Kod mene jos nista od novg paketa ili tzv ubrzanja.....
Kad prenose nasu "Super Ligu" slika nije toliko dobra pošto se snima krs kamerama.
Kod mene na poslu jos ništa od ubrzanja. Jos uvek je 20/2.
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Stvarno ne znam odgovor na ovo pitanje. Pokušaj da pitaš @makarena u temi o Areno Sport i Sport Klubu.A čije su to kamere? Jel to arena snima sa svojom opremom ili to sad radi fudbalski savez tj. neki njegov emisioni ogranak pa prodaje prava tv kucama?
Jel to sad isto ko sto UEFA radi za svoja evropska klupska takmicenja?
p.s. Izvinjavam se za off ali me predhodni post inspirisao da pitam![]()
Ja imam Motorola SB51001E i to je DOCSIS 2.0 pa bi trebalo da moze da izvuče i 30 mbps jedino ako nece da puste...Ja sam morao router da menjam jel valjda taj stari nije mogao vise od 20 da ide.
Izgleda da jesu stvarno zaboravili. Čudno sto na portalu nemam izbora novih paketa odnosno Flat Light 30 (bivsi Flat Light 20) ali imam npr najveći od 200mbps a znamo da to modem ne može da izvuče.Pablo, ta Motorola moze 30 ali u teoriji. Ako si sada na 30 zovi ih da ti promene modem, izgleda da su te zaboravili. Pre dve godine kad sam presao sa 20 na 40 vratio sam im tu Motorolu i uzeo docsis 3 modem, mora za brzinr vece od 20.
Nevidi se slika ali kontam.To je problem do njih, i kod mene je tako. Jos nisu ispravili, jos od kad je bilo ubrzanje.
![]()
Moraces u poslovnicu svakako, zbog novog modema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari