Masina ti definitivno nije problem, dovoljno je jaka da komotno radi i bez off-line dekriptovnanja. Eventualno da probas da iskljucis ACPI u biosu i onda da u Device Manageru promenis "ACPI computer..." u "Standard PC", mnogi tvrde da je to glavni uzrok problema.
Ako ti nesto znaci, mogu ti opisati moju konfiguraciju, sa kojom gotvo nisam imao ni jedan incomplete: Celeron 433, i810 ploca, 5400 rpm HDD, DMA naravno ON; Win 2000 Pro. ACPI je cini mi se u biosu iskljucen, u device manageru stoji "Standard PC". E sad, nista nisam instalirao sa CD-a koji se dobija u paketu nego sam skinuo sa mreze najnovije verzije softvera: SkyStar2 Software v4.1.4 i Fazzt 6.1.0.1 Client for EON, kao i poslednji FFM (2.55.55 Alpha). Mislim da sve ovo imas na
http://www.sat.hu/h/download.shtml
Preporucujem ti da prvo deinstaliras sav postojeci EON softver, pa onda instaliras ovo gore pomenuto. Medjutim, u novim drajverima nema automatskih podesavanja za Astra satelit, tako da ces morati da ga pustis da odradi autoscan, sto traje prilicno dugo (i do sat vremena), ili ako te TV ne zanima nego samo skidanje fajlova, unesi podatke samo za transpondere koje nameravas da koristis. Podatke imas u Tarzanovom FAQ-u, postoji i srpska verzija ali ne znam na kojoj adresi jer mu originalni sajt vise ne radi. Siguran sam da ces ga naci preko Google-a.
Ako te jos nesto interesuje, pitaj, ali najbolje da prodjes prvo kroz sva podesavanja koja su opisana na
www.eoninside.com