Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Ova poslednja slika... je l' to taj "Prajd" sto ga najavljivase na sva usta?

to je bila litija protiv guzeranata. napred su isla 2 svestenika i skropile ulice svetom vodicom gde su trebali guzeranti da prodju. od patrijarsije do skc,a pa nazad do londona gde smo se sastali sa Dverima.
i kao sto vidis, upalilo je. zabranili su odrzavanje. neracunam onu saku jada sto su se uvece na brzaka skupili.

Hehe, odlicne su fotke a i tema je aktuelna.
Vidi se da zoom postoji i da je u telephoto rezimu aparat.
Zaista zanimljiva kombinacija uredjaja, secam se da sam pre par godina video kineze sa takvim telefonom, samo sto tada nije bio android.
Neka te lepo sluzi i nove aktuelne reportaze da nam prikazujes. :D

Ocekivao si da ce da prohoda a on sa 2.0 ocopavio :d

Moj talas ovih dana napunio 3 leta i otac nema nameru da menja fon :) Odusevljen je kao i svi iz njegove ekipe, ne veruju kad im kazem da polovan Wave kosta 50e :)

Copa, copa, ali polako gura. Moraces oca da prebacis na ovu temu na benchmarku posto ti vise ne koristis badu. Namesti mu bookmark na delfinu. ;)

to je bila litija protiv guzeranata. napred su isla 2 svestenika i skropile ulice svetom vodicom gde su trebali guzeranti da prodju. od patrijarsije do skc,a pa nazad do londona gde smo se sastali sa Dverima.
i kao sto vidis, upalilo je. zabranili su odrzavanje. neracunam onu saku jada sto su se uvece na brzaka skupili.

Ma znam, salio sam se... sve mi bilo jasno kada sam video ovoliko krstaca i ikona, te opaku ekipu vernika sto se skupila.
Jos ovaj zmaj na celu kolone, sto nadje badnjak u septembru mesecu...

""Imam jedno pitanje.Vlasnik sam S8500 nesto vise od tri godine i skoro mi je pukao ekran(unutrasni tj spoljasnji "je citav")inace mi nikad nije ispao.E sad ja sam nasao na internetu polovni za 35e i ono sto me zanima da li je moguce da se zamene ekrani,da taj sto kupim prebacim u moj i da funkcionise."
moze neko da pomogne ili ne?

Poslednja izmena:
""Imam jedno pitanje.Vlasnik sam S8500 nesto vise od tri godine i skoro mi je pukao ekran(unutrasni tj spoljasnji "je citav")inace mi nikad nije ispao.E sad ja sam nasao na internetu polovni za 35e i ono sto me zanima da li je moguce da se zamene ekrani,da taj sto kupim prebacim u moj i da funkcionise."
moze neko da pomogne ili ne?

Nema ti pomoci :D
Mislim da je jasno da nismo serviseri telefona nego korisnici. Koliko sam ja video ekran wave-a, mislim da nema vise delova koji mogu da se odvoje pa ne bih to radio.

polovnih telefona ima za 50e...ne bih uzimao samo ekran za 35...

Video sam na youtube klip gde lik razmontira wave komplet a samim tim i ekran,zato sam mislio da moze.Gledao sam oglase 90% koji se prodaju su u jako losem stanju..ocena 6/10
Moj je ocuvan maximalno,bukvalno kao nov..nije izasao iz futrole pa sam zato hteo samo da promenim ekran

Evo, da oživim malo temu. Dobih Wave 2 na poklon, :)
Bada 2 radi solidno za sada, fali aplikacija, ali sve u svemu nije loše. Ima solidnih j2me aplikacija da to nadoknade.

Android 4.2.2 radi odlično, još samo fali 3g i bt podrška...

Evo, da oživim malo temu. Dobih Wave 2 na poklon, :)
Bada 2 radi solidno za sada, fali aplikacija, ali sve u svemu nije loše. Ima solidnih j2me aplikacija da to nadoknade.

Android 4.2.2 radi odlično, još samo fali 3g i bt podrška...

Aha, ima hrabrih medju badistima. Nisam ocekivao da radi odlicno android. Sacekacu jos malo gps da srede pa cu onda razmotriti prelazak.
Da te sluzi lepo poklon u buducnosti!

Poz

Aha, ima hrabrih medju badistima. Nisam ocekivao da radi odlicno android. Sacekacu jos malo gps da srede pa cu onda razmotriti prelazak.
Da te sluzi lepo poklon u buducnosti!

Poz

Hvala, hvala. :)

Android 4.2.2 v1.3 je odličan, treba ga probati. Ostaviš ga na memorijsku karticu pa imaš dual boot i po potrebi koristiš. Ne može da škodi, neverovatno kako lepo radi, sa tako skromnim hardverom od pre 3 godine.

Nego, ova Bada camera app, treba joj po 5-6 sekundi da snimi sliku, da li je to normalno ili ima neki patch za to ?

I još nešto me interesuje, ima li neki lak fazon za manuelno ubacivanje Bada aplikacija koje nisu na Samsung App store u telefon ? Vi stari Badovci to znate sigurno da ne jurim sad po netu ;)

Hvala.

Pozdrav,

Iskreno, imam wave 1 i ne radi toliko sporo kamera. Mozda samo treba da preinstaliras badu od pocetka da ocistis sve sa nje.
Manuelno ubacivanje programa je (cini mi se) nemoguce na badi 2, tako da moras sve preko appstore-a da instaliras.
Zaintrigirao si me sa androidom, ako imas neki najprostiji tutorial za instalaciju, okaci link.

Pozdrav

I meni je prespora kamera na Wave II
To za aplikacije naravno da ima.npr Viber sam tako instalirao...ali bese bas davno tako da ces morati malo da procesljas net.

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2400126
Evo ga link.
Pozdrav,

Hvala druze! Tu zvanicnu temu je vec okacio neko, ali sam prevideo ovo uputstvo, verovatno sam citao od zadnje strane...
Poz

Bas gledam, LG Optimus 2X ima Antutu score 5275.

Hmmmm:trust:

Nije baš Antutu zgodan, jer zablokira telefon pa mora da se vadi baterija, probao tri puta od toga je 2 puta zablokirao, tada daje rezultat 3321.
5047 je rezultat bez blokiranja, ali "iskoči" iz aplikacije.

Pozdrav,

Jel to blokiranje samo za njega karakteristicno?
Kako si zadovoljan sa brzinom androida i drugim aplikacijama na njemu?

Poz

Samo je tada zablokirao. Radi brzo i stabilno : pozivi, sms, wifi, Skype, kamera....
Šta će ti više :)
Ne radi bt, gps, 3g, za to mora Bada.
Koliko vredi danas Wave 2 + Samsung 8 gb ?

Pozdrav,

Samo je tada zablokirao. Radi brzo i stabilno : pozivi, sms, wifi, Skype, kamera....
Šta će ti više :)
Ne radi bt, gps, 3g, za to mora Bada.
Koliko vredi danas Wave 2 + Samsung 8 gb ?

Pozdrav,

Hvala za info, kopka me da probam, ali nikako da nadjem vreme za igranje.
Ne znam ni priblizno za cene, znam samo da su im pale dosta.
Poz

Питање за вас који сте убацили Бададроид. Да ли на њему ради и плејер +?. Користим Вејв1 искључиво за музику, понекад видео записе и сликање. Каква је уопште подршка за музичке плејере и апликације на том Бададроиду? На Самсунг апс, избор је никакав, једино што ваља је поменути и плејер +.

Poslednja izmena:
Samsung aps bada je dno dna... bruka i sramota...
Badadroid 1.3 je Android 4.2.2 i onda na Google play i uživaš nema šta nema :)
Što se tiče playera probao- radi, ali se nisam nešto preterano bavio... Ali opšti utisak je da je audio video deo odrađen ok

Размишљам већ дуже време да пробам Бададроид. Слажем се да је избор апликација за Баду бедан. Оно што ме малко одвлачи од те егзибиције је батерија. Пошто телефони са Андроидом не могу да се похвале са дуготрајнијом батеријом. 2-3 дана плафон ако изгурају. Знам пар њих који пуне сваки дан. Мени батерија на Бади 2.01 држи до 6-7 дана. Пуним га само једном недељно.

Што се тиче плејера, ако има АИМП3 за Андроид, било би супер. Интернет и сурфовање на телефону ме не занима.

Kako bre 6-7 dana? Meni kad sam noću isključivao mrežu i jedva pričao na 2G bez korišćenja GPRS-a mi je jedva 3 dana trajao. Sad se kači na 3G i EDGE je uvek uključen (mada ništa nisam uključio da troši) i noću je isto povezan na Telenor, više razgovaram i jedva stigne 2 dana. Ista verzija bade, prvi wave. Nije do onih tajnih kodova za duže trajanje baterije, takav je od prvog dana. Jedino ako ga vi priključujete na komp, pa ga stalno dopunjujete. Ja to vrlo retko.

Nazad
Vrh Dno