S
Ocekivao si da ce da prohoda a on sa 2.0 ocopavio :d
Moj talas ovih dana napunio 3 leta i otac nema nameru da menja fonOdusevljen je kao i svi iz njegove ekipe, ne veruju kad im kazem da polovan Wave kosta 50e
![]()
to je bila litija protiv guzeranata. napred su isla 2 svestenika i skropile ulice svetom vodicom gde su trebali guzeranti da prodju. od patrijarsije do skc,a pa nazad do londona gde smo se sastali sa Dverima.
i kao sto vidis, upalilo je. zabranili su odrzavanje. neracunam onu saku jada sto su se uvece na brzaka skupili.
""Imam jedno pitanje.Vlasnik sam S8500 nesto vise od tri godine i skoro mi je pukao ekran(unutrasni tj spoljasnji "je citav")inace mi nikad nije ispao.E sad ja sam nasao na internetu polovni za 35e i ono sto me zanima da li je moguce da se zamene ekrani,da taj sto kupim prebacim u moj i da funkcionise."
moze neko da pomogne ili ne?
Evo, da oživim malo temu. Dobih Wave 2 na poklon,
Bada 2 radi solidno za sada, fali aplikacija, ali sve u svemu nije loše. Ima solidnih j2me aplikacija da to nadoknade.
Android 4.2.2 radi odlično, još samo fali 3g i bt podrška...
Aha, ima hrabrih medju badistima. Nisam ocekivao da radi odlicno android. Sacekacu jos malo gps da srede pa cu onda razmotriti prelazak.
Da te sluzi lepo poklon u buducnosti!
Poz
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2400126
Evo ga link.
Pozdrav,
Антуту резултат 5047...
Samo je tada zablokirao. Radi brzo i stabilno : pozivi, sms, wifi, Skype, kamera....
Šta će ti više![]()
Ne radi bt, gps, 3g, za to mora Bada.
Koliko vredi danas Wave 2 + Samsung 8 gb ?
Pozdrav,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari