Stavio sam i ja CM9 stvarno je super brz.Al nikako da namestim da mi se wifi ne iskljuci kad se ugasi ekran.U podesavanjima za wifi sam stavio never sleep al ne vredi.Jel ima neka caka da se namesti?
Imas romove bas za 3g model pa je bolje njih, npr. team overcome ima solidne HC romove za 7500 3g. A ako hoces mozes direktno na ICS mada je jos u razvojnoj fazi ali skoro kompletno funkcionalan (ne radi kamera i mozda jos nesto) ali je razlika velika u performansama u korist ICS-a. A sto se tice root-ovanja i ostalog vec sve ima ispisano, ako ne ovde onda na xda.
Imas romove bas za 3g model pa je bolje njih, npr. team overcome ima solidne HC romove za 7500 3g. A ako hoces mozes direktno na ICS mada je jos u razvojnoj fazi ali skoro kompletno funkcionalan (ne radi kamera i mozda jos nesto) ali je razlika velika u performansama u korist ICS-a. A sto se tice root-ovanja i ostalog vec sve ima ispisano, ako ne ovde onda na xda.
Okačiće ti neko odavde backup stock rom-a. Okačio bih ti ja, ali imam za 8.9 model.
Koji rom si stavio inače? Ja sam prezadovoljan kako radi Kang unnoficial CM9 ICS. Što se tiče metode sa žensko-muškim adapterom na kraju kabla, ne verujem da bi radilo, ali četiri posta iznad tvog sam stavio link koji je najbolji adapter za tu namenu.
Ok je taj adapter ali ja nemogu da narucim sa ebay-a a da nekog cimam za 6 evra neisplati se poshto oni koji kupuju za druge sa ebay-a naplacuju uslugu 10 evra...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari