Isto sve zasad - kao sto rekoh u drugoj temi, mislim da ce ostati ovako.
Poštovani korisnici,
SAT- TRAKT je od zastupnika TV kanala PRVA, B92, HAPPY i KOPERNIKUS dobio obaveštenje o drastičnoj promeni uslova za reemitovanje programa navedenih kanala.
Koristimo priliku da Vas obavestimo da činimo maksimalne napore kako bismo postigli dogovor kojim bi omogućili da navedeni TV kanali ostanu deo naše ponude.
Ukoliko ne postignemo dogovor koji bi bio na zadovoljstvo naših korisnika, bićemo prinuđeni da nakon 25. decembra 2016. godine prestanemo sa reemitovanjem gore navedenih TV kanala u našim programskim šemama.
Takođe, koristimo ovu priliku da Vas informišemo da paralelno radimo na uvođenju novih TV kanala u naše programske šeme radi održavanja kvaliteta i raznovrsnosti istih.
Novi kanali koje ćete moći pratiti počev od 26. decembra 2016. godine su:
- History HD
- H2 HD
- CBS Reality
- Comedy Central Extra
- Stingray iConcert HD
- Stingray Brava HD
- Stingray DJazz HD
- Cinemax 1 HD
- Cinemax 2 HD
- GINX TV
- Hram TV
- Srpska Naučna TV
- Klasik TV
Hvala na razumevanju.
Vaš SAT-TRAKT
Nema vise B92, Prve, Happy i KCN. Izgleda da se nisu dogovorili. Ove zamene koje su pustili korisnicima analogne TV su zaista smesne. Ocekivao sam barem 1 Cinemax.
TV JOJ od sada emituje u fullHD formatu! Nešto lepo i za gledaoce ovog slovačkog kanala.Mislim da će još neki kanali iz tog paketa preći u HD ali treba sačekati.Stingray kanali su pun pogodak i jako mi se dopadaju.Nadam se da će ostati u osnovnom paketu.
Što se internet brzine tiče mislim da će po isteku akcije (od 1.februara) svima povećati brzine i da će to biti deo standardne ponude.Ostaje nam da sačekamo i obradujemo se novotarijama iz sat trakt kuhinje
Srećna nova godina svima i poželimo svima veće brzine interneta, još više zanimljivih kanala i naravno povoljne cene
Živeli!!!!arty::cigar::banana:cheerscheerscheerscheerscheers
Ti kao da radis za njih.
Sattrakt su najveci klosari.
Obaveštavamo Vas da od 1. februara 2017. godine povećamo cenu mesečnog KDS održavanja sa 900 dinara, na 960 dinara.
Od kako sam uzeo sve u paketu, brzina neta mi prilicno varira. Mislim da je do modema jer je sa starom motorolom sve radilo perfektno.
Pogledajte prilog 221166 Pogledajte prilog 221167 Pogledajte prilog 221168
ova dva testa u razmaku od 7 minuta, treci nakon 5 minuta. Ni prvi ne odgovara nazivnoj vrednosti.
Jel ima neko jos takvih problema? Nekada ping bude uzasan, gotovo da je neupotrebljiva konekcija, jer cekam po 25 sekundi da otvori stranicu.
Pozdrav.
Ljudi imam problema sa internetom... Imam trio paket najveci i jos sam ga ubrzao na 80/5mbps... Bilo je nekih problema i kao popravili su, proveravaju i sve je ok. problem je sledeci: Internet mi radi normalno i cim ga malo opteretim za nekoliko minuta radi jedvaaaa znaci sa 80 skusti na 20! restartujem komp i opet radi dobro ali samo kratko vreme. Naravno, doce majstori da provere brzinu i bice dobra 100% ali verujem da nece nista napraviti ilti popraviti! Da li neko jos ima ovakvih problema?
Net radi dobro recimo, i ukljucim da strimujem i net ode do djavola!A pre mesec dva mi sve dobro radilo!
Menjao sam drivere za net, restarovao modeme itd...Ne znam sta da radim sad!
Znaci siguran sam da kad dodji da provere brzinu na modemu da ce reci da je sve ok i otici i reci da je do kompa! A meni ce ostati isti problem a o je da mi net menja i trokira brzinu kad hoce![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari