buyjoon
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.04.2008
- Poena
- 319
Kada izadje bada 3.0 vecina nas ce biti na Androidu 8.0:d
Mislis vecina nas ce biti u grobu
Kada izadje bada 3.0 vecina nas ce biti na Androidu 8.0:d
Moze li ovo na wave 2?http://badahub.com/2012/03/custom-rom-s8500-lb4-for-europe.html#more-11936
kome ne smeta to što ima samo qwerty tastaturu odličan rom
sve moje aplikacije i igrice azurirane kao da su u fonu. i ranije sam to isto radio ali sam dobijao ciste aplikacije.
Planiram da flash-ujem fon(wave 2) pa me zanima sledece:Od prve beta 2.0 bade, sve instaliram na sd kartici. Posle flash-ovanja samo preko ili KIES-a ili preko telefona skinem programcice i nastavim gde sam stao. NDrive, TweetCaster, Find a way Jose i jos nekoliko aplikacija redovno ovako vracam... A presao sam preko svih mogucih beta i custom fw-a (S8530).
Planiram da flash-ujem fon(wave 2) pa me zanima sledece:
1.koji MultiLoader se koristi?5.64 ili 5.65?
2.da li se cekira i Fota fajl?
3.da li treba da se formatira m.kartica posle flesovanja ili ono sto je ostalo na njoj moze da se iskoristi?Sta biva sa aplikacijama koje su instalirane na njoj?
4.kada posle flash-ovanja ponovo skidas Ndrive,da li i krekovanje mora da se ponovi?
5.posto si probao mnoge fw za wave 2,koji ti je bio najbolji?
6.ja planiram da ubacim neki od ovih(zvanicnih):
S8530XXLB1 * 2.0 2012 February S8530XENLB1 Netherlands
S8530XXLB2 2.0 2012 March S8530TLBLB1 Belgium
S8530XXLB1 2.0 2012 March S8530OXFLB2 Baltic
da li si i njih mozda probao?
Nešto se dešava?
Sa samifirmware-a povučene sve verzije bade 2.0?!
http://www.sammobile.com/firmware/
Mozda nam daju Tizen 1.0 :d :d
Kineski fw-resenje se nazireMa uopste multimedija. O audio kvalitetu da ne pricam.. steta, i ja piz*im jer iz dana u dan 2.0 sve vise baguje a resenja nigde.. Wave sa GB Androidom ne bih mozda menjao ni uz novi telenor ugovor. Jedino sto bih rado presao na 4,3'' displej.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari