Da li neko zna sta se desava sa Dice player-om....ne moze da se kupi sa marketa?
Ubacio Overcome 2.1.1. Mnogo brze i tecnije radi od stock-a!
Evo malo i ja da prosipam pamet..
Ja sam sa tog overcome 2.2.0 presao na CM9 KANG (ICS preview). To je prosto neverovatno koliko bolje i tecnije sve izgleda. Iako je samo preview, nikad mi ni na pamet ne bi palo da se vracam na HC bilo koje verzije i od bilo kog deva. Ovde se uz rom po defaultu dobija pershootov oc kernel ali stvarno nema potrebe za oc, jer fenomenalno radi i na default frekvenciji. Kad sam uzeo od druga njegov tab smorio sam se kad sam video na cemu sam bio i koja je razlika u pitanju. Skoro sve radi osim kamere (koju ja ne koristim na tabu pa mogu to da oprostim ) pa se nadam da ce uskoro izaci neka "oficijelna" verzija od strane CM9 tima, mada ima tu sigurno jos posla. Ali bar znamo da necemo izvisiti za ICS na tabovima...
Evo link na xda ako nekog zanima misljenja jos korisnika ili zeli da se osladi slasnim sendvicom...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1461240
Nadam se da se da možemo da očekujemo makar mini reviewUzeh 8.9 tabić, smučilo mi se čekanje nekog savršenog trenutka za kupovinu, uvek će izlaziti nešto bolje. Rekoh ajde da odem do Vip-a i da ga kupim, dok traje ova promocija 25% popusta na pretplatu. Uzo sam ga na najmanjem paketu, ne treba mi više od toga.
Mnogo mi lepo leži u rukama, čak mi se više sviđa od 10.1 modela koji sam testirao, ovde mogu palčevima da dohvatim slova u sredini ekrana i još je lakši i prenosiviji. Odmah ću da se rešim ovog HC-a i da stavim ICS CM9, kao što kaže neon666 "slasni sendvič". Razmišljao sam da li da uzimam ovaj Vodafone Smart Tab 10, ali Samsung je ipak Samsung.
![]()
Biće i full review na sajtu, čim budem bio slobodniji, jer sam trenutno zatrpan hardverom
Aha, iako se ne čini kao mnogo, tih 1.2 inča manje znače dosta po tom pitanju, jer palčevima možeš da dohvatiš bilo šta na ekranu, dok mi je kod 10.1 modela to bilo malo teže.
Što se tiče tableta, čim sam ga uzeo sklonio sam Honeycomb sa crapwiz-om i stavio CM9 Kang Ice Cream Sandwich. Razlika u glatkoći svega - brate mili, ne može da se opiše. Treba zabraniti proizvođačima da trpaju razne gluposti i UI modifikacije u tablet, jer mu unište performanse. Rad na tabletu je uživancija, a PLS ekran - prelep, ali apsolutno prelep i savršen u svakom smislu, boje stvarno imaju odličnu saturaciju.
PLS tehnologija je inače naslednik IPS tehnologije, funkcionišu na sličnom principu, ali PLS nudi dublji nivo crne boje, još bolje uglove gledanja i znatno manji screen bleed (meni je srećom zapao savršen primerak). Zbog ovakvog ekrana, tablet vredi svaki dinar. Ko ima 10.1 ili 8.9 tab, zna o čemu pričam. Trenutna situacija sa mobilnim ekranima Samoled>PLS>IPS>SLCD>LCD, mada treba uzeti u obzir da PLS nudi nešto prirodnije boje od Samoled-a, što je dobro onome kome prenaglašene boje smetaju naravno.
Inače, ovako po dizajnu i težini, stvarno je lagan i tanak, ne osećaš ga u rukama, ali to već znate. Šta više reći, zagarantovan mu je ICS, u međuvremenu imate veoma glatki CM9, što je itekako plus, a ko može da ga sebi priušti, go for it, bićete veoma zadovoljni kupovinom.
U kom smislu neprirodne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari