedjen sam da im neko nije dobro objasnio uslove.
trio super?Asistencija, neko?
u bečeju daju cisco epc3925 4gport gigalan, wifi 2.4ghz 300mbit..nemaš nikakve dodatne troškove, osim ako na fonu napraviš račun van paketa.. ako nešto ne radi izađu majstori i poprave, zamene ako šta treba.Naciljao sam premium. Da li ima nešto na šta trebam obratiti posebnu pažnju, tip modema, wi fi rutera, da li ima nekih dodatnih troškova? Kako rešavate kada ne radi internet?
RecimoNeki problem sa downloadom.... izgleda opterecenije![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari