Za sada sve kako treba.Kako vam se ponaša folija na unutrašnjem ekranu? Jel neko menjao do sada, ili imao nekih problema sa njom?
И код мене после пуна 2 месеца нормалног коришћења и даље као нова.Za sada sve kako treba.
Odlično. Sve kao prvog dana.Kako vam se ponaša folija na unutrašnjem ekranu? Jel neko menjao do sada, ili imao nekih problema sa njom?
Pa, imajući u vidu broj reklamacija i iskustava ljudi na ovom forumu, ne bih ja rekao ni da je Samsung doveo šarku i mehanizme otvaranja do nekog pravog nivoa, tek se to sad pegla i sprema za "masovno usvajanje".Drugi fold uredjaji globalno nisu dostupni, nemaju ipx sertifikate za vodu i prašinu, i pitanje da li su im mehanizmi za otvaranje pouzdani kao na Samsungu na duze staze. Što se tiče kamere, mozda ultra ima bolju glavnu kameru, ali po recenzijama koje sam ja ispratio, ta razlika je jako mala, i ne treba dovoditi ljude u zabludu da je fold loš na tom polju. Ja bih vise voleo da daju punjac uz fold, ili neki case, olovku i na ultri koristi mozda 1% korisnika.
Malo suludo da već ne postoji nekakva takva garancija kad ljudi daju debelo preko hiljadu i petsto evra na takav uređaj. Niko nije lud da da te pare pa da slomi samom sebi ekran, očigledno ona priča o broju zatvaranja i otvaranje ne pije vodu. Dokle god se to ne uvede uvek je mačka u džaku, a korisnici u suštini "beta" testeri uređaja dok se ne ispeglaju sve falinke. Da je čudo od tehnike, jeste, ali je i papren rizik.Fold uređaj ni u ludilu ne treba kupiti bez garancije, ali ono što je problem je što se Samsung, bar kod nas, pravi malo lud kada je u pitanju odlepljivanje folije sa unutrašnjeg ekrna. Generalno, zamena unutrašnjeg ekrana je stravično skupa ako Samsung odbije garanciju u slučaju nekog oštećenja unutrašnje ekrana koji pripiše korisniku.
Unutrašnji ekran je i dalje jako slab i moguće ga je i jačim pritiskom nokta oštetiti.
Jasno je da ne može biti nekog jakog materijala, ipak se taj ekran mora savijati, ali Samsung bi mogao da ponudi neku premium garanciju za taj unitrašnji ekran ili da uvede Samsung care i sl. Ipak je to skup i dosta osetljiviji uređja u odnosu na klasičan telefon.
Tacno za flip, konstantno mora da se otvara, on je pravi tester za sarku. Ja i Fold preko 50x otvorim u toku dana, najvise ga koristim na velikom ekranu.Pravi ispit za mehanizam je ustvari na Flip modelu. Prosto se mora otvoriti za svaki poziv, mejl, poruku...
Sa druge strane, znam ljude koji otvore Fold nekoliko puta dnevno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari