Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Ahahahahahah ! Koji su to carevi, nemam reci. Za pocetak samo za Koreju ... A posle i ceo svet :D

Ja koliko sam upoznat sa problemom portovanja, modem je najveci problem. A on se ne spominje u listi uspeha kod ovog decka ...

..stara prica? :d

Ako neko jos uvek pomno prati ovu temu i desavanja...

Pre nekoliko dana pojavio mi se jedan update na Samsung Apps na mobu, ja udjem, pregledam downloads, nema nigde nijedne aplikaciju koju trebam da nadogradim, ima li neko problem sa ovim, da nije ovo opet ona glupost koja se pojavila na 1.2?

Mozda nam daju uskoro neku novu ver. Bade... :D

Pre nekoliko dana pojavio mi se jedan update na Samsung Apps na mobu, ja udjem, pregledam downloads, nema nigde nijedne aplikaciju koju trebam da nadogradim, ima li neko problem sa ovim, da nije ovo opet ona glupost koja se pojavila na 1.2?

Desilo se meni to, sa dva update-a: Chat on i Facebook for Bada. Ni sam se ne secam kako sam resio update, ali nikakvih problema nisam imao (XXLB2, Belgijski CSC).

Udjem u Mogucnost povezivanja , zatim USB veze , potom Vezivanje ,dobijem poruke da je vezivanje moguce, ali kad pritisnem Samsung Kies ,dobijem odgovor da je povezivanje onemoguceno. Sta da radim. Isto se desava i sa povezivanjem Masovne memorije.

Meni isto tako stoji nepostojeci update vec par meseci, i yahoo mail stranica u bookmarksu web pretrazivaca koji ne mogu da obrisem. Uspeo sam da ogrebem ekran, kako nemam pojma. Pojavile su se dve crtice koje se vide na beloj pozadini :( Sad i da ga hocu prodati ne bih mogao dobiti vise od 50e :)

Kakve se sve gluposti desavaju oko bade 2.0 dodje mi tako nekad da slomim ovaj telefon, j... ih dobar hardware kad im software djubre najvece!!!

Jel može mala pomoć, neko je negde bio postovao link ka sajtu koji je davao uputstvo kako da otključaš volume na wave II, jel može neko da postuje opet taj link?

Poslednja izmena:
Eee daa, to je taj sajt, hvala ti!
Pa šta ja znam, ja sam tada bio otključao samo jedan ekvilajzer i bubice, fon se par puta sam resetovo ali ja sam imao utisak kao da se ništa nije vratilo na difolt, eno i dalje grmi ko lud. :,,:
Ljudi napustio sam Badu, nemam ja više živaca za nju. Kupio sam novi SE Walkman Live T19i. Fon je ok ali nije vam android baš jak melem u generalnom smislu naspram Bade ali što se bagova tiče, itekako je, sve leti, pršti!

Napusti nas Djoka :(

Svaka vam čast na živcima ali ja se predajem.

Za predaju ovog tipa je potrebno 200e u steku a ja ih nemam pa cu junacki da se borim do decembra :d

Ništa mi ne govori! :mad:
A jel zna neko neki kod za otkljčavanje volumena za android

Desilo se meni to, sa dva update-a: Chat on i Facebook for Bada. Ni sam se ne secam kako sam resio update, ali nikakvih problema nisam imao (XXLB2, Belgijski CSC).

to nam se desava ako smo menjali mejl i sifru. ja sam 3 puta menjao kada me zezao i nije hteo da se otvori aps. sada oni imaju memorisan mobi i izbacuju dopune sa starih naloga.
posto sam menjao i memo karticu izgubio sam i realfudbal igricu koju sam svojevremeno i platio.
isao sam na foru zaboravili ste sifru pa zaboravili ste mejl. i tako sam iscackao sva tri naloga, te sam ulazio u njih i pronasao sve.
pronasao sam i fudbal itd. jednog momenta su mi sve aplikacije gurnuli na najnoviji nalog, tako da imam po nekoliko istih aplikacija.

inace pitanja, nece da se otvori kies itd., stara su koliko i 2.0.

vidim da polako posustajete i odricete se naseg talasica.
ponovicu opet. imam nasu 2.0 i nemam nikakvih problema. imam oko 100 aplikacija na mobiju. samo mi x curencu nestaje povremeno sa ekrana. to je velika ikonica jos sa 1.0.
kamera i kamkoder rade savrseno. kopiranje je sada na 2.0 savrseno.
jedino mi nedostaje; kad u kontaktu napisem rodjendan, izlazi na kalendaru, a nemoze da se stavi alarm.

najvise me buni kad hocu da postavim temu, sto traze saglasnost da mi prckaju po telefonu ko da su cia.
da li je vama to jasno.? NIGDE, nigde nisam na netu dosao do tako zahtevne saglasnosti.

i za kraj; jeste li zalazili na forume gde se diskutuje o androidu.?

mislim da ce mo zazaliti za nasom badom.

vidim da polako posustajete i odricete se naseg talasica.

kako da ne posustajemo kada je bada u pocetku imala nevidjen potencijal. a vidi sada... cak i zamzung odustaje i okrece se tizenu. ja sam odlucio da uzimam najverovatnije xperia sola-u, posto nisam zahtevan korisnik. a talas 2 ce da mi bude rezervni ili drugi telefon ili cu vec da odlucim. :) da ga prodam tesko (tri puta padao na beton, osim nekoliko ogrebotina na kucistu nista drugo mu ne fali), pa mora da ostane negde u blizini. :)

Poslednja izmena:
Evo da ovdje postavim pitanje , zainteresovan sam za kupovinu samsung wave II , vazna mi je kamera pa da li cu pogresiti ako ga uzmem kamera mi je potrebna eto ono kad odem na more na neki izlet da moze da se uradi lepa fotografija odgovorite mi na privatnu poruku molim vas ?
Zahvaljujem

Ok je kamera,nemo' da brinesh ;)

Ima li sta novo po pitanju bade 2.0 za wawe?Mislim sto se tice softvera.Ili se i dalje desava da se restartuje sam od sebe i da se widgeti sami pojavljuju i gube sa ekrana?Ako moze neka preporuka za najstabilniju verziju bade 2.0 za wawe 1.Zadnji put sam koristio verziju 2.0 za nemacko trziste i kazu da je ona bila tada najstabilnija ali je i ona bagovala pa sam instalirao badu 1.2.
Pa ako moze preporuka za badu 2.0 i link odakle da skinem.

Ja imam nemacku i baguje, ako neko zna neki rom koji najmanje zeza neka da predlog, ako uopste jos neko i prati ovu temu i sve oko Bade 2.0...

I mene to isto interesuje.Fon koristi moja sestra.Sve vise razmislja da ga proda.Posto izgleda da u skorije vreme nece biti nekog krstenog softvera.Inace ja sam slabo u ovoj temi posto ne koristim ovaj fon pa povremeno pogledam sta se desava ali izgleda da je mrka kapa.

Drugari, da vas pozdravim, prodat Wave. Bilo je uzbudljivo :) vidimo se po drugim temama

Samo android ! ;)

Vrh Dno