Meni se ladno pojavile neke mrlje ispod ekrana, kao da se boja razlila. Npr kad ga ne koristim neko vreme ona se povuce. Kad ga koristim one se pojavi usled pritiskanja po ekranu...ako im odnesem na reklamaciju ima da ga draze mesec dana. Ili mogu direktno u bg elektronik?
Sent from Samsung Galaxy S II powered by ICE CREAM SANDWICH DOMINATION
masovna pojava koja se desava usled loseg kvaliteta izrade, meni licno se nije nijednom desilo ali znam o cemu pricas, video sam na par mesta po forumima da se ljudi zale. desilo mi se nesto slicno sa htc hd2 uzetim kod vipa, posle 2 dana se pojavila fleka , telefon je bio skoro 30 dana u servisu da bi mi na kraju rekli da sam ja kriv za ostecenje, fleka se povukla kad sam otisao na planinu !!? sve je ok sada naravno. ali koliko sam citao sa tabom je problem sto se stalno poljavljuje i nestaje, cudno zvuci ali mozda suvise jako pritiskas ?
salu na stranu, nemoj se cuditi ako ti kazu da je uredjaj funkcionalan, druga mogucnost je i da dobijes novi a problem se ponovi. svejedno ja bi probao da reklamiram, ko zna mozda ipak sve dobro prodje