@ vanyadds
Upravo takav odgovor, kao sto sam dobio od tebe, sa svim nedostacima kao i o prednostima koje aparat ima, pa makar i na primeru W500 sam i ocekivao kada sam postavio temu, i isti mi umnogome moze pomoci da se odlucim uzimati taj aparat ili ne i na tome sam ti jako zahvalan.
Nisam zauzeo los stav o driveru, posto citajuci teme na ovom delu foruma stekao sam utisak da covek jako puno zna i rekao sa mu da cenim njegova misljenja, tako da sam od njega i ocekivao ovakav konkretan odgovor sa pro i con argumentima. Ukoliko ipak izgleda da sam prema driveru iskazao los stav, koristim ovu priliku da mu se izvinim, jer mi to nikako nije bila namera.
Znam kvalitet aparata Fuji S100, Panasonic Tz-7, Sony WX1, mozda recimo canon 2100 ali njih ne mogu da uopste nadjem ovde, narocito ne po takvoj ceni od 230e pa ih stoga nisam ni razmatrao, iako se sigurno radi o kvalitetnijim aparatima. Sa druge strane pojedini foto-aparati kao npr. Canon IXUS 95, Sony 230/270 ili Olimpus mju 5000 na mene nisu ostavili neki dojam iako se radi o daleko poznatijim imenima, neke tipa IXUS 100/110 nisam uzeo u razmatranje iz drugih razloga (osim cene).
Bitno mi je takodje da aparat bude kompaktan tako da sam pojedine modele izmedju ostalog izostavio iz razmatranja i zbog gabarita. Postujem tvoje misljenje i u vezi toga da stavim 200e u dzep i kupim aparat po povratku u Beograd ali mi je isti potreban za sredu ujutru tako da fakticki imam jos dva dana da se odlucim koji aparat da uzmem.
Sto se tice ovog Samsunga ja se nadam da je Samsung otklonio nedostatke sa prethodnog modela W500, imajuci u vidu da na novijim modelima on u najvecoj meri otkloni nedostatke uocene na prethodnim (ne govorim o foto aparatima) ali svejedno jeste ili nije koji aparat od 200-230e bi se mogao preporuciti a da opet bude najbolja kupovina za tu cenu (slika, video, kvalitet izrade, jednostavnost rukovanja...)?