Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Svi ovi rom-ovi su isti po pitanju bug-ova...moj Wave II ode na oglase...

Ja bih sacekao jos malo jer kazu da je nemacka 2.0 stvarno odlicna i bez bagova a uostalom pre pisanja peticije na netu za 2.0 su rekli da bada 2.0 stize krajem marta i u aprilu.. Ako slucajno ne dobijemo normalnu 2.0 ili ako ta nova bude uzas e onda nikada vise Samsung i oglasi su realni samo sam ja poprilicno ogranicen sa finansijama pa cu sacekati novi ugovor u decembru.. jedino ako bas ispi**im i uzmem SGS/+ polovan..

Pa ja imam nemacku iz marta meseca, zadnju verziju od svih, radi malo bolje, glatkije i nema lagova prilikom otkljucavanja, flash teme malo brze rade, ali jos uvek nijedna savrseno, browser radi dobro, evo nijednom jos nisam video ono da je prevelika stranica, a kako mi se cini kao i da baterija malkice duze traje...

A za ovaj java program sto sam stavio link gore, neka proba jos neko pa da ide na opciju Quick boost, tada se kao sredi RAM, kao neki defragment odradi i ja imam neki trip da radi jos glatkije sve posle toga, probajte pa da vidimo dal stvarno je tako!

ljudi evo nesto zanimljivo.
gore sam naveo da sam uspeo da udjem u aps, tako sto sam se ponovo ulogovao sa novim mejlom i sifrom.
i da se nasalim pritisnem moja preuzimanja. kad tamo stoji sve sto sam do sada na 2.0 skidao. ajd racunam prepoznali me preko fona. preuzmem ja ponovo njih.
al ne lezi vraze. sve moje aplikacije i igrice azurirane kao da su u fonu. i ranije sam to isto radio ali sam dobijao ciste aplikacije.
malo razmisljajte, pogotovu oni koji uzimaju aplikacije za cuvanje raznih sifara.
kao sto vidite otkrio sam cemu sluzi 2.0.

sve moje aplikacije i igrice azurirane kao da su u fonu. i ranije sam to isto radio ali sam dobijao ciste aplikacije.

Od prve beta 2.0 bade, sve instaliram na sd kartici. Posle flash-ovanja samo preko ili KIES-a ili preko telefona skinem programcice i nastavim gde sam stao. NDrive, TweetCaster, Find a way Jose i jos nekoliko aplikacija redovno ovako vracam... A presao sam preko svih mogucih beta i custom fw-a (S8530).

Od prve beta 2.0 bade, sve instaliram na sd kartici. Posle flash-ovanja samo preko ili KIES-a ili preko telefona skinem programcice i nastavim gde sam stao. NDrive, TweetCaster, Find a way Jose i jos nekoliko aplikacija redovno ovako vracam... A presao sam preko svih mogucih beta i custom fw-a (S8530).
Planiram da flash-ujem fon(wave 2) pa me zanima sledece:
1.koji MultiLoader se koristi?5.64 ili 5.65?
2.da li se cekira i Fota fajl?
3.da li treba da se formatira m.kartica posle flesovanja ili ono sto je ostalo na njoj moze da se iskoristi?Sta biva sa aplikacijama koje su instalirane na njoj?
4.kada posle flash-ovanja ponovo skidas Ndrive,da li i krekovanje mora da se ponovi?
5.posto si probao mnoge fw za wave 2,koji ti je bio najbolji?
6.ja planiram da ubacim neki od ovih(zvanicnih):
S8530XXLB1 * 2.0 2012 February S8530XENLB1 Netherlands
S8530XXLB2 2.0 2012 March S8530TLBLB1 Belgium
S8530XXLB1 2.0 2012 March S8530OXFLB2 Baltic
da li si i njih mozda probao?

Planiram da flash-ujem fon(wave 2) pa me zanima sledece:
1.koji MultiLoader se koristi?5.64 ili 5.65?
2.da li se cekira i Fota fajl?
3.da li treba da se formatira m.kartica posle flesovanja ili ono sto je ostalo na njoj moze da se iskoristi?Sta biva sa aplikacijama koje su instalirane na njoj?
4.kada posle flash-ovanja ponovo skidas Ndrive,da li i krekovanje mora da se ponovi?
5.posto si probao mnoge fw za wave 2,koji ti je bio najbolji?
6.ja planiram da ubacim neki od ovih(zvanicnih):
S8530XXLB1 * 2.0 2012 February S8530XENLB1 Netherlands
S8530XXLB2 2.0 2012 March S8530TLBLB1 Belgium
S8530XXLB1 2.0 2012 March S8530OXFLB2 Baltic
da li si i njih mozda probao?

1. Koristim 5.65, onu modovanu verziju (link). Dobra je i obicna verzija, ako ne nadjes modovanu.
2. Uvek fleshujem full FW, sa svim fajlovima. Ukljucujuci i .fota. Klik na LSI (ako nije vec oznacen), cekiram samo "Full Download".
3. Od kada sam kupio karticu, nisam je ni jednom formatirao. Sve aplikacije ostaju na njoj, pa ih samo treba instalirati iz KIES-a ili preko telefona. Obavezno staviti da instalira na mem. karticu u opcijama telefona.
4. Ne treba ponovo krek za NDrive. Samo install, pokrenes i vozi.
5. Do sada mi se najbolje pokazao (opcije, lag, podesavanja) ovaj poslednji kineski CZLB4. Samo sto je, naravno, prepun kineksih stvari i nema drustvenih mreza. Ipak je to kina. :) Koristio sam ga mozda jedno poslepodne, zbog nedostatka tih "drustvenih mreza".
6. Probao sam taj za Holandiju, XEN, i vratio se na zvanicni LA1 za poljake, XEO. Posto mi taj KIES vidi kao zvanican i daje mi update, kada/ako bude. Na LB1 XEN nisam video neka unapredjenja, a koristio sam dva-tri dana.
6a. Malo zapazanje: LB2/LB1 mi se cini da ne mogu da budu martovska izdanja. Koliko sam upoznat sa oznakama, L je 2012. godina, B je za februar. Sto bi znacilo da bi oznaka za mart trebalo da bude LC. Mada, mozda gresim. :)

Ima dosta igara za džabe do 30. pa ko nije video nega svrati na samsung apps.

jel ova poljska verzija prava martovska,razmisljam da ja flesnem

Na sammobile se nalaze linkovi sa Badu 2.0 po drzavama...znaci nisu uklonjene samo je promenjen redosled...

Kakav crni viki :d da prijavim novi 2.0 bag, od danas nemam listu poziva, sms itd tj logs nemam uopste :d Vise mi se sve popelo na..

Ja sam se vratio na 1.2,dok ne srede 2.0,aaako srede...ili dok ne prodam tel :party:

Koja verzija 1.2 bade je najstabilnija za wawe s8500?Ova 2.0 mnogo baguje.Ako moze neka preporuka koju 1.2 verziju da instaliram.

Ja u skorije vreme bataljujem wave, uzecu zte skate za smesne pare, ako nista drugo bar je 4.3" i android. Dok eto wave mogu da ostavim za lampu :)

Da ne bude zabune, Wave je dobar telefon i ima odlicnu kameru, bolju nego masa androida, kome je bitno telefoniranje i da ima integrisanu kameru zavidnog kvaliteta, Wave je predobar.

Ma uopste multimedija. O audio kvalitetu da ne pricam.. steta, i ja piz*im jer iz dana u dan 2.0 sve vise baguje a resenja nigde.. Wave sa GB Androidom ne bih mozda menjao ni uz novi telenor ugovor. Jedino sto bih rado presao na 4,3'' displej.

Je l' igra neko od vas ninja fruit? Devojka napravila preko 1200 poena, ja se ubih da je pretignem, ali sanse nema. Sumnjam da cituje....:p

Poslednja izmena:
Ja uspeo nesto ispod 1000, naravno pricamo o arcade modu. I sad mi d*** pomera!

Na Classic imam 510, a na Arcade 1117... e sad na Arcade modu za Badu postoji bag, vidi ima uputstvo na jutubu.

Ma uopste multimedija. O audio kvalitetu da ne pricam.. steta, i ja piz*im jer iz dana u dan 2.0 sve vise baguje a resenja nigde.. Wave sa GB Androidom ne bih mozda menjao ni uz novi telenor ugovor. Jedino sto bih rado presao na 4,3'' displej.
Kineski fw-resenje se nazire ;)
Ja bih bio zadovoljan i sa kombinacijom Wave+Symbian :D:D

Nazad
Vrh Dno