Već 2 ili tri slučaja su bila ovde u temi. @SretenBG znam da je pisao da su mu gotovo ceo telefon zamenili...nije dobio novi ali bio je ko nov praktično. Kolega par postova ranije je takođe pisao isto. SretnoJel ima neko iskustva sa reklamiranjem Fold 4 jer nece skroz da se otvori? Kako sam pozvao da pitam, tako mi je rekla "To je fizicko ostecenje, ne vazi garancija". Telefon je radio normalno i nakon toplijeg dana u dzepu vise nije hteo da se otvori lepo i folija je skroz pustila, tj do pola ekrana. Neverovatno mi da bez gledanja telefona te unapred odbiju kao da je fizicko ostecenje. Citao sam po reditu da je tako preko ali rekoh nisu kod nas valjda isto takvi.
Telefon ima tragove koriscenja ali nema ogrebotina gde je sarka, onaj veliki deo, samo po lajsni malo.
Neki savet pre nosenja u servis? Popravka je 70000din
Користио сам га готово 9 месеци тако да је имао мале знакове коришћења, пар огреботина по екрану и на једном месту микро удубљење које не знам како се десило јер је све време био у самсунговој масци. Што се тиче фолије милиметар два се одлепила при врху на средини пар дана пре него што се заглавио.
Meni se malo odlepio nakon sto poceo da se ne otvara, i tako mesec i nesto i onda u isto vreme do pola ekrana folija i glavljenje sarke. Videcemo sta kazu, udubljenje nemam ali dobice mail od advokata dok bude bio na pregledu. Znam slucaj gde su za flip 1 odbili zamene ekrana jer je smece i advokat je resio stvarКористио сам га готово 9 месеци тако да је имао мале знакове коришћења, пар огреботина по екрану и на једном месту микро удубљење које не знам како се десило јер је све време био у самсунговој масци. Што се тиче фолије милиметар два се одлепила при врху на средини пар дана пре него што се заглавио.
Ja sam sinoc sastavio email, jedno sat i po pisao, objasnio da ti tragovi koji su bili na slikama su nastali mesecima pre ovog problema, poslao i sliku torbice koja ima metalan snir koja unistava lajsnu, pa cekam odgovor. Bas me paralisalo ovo sto nemam telefon sa milion naloga i aplikacija za posao, al ajde. Samo cekam da mi odgovore pa da znam da li da dajem pare advokatu. Ne moze da mi se odbije garancija za ogrebotine koje su nastale pola godine pre ovog problema gde se zna da je fabricka mana. Zinula traka kao pupcana vrpca iz njega cim su krenule vrucine. Izgleda da mu je godinu dana neki limit, bez obzira na to sto ja nisam otvarao telefon sto puta dnevno i vodio sam racuna kad otvaram.Meni je Promobi odbio zamenu ekranu na S9 plus, poslao mail Samsungu, malo ih iznapusavao, poslao slike telefona i da ovi iz Promobija lazu o stanju telefona, i jos par stvari u mailu, ne bas lepih, dobio mail da vratim telefon i da ce mi biti zamenjen ekran.
Mislio sam i Efektivu da angazujem, ali cini mi se da mi je brze sa advokatom iako kosta 100e. Nije stvar u sto evra, nego nema smisla da to rade. Razumem da mi je ispao, da ima ulubljenje neko na sarci i da je zato poceo da zeza, ali ovo je jasno kao dan da je fabricka mana bez obzira na ogrebotine.Možda prvo da probaš da ideš preko društva za zaštitu potrošača ako ti se ne cima sa advokatom. Mada i ja kada sam imao prošle godine situaciju sa stolicom toliko su me ispiz**** da bih direkt angažovao advokata da mi nisu zamenuli istu...već sam kontaktirao kolegu bio.
Sretno i nadam se što pre da okončaš agoniju uspešno...pratim!
To je skroz validno. Ja sam koristio fold 4, sve savrseno radio, prodao ga i kupio samo nov pre godinu dana da bi duze trajao i dzabe, opet se desilo isto. Probao sam tad kratko S22u izmedju dva folda i nisam mogao da se vratim na taj format. Sad i ja cekam sta ce biti pa da odlucim da li da batalim taj koncept.Zato sam ja moj Fold4 star 3 meseca , odmah prodao kad sam pročitao o tom ne otvaranju ekrana do kraja , da se ne bih nervirao ako se to desi , a i da ne igram kladionicu oće li ili ne da ga zamene . Kupio nov S23U i zadovoljan , a želja me prošla da probam Fold .
Stvarno uzas sta rade.Update: samsung mi odgovorio danas ono genericno i trazili neke informacije koje vec imaju, tipa datum kupovine, mesto, da bi malo prolongirali. Ne znam kako je to relevantno ako su vec u kontaktu sa servisom i kod njih je uredjaj i mogu da im traze bris mikrofona ako hoce.
Otici cu da uzmem telefon verovatno sutra ako ne stignem danas, pa cu naknadno preusmeriti na advokatsku kancelariju da posalje opomenu pred utuzenje. Neko i to mora da uradi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari