Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Je l' igra neko od vas ninja fruit? Devojka napravila preko 1200 poena, ja se ubih da je pretignem, ali sanse nema. Sumnjam da cituje....:p

Malo preko 500 classic mod, odavno je taj rekord, ima 6 meseci.. smara classic pa sam presao na arcade i da, devojke iz nekog razloga kidaju u fruit ninja :D uvek sam morao da jurim rekord mada sam sad postavio domaci zadatak, 955 u arcade modu, pre toga nije mogla ni rekord 903 da srusi :-devil-:

Ali mi je muka vise jer nema sanse 955 da predjem, batalio sam. A i ne mogu na badi 2.0 koliko laguje :d :d :d

Ima onaj hack za igricu, pa koga ne mrzi.. :d

Poslednja izmena:
http://badawidget.com/themes/download/1417

Jedina flash tema koja radi maltene savrseno, najbrze, nekad se desi mozda da secne, uspori, ali mnooogo redje...mana sto su fabricke ikonice, ali eto nekog napretka, dal je tema bolje optimizovana ili ova moja nemacka 2.0 bada zadnja ne znam... ;)

nexus će danas da izbaci unapređenu verziju tog firmware imas ovde http://www.sammobile.com/forum/showthread.php?t=4569&page=8 šta je sve ispravio, ali idalje nema 3x4 tastature meni je na qwerty tesko da kucam poruke mnogo su sitna slova,ja čekam da iili u taj firmware ubace 3x4 tastaturu,ili da u onaj evropski ubace any key lcd on

Poslednja izmena:
Izasla alpha za Tapatalk.

Izasao je update za chatON,sa dosta dobrih unapredjenja :banana::banana::banana:

Sta su konkretno unapredjenja?

A jel probao neko ovaj custom rom na waveII (vidim da ima i za dvojku)... Kako fecera?

4real?

Aj malo maltretiuraj telefon, vidi jel nema laga, da li se ne restartuje itd. Ja ludim svaki dan koliko ocajno radi ova 2.0.

baterija traje isto, drop down meni je momentalan i ima i data on/off, u porukama kucanje je bez kašnjenja, primetno bolje radi S.apps. internet isto. ja inače koristim kombo slušanje mjuze + surfovanje + možda kucanje poruke ili nekih komentara dok surfujem i ovaj nexus radi puno brže u tim operacijama. nije mi još nijednom usporio ili zakucao.

Da li si probao live teme?Igrice?Kakva je fluidnost,sta je sa lagom?Da li je zvuk poboljsan?

jel postoji tabata/vremenski tajmer app za wave?nasao sam 2 java aplikacije koje rade,ali ima jedan problemcic.dok slusam muziku nece da prodje zvuk odbrojavanja java app.

Meni se update-ovao Samsung Apps pre neki dan na telefonu (na zvanicnom telenor 2.0 firmware-u), i od tada samo pukne kada se startuje - tako da ne mogu nista vise da instaliram.

Ala su ga opravili, svaka im cast... :mad::wall:

i ja sam stavio novi firmware od nexus-a poprilično je brži telefon,kad stavim neku live temu telefon se ponaša kao na starom firmware-u tj sporiji je i sporije reaguje,ima par stvari koje ne rade, chaton i funny lens koji mi nije radio i na prošloj badi,social hub koji se restartuje kad pokusas da uradis update statusa na fb ili twitter-u i često pucanje apps-a, jel zna neko jel ima neka aplikacija ili widget koji bi se drzao na desktopu da prebacuje 2g u 3g to mi fali kad bi u drop down dodali za gps da se aktivira i iskljuci plus neki skype meni više ništa ne treba mogao bi da kažem da je kompletan telefon... ne fali mnogo ali ipak fali

Poslednja izmena:
..
pa ljudi ja stvarno neznam sto stalno kukate,a nista nepreduzimate.
stavljao sam vec postove o tome da treba da napadnemo samsung na svim frontovima.
ja sam najmanje 10 puta intervenisao sto fonom, sto mejlom, sto u rubrikama aps,a.
zadnji put sam im napisao sto su izbacili iz aps,a ap. tv srbija. a nemam ga u preuzetim. i znate sta se desilo; imao sam apdejt na aps,u i
stavili su mi u preuzeto sve ap. od kad sam kupio fon u julu prosle godine.
i opet ponavljam. meni skoro nista nebaguje, sem sekundnog seckanja na zahtevnim igricamai to kad neskinem nesto iz menadzera zadataka.
e da ga vise netupim, skacite na sljamsung, jer su mi jednom preko razgovora rekli da oni uopste neznaju za tu problematiku sa 2.0.
..

Jesu li ubacili smajlije više?

Ali ali one drevne, znakovne :d mada su meni i ti dovoljni..

Ja uspeo nesto ispod 1000, naravno pricamo o arcade modu.

Na Classic imam 510, a na Arcade 1117...

Malo preko 500 classic mod, , 955 u arcade modu,

Classic 527
Arcade 982

Klasik mod je najdosadniji.

A niko ne spominje cika Zena ;).
Tu imam 336, malopre napravio.
E ako neko uspe vise, 'cu da prodam telefon i zamenim za Wildfire :d.

Btw, meni telefon poceo malo da stuca. Recimo kad je proces slanja poruke ili kad stize poruka (sms), ili kad stize obavestenje o email poruci, telefon zablokira na 1-2 sekunde, il krene da stuca, bas recimo dok igram Ninja Fruit, il dok saltam kroz menije, nebitno.

Znam da se to ranije nije desavalo.
Mozda imam previse poruka, premalo memorije slobodno, ipak imam gomilu igara instaliranih, koje naravno ne igram nikada.
A sumnjam i na SD karticu.

Ako bih stavio Bada 2.0, cenim da bi eksplodirao u toj ^ situaciji :D.

Poslednja izmena:
..
pa ljudi ja stvarno neznam sto stalno kukate,a nista nepreduzimate.
stavljao sam vec postove o tome da treba da napadnemo samsung na svim frontovima.
ja sam najmanje 10 puta intervenisao sto fonom, sto mejlom, sto u rubrikama aps,a.
zadnji put sam im napisao sto su izbacili iz aps,a ap. tv srbija. a nemam ga u preuzetim. i znate sta se desilo; imao sam apdejt na aps,u i
stavili su mi u preuzeto sve ap. od kad sam kupio fon u julu prosle godine.
i opet ponavljam. meni skoro nista nebaguje, sem sekundnog seckanja na zahtevnim igricamai to kad neskinem nesto iz menadzera zadataka.
e da ga vise netupim, skacite na sljamsung, jer su mi jednom preko razgovora rekli da oni uopste neznaju za tu problematiku sa 2.0.
..

Napisao im za problem danas, vidim da su pogledali, ali nema odgovora.
Imao sam zamerki do sada, ali ova glupost potpuno cini nemoguce skidanje aplikacija, tako da je znacajan bug.
Mozda cu da ga flesnem, pa ispocetka - nema mi druge...

Poz

Izasao je novi fw za Wave II
S8530PMLB2 2.0 2012 March S8530PRTLB2 Poland (Play) ;mada je pusten u aprilu;
ako je neko probao neka podeli iskustvo ;)

Da li je neko imao slican problem ali sad sam primetio na Wave 2 da su se pojavili zuckasti krugovi u gornjem levom i desnom uglu ekrana(oko 3mm precnik) sa tim sto u levom delu kao da je zuckast ekran i prema sredini, duz ivicu ekrana? Slucajno sam primetio jer sam imao belu pozadinu...

Pa bice kao i do sada- radice uz manje ili vece probleme ali ono najbitnije nece raditi, modem :d

A i da portuju kako ce ics da radi na fantomskoj kolicini rama, koja je izgleda manja nego sto su najveci skeptici zamisljali :d

Koliko je to RAM-a?

Zanima me koja je razlika izmedju zelenog i crvenog kvadrata prilikom zumiranja u fotoaparatu?I kako vi zumirate da bi slike ispale sto kvalitetnije,kao i da li ima razlike kada se to radi u dnevnim/nocnim uslovima?

Nazad
Vrh Dno