Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

+1 :D

uu bas je tesko biti danas milioner u dinarima :)

Koji bese postupak/kod za hard reset telefona? ludim od ove raspale bade, moram sto pre da formatiram memorijsku koja se zabagovala jos pri prelasku na 2.0 raspalu badu, kies zakucao i shebao sve, ne mogu da snimam hd na memorijsku a gps uzasno radi, sport tracker je neupotrebljiv, telefon je poceo uzasno da radi.:mad:

Meni Sports Tracker nikad nije ni hteo da radi,iako nemam problema koje ti imas.A vrlo rado bih ga koristio,i koristio sam ga pre wave na simbianu i radio je kao sat...Bio mi je jedna od omiljenih aplikacija.:(

Ndrive i sMOVE mi rade odlicno.(znaci nije problem gps)

Sad i ja vidim da je Sports Tracker problem svima, lose je ocenjen u marketu i izgleda da nikome ne radi! Koji bedak, to je definitivno najbolja aplikacija za mtb i ostale aktivnosti.. Sada sam osudjen na Bada Sports (najbrze i najlakse hvata satelite ali je podrska uzasna, te aplikacije odavno nema u marketu :d)

Znas li postupak za hard reset?

*** nisam nikad radio hard reset,kad me tako smori bada ja flesnem novi fw

edit:
probaj ovo da uradis-promeni "operator code" na sledeci nacin:*#5239870*# izabrati Pre-configuration i u Operator code upisati *#27236*# i tad ga promeni,telefon tad sam odradi hard reset.
Zapamti koji ti je bio,pa ponovo odradi da ga vratis,ako hoces taj isti.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
I mene :D jest da je Wave2... :D
Probao sam ja, ali nikako nije hteo spoof da mi prodje. Ili izbaci onaj error (1003 ili koji vec) ili se uopste ne pojavi ikona u meniju. A nisam fleshnuo taj W3 apps market. Mozda tada proradi...

Citao sam da se ne isplati spoof vibera na wave1/2 posto nece da radi.
Treba cekati da uskoro izadje verzija i za wave1/2.
Inace na wave 3 dobro radi,nema voip ali sve ostalo je ok.

-samo wave-u verni,samo wave-u odani- :D :D :D

Svi cekamo da se wave-u koji je na samrti udahne nova android dusa :)

Najmanje sto bi samsung mogao da uradi na kraju jeste da otkljuca wave kako bi se portovao android,tako bi nam se bar malo oduzio sto smo bili zamorci u neuspelom bada eksperimentu :d

Poslednja izmena:
Ocekujemo Samsung S8888 Wave 4!
Wave forever!

Poslednja izmena:
Bio je Wave ozbiljan telefon, uzeo sam Sony Xperia U, i dosta stvari je čak i bolje na Wave-u a 2 godine je prošlo. Ekran, kamera, možda i zvuk ali sve to džaba...

Devojka bas hoce da uzme taj Sony U.Rekao bih da je tel za te pare i vise nego odlican.
U Vip-u je 5000(sa popustom) uz paket od 1100 din.Sto je veoma korektno ako se uzmu cene drugih telefona u obzir.

Nemaju taj Sony, i moja je htela da uzme onu black/pink Xperiu U.. a nemaju ni Xperiu Tipo.. pola telefona iz ponude vip nema!

Poslednja izmena:
Wave 2
+instalira se odlicno(ja sam na sd card)
+sve radi ok
+ucitao mi je sve pesme koje sam oznacio
+equalizeri,balans i ostalo radi odlicno
-radi u pozadini ali ne moze da se vidi kad je tel ugasen na home screenu kao default player
-premotavanje mu ide slabo

Sve su prilike da cu se rijesiti Wavea (iako mi je zao, telefon je hardverski odlican) al me jeBada izbija makslimalno...Svaki dan ga moram restartovati po nekoliko puta jer zabode WiFi ili EDGE pa nece da ostvari vezu iako se konektovao.
Onda FB aplikacija baguje nenormalno, njegov fabricki browser isto tako slabo radi na fb stranici (opera moze proci, ali opet nema chata) i jos masa nekih drugih stvari sto mi nedostaju, a imaju na Androidu.

Testiram trenutno SG2 i poprilicno je ishaban imaju i jedna dve parnice na ekranu (koje se ne vide kad je ekran upaljen), ali se kuciste moze zamijeniti za 15$ tako da se opasno razmisljam o njemu, a nije mu cijena jaka...

Bas je danas izasao update za face i koliko sam primetio bolje radi...
Koliko je taj SG2?
Vidim da u oglasima nov i dalje drzi cenu :(

Nema logike kupovati SGS II pored Huawei-a P1, Sony Xperie S i Nexusa. Mozda za poslednja 2 treba dati koji evro vise ali se apsolutno isplati.

To jest da ja kupujem nove telefone, al ja volim polovno pa ga hebi...
Wave sam platio prosle godine u apilu 200€, sad S2 placam 150€.
Jel se isplati?

@hsv.stoned
Sony Xperie S nema uopste u oglasima,bas je tesko naci je.Za razliku od S2 kog ima na svakom cosku.Nexus je svakako dobar izbor
@richa
To je smesna cifra za S2.Nemam iskustva sa polovnim telefonima...ali ako kupujes od nekog koga znas-sto da ne.Pogotovo za te pare :)

Ja do sada uvijek sa polovnjacima izlazio na kraj. I stalno samsung (sasvim slucajno) od d600 koji i dan danas radi ko sat (gdje su svi oko mene imali problema sa fletom, a ovaj moj nema kakve torture nije prezivljavao) poslije i Wave isto tako, sad mozda i S2 kojem samo narucim ovo http://www.ebay.com/itm/New-Full-Ho...213?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cca7e476d i ima da i on bude kao casa (i da sluzi do Motorole Razr M) pa se onda moze svasta kombinovati.
Na kraju uzmite u obzir da su kod nas u RS telefoni dosta skuplji i manje je trziste dosta tako da je ova cijena jos bolja kad se tako gleda.

Poslednja izmena:
Sta nam to vredi kada nikada nece zbudziti model i ostalo sto ne radi. Bukvalno samo menjaju nove verzije androida umeso da se zadrze na jednoj dok ne osposobe sve, ako je uopste moguce.

Naravno,i ja mislim da to nikad nece napraviti.
Postavio sam samo ca ciljem da jos jednom pokazem kako je bada krs od os-a koji nije ni malo optimizovan..za razliku od hardvera koji je korektan.Dakle nesto radi na najnovijem androidu koji je zbudzen i skarabudzen ko zna gde,dok to isto ne radi na os-u koji su godinu dana pravili "strucnjaci" iz samsunga...:mad:

moj wave posle 1,5 godine kreno opasno da baguje, odjednom mu se ugasi ekran u sred kucanja poruke i moram da ga na dugme zakljucam pa otključam ili zvoni a ne upali se display, ne znam šta mu je...

Vrh Dno