okmijun je napisao(la):a WD2500JS koliko je tih?? jel zna neko?
sta je bolje WD2500JS ili ovaj SAMSUNG?
cena im je skoro ista
okmijun je napisao(la):jedno glupo pitanje, jel mogu SATA 2 HDDovi na SATA 1 ploce?? (komkretno 865/p4p800)
Ma uzimaj ponovo taj Samsung !Vlada je napisao(la):Odneo sam juce hard na reklamaciju u Pakom, javljam ishod.
Poznajuci Pakom-zamenice mu bez problema-jako su korektni.Naravno-ako nije sam izigravao "majstora" a oni imaju nachina da to utvrde.Ma uzimaj ponovo taj Samsung !
Mora da ti zamene ako je crko !
Mada ti si verovatno prvi Srbin kome je crkao Ovaj SP2504C
Greshish-on nema veze sa vremenom.I sad,ako ga imash u prednosti si.Zamisli kad zadash kompjuteru 4 instrukcije koje pozivaju 4 ili vishe podatka koji se nalaze na dijametralno suprotnim pozicijama na HD.A onda glava chitacha,koja nema NCQ ide po redosledu koji si ti zadao i nepotrebno sheta pozivajuci DATA sa razlichitih mesta na HD.Ovako,sa NCQ glava chitacha ide po redosledu fizichki najblizih mesta na HD i tako redom izvrsava instrukcije rachunar,ne gubeci vreme u preteranoj shetnji.Ovo pogotovo vazi za HD sa velikim kapacitetima.Dobija se na vremenu.Oko NCQ-a, ja mislim da ce biti vazan, jednog dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari