Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

okejk, kartica mi je riknula ipak :D radi mts, vip, telenor u telefonu a ova moja ni u jednom. još ja čuvao sve brojeve na njoj da se ne obrišu kad menjam FW, superiška

A bre imao si opciju da sacuvas kontakte na memorijskoj, ja tako sam uradio ili sinhronizujes na Google...

Oprostite se od flash tema, i na ovoj srpskoj zezaju, ja ne razumem dal je toliko bilo tesko da se optimizuje softver da bi one radile kako treba, cemu onda svrha njih!!! Osim ako ih zeznuo Adobe sa flashom pa mozda tu neka fora ima...

Poslednja izmena:
What da fuck? odradio sam apdejt [baterija 100% i sve default] trajalo je sve to 15min, onda vidim onu veliku download ikonicu na displeju i restartuje se fon i dalje sam na 1.2 :d :d sada kies baguje sa backupom imenika itd, stoji vec 10 min na preparing :d

What da fuck? odradio sam apdejt [baterija 100% i sve default] trajalo je sve to 15min, onda vidim onu veliku download ikonicu na displeju i restartuje se fon i dalje sam na 1.2 :d :d sada kies baguje sa backupom imenika itd, stoji vec 10 min na preparing :d

Samo ga pusti da odradi preparing traje poprilicno i ja sam se u pocetku utripovao sta je ovo koji..... :d

Ima taj problem i moj drugar, nisi jedini i njemu se odradio update i ostao na 1.2 a Kies mu pokazuje da je zadnja verzija softvera. :D Samo sto on ima Wave 2, tako da ne razumem u cemu je stvar, osim ako pobrljavio Kies, serveri...

Kad odradite backup dobicete novu badu budite strpljivi ne iskljucujte usb....
I ja sam imao taj trip sve odradilo i ono opet na 1.2 samo polako ima jos da se instalira nije vam zavrsilo instalaciju do kraja.

Kies mi nudi samo TSR verziju(pokazuje i da je trenutna verzija TSR),fon je sa Telenora,nije zakljucan na mrezu,sada koristim MTS mrezu...
Posle apdejta izbaci me i ako je apdejt na 100 % ostaje stara verzija 1.2...Izbaci,ne iskljucujem sa usb-a.

Ovaj kies je najvece djubre na svetu !@!!!!! :mad::mad::mad::wall::wall::wall:

Win7 mi je cist ko suza, skoro isntaliran i iskoci mi upozorenje error i ostao sam bez svih aplikacija!!! a takodje i bez fotografija i ko zna cega jos, to sve ajde imam na kompu ali ostao sam i bez onih aplikacija koje sam koristio a sada se placaju!!! jbm ti kies raspali i sasmung i badu 2.0 i sve!! ukapirao sam da radio neki veci bekap, prvo sam mislio samo imenik itd a nisam lud da iskljucim jer bi i za imenik odlepioo :wall::mad: a aa i bez poruka!

sva sreca tu je purchase history u kiesu.. iz GB appsa, ne mogu da verujem da je kies ****ni zakucao a jos sam ugasio i aimp, msn skype i samo mi bench wave tema bila otvorena u waterfoxu..

Poslednja izmena:
I na kraju smo dosli do zakljucka da je SMO za ne brendirane telefone, tj. oni koji nisu sa mreze, a MSR za one sa telenora?

Ovaj kies je najvece djubre na svetu !@!!!!! :mad::mad::mad::wall::wall::wall:

Win7 mi je cist ko suza, skoro isntaliran i iskoci mi upozorenje error i ostao sam bez svih aplikacija!!! a takodje i bez fotografija i ko zna cega jos, to sve ajde imam na kompu ali ostao sam i bez onih aplikacija koje sam koristio a sada se placaju!!! jbm ti kies raspali i sasmung i badu 2.0 i sve!! ukapirao sam da radio neki veci bekap, prvo sam mislio samo imenik itd a nisam lud da iskljucim jer bi i za imenik odlepioo :wall::mad: a aa i bez poruka!

Isti slucaj, mada apps mozes preko my page, purchase history (downloaded)... u slucaju da si ih uzeo kad su bile free.

Au ne mogu da verujem, jbe mi se za 80% aplikacija koje sam skinuo onda preko vaucera iz emirata i hrvatske, za hd igre itd, ali jedno 10-ak mi bas treba a placaju se a meni je ionako racun 1750 din, kada bih kupio sve to sto mi treba ode na 40e uz pdv. Ova bada mi je odvratna, moram sto pre da nadjem neku temu, a *****ski je gde sve fali back opcija, ikonice su mnogo male a kucanje poruka za mene sa vecom sakom je prava nocna mora iako sam sklonio qwerty i ubacio keypad wannabe.

Poslednja izmena:
*Sta trebam da izaberem kad ukucam *#5239870*# pa pre-config pa *#27236*#?
Sad mi je KOR to je od prethodnog podesavanja kad sam imala beta verziju,a sad sam flesovala na SMO.

*Da li neko zna kako da podesim parametre za mms,vip mreza?
Probala sam sa slanjem poruke za zahtev da mi posalju parametre,stigne mi samo poruka da nema dostupnih podesavanja za moj telefon,i probala sam rucno da ukucam opet mi ne radi mms.

Poslednja izmena:
A najveci bedak, nema silnih aplikacija a memorija na micro sd ostal popunjena, odlepicu!

hahha koji fazon, zapamtio sam sve naloge koje sam otvorio u UAE, Hrvatskom i Madjarskom appsu, a ima ih 40-ak :d znam sve mejlove i sifre jer sam sam se registrovao na nacin da sve to mogu da zapamtim, bice potrebno vreme pogoditi sve akaunte gde se nalaze ali evo probao sam, radi :D :D skinuo sam fruit ninja od hrvata.

Ali ipak moram da formatiram memorijsku jer mi je ostalo samo 400Mb a sve aplikacije nestale, bilo je tu hd igara za 2Gb sigurno.. nista ceka me samo par dana posla da sve povratim :)

Poslednja izmena:
A najveci bedak, nema silnih aplikacija a memorija na micro sd ostal popunjena, odlepicu!
Samo idi u samsungapps program na telefonu, i tamo u opciju dole desno, my page , i tu ces imati downloads opciju sa svim dosadasnjim programima koje zna da si preuzeo.
Samo klikni jedan po jedan i opet ces ih skinuti.

Ikonice i tastatura jesu nezgodni na s8500 jer su manji nego ranije...

Poslednja izmena:
I na kraju smo dosli do zakljucka da je SMO za ne brendirane telefone, tj. oni koji nisu sa mreze, a MSR za one sa telenora?
Mozda i jeste MSR za Telenor, mada ja kad ubacio karticu nisu mi stigla podesavanja za GPRS I MMS, nego sam sve sam podesavao manuelno, sad ne znam koja je fora, uglavnom isti djavo je ova nasa verzija kao i poljska i jedna custom sto sam imao, cak sta vise custom bila bolja, imao sam dosta novih melodija za pozive i poruke, kao i Polaris Office, neke teme, prakticno sam se zeznuo sto sam uopste i prelazio na ovu nasu...
Isto zna da se desi lag kad se otkljucava, isto flash teme zezaju, sve neke provale i gluposti, ako ne daju neki dobar update da otkloni ove neke stvari, mogu slobodno da gase Badu, ne znam kako ovo sve radi na Wave 3...

Poslednja izmena:
Automatska podesavanja za telenor, mozete da posaljete sa njihovog sajta, sa opcije privatni korisnici -> korisnicki servis -> uradi sam -> automatska podesavanja.

Ja juce stavio oficijalnu poljsku verziju, prije te imao isto neku custom i ima sve to sto kazes...I poljska i ova nasa verzija su jako osiromasene, nemaju pola stvari sto sam imao na toj custom verziji, al *** ne da mi se sad vracati...:(

Ja juce stavio oficijalnu poljsku verziju, prije te imao isto neku custom i ima sve to sto kazes...I poljska i ova nasa verzija su jako osiromasene, nemaju pola stvari sto sam imao na toj custom verziji, al *** ne da mi se sad vracati...:(
Ma i mene mrzi da se vracam, taman sam sve podesio, ubacio kontakte sa memorijske, podesio sve naloge, mejlove, neka...

Ovaj kies je najgori raspali program za sinhronizaciju ikada!!! :d :d Evo sada koristi svih 8gb rama na kompu !!! dok kopiram neke podatke pre formatiranja memorijske :d

Mx, povraticu sve aplikacije koje mi trebaju iz hr, uae i hungary appsa :d samo ce trebati volje i vremena ali eto.. bedak sto su otisle te silne poruke, imao sam bitnih stvari tu..

Ima stvari koje su mi kul ali i koje me nerviraju. Bada 2.0 default izgled je odvratan, obogaljeni android. Ne mogu da izvalim kako da iskljucim automatsko zakljucavanje telefona i kako da kopiram kontakte sa sim kartice u telefon, zao mi je iskreno sto sam presao na 2.0 iako znam da sam resio odredjene probleme, 1.2 verzija i lepse izgleda i ima neke pametne opcije u meniju, ova 2.0 je osakacena za mnoge stvari iz 2.0 i malo podseca na one *****ske limite softvera starijih samsung dumb telefona :d :d

Ali definitivno sam sam sebi potvrdio- nikada vise Bada! :d steta jer je Wave odlican telefon ali da izbace 2.0 verziju os-a koja nije zadrzala neke glavne adute ranijih verzija- to mogu samo retardi :d

Napokon,hvala ti puno.

I ja sam do danas imala custom onaj Nexus. Ocekivala sam bar neko poboljsanje,a vidim da je sto se tice stvari koje su blokirale i zezale sve isto i na ovoj takozvano oficialnoj. Samo sto joj jos i fale neke stvari koje sam imala. Bzvz samsung kao zavara oci korisnicima izbaci 2.0,a ustvari se samo igra sa nama....:crash:

Za 6 sati popunismo 5 stranica, do veceras ima da predjemo 230-tu.

Ne mogu da verujem da bada 2.0 teme ne mogu da se instaliraju kao 1.2 teme, da se smt fajl prekopira u folder na kartici i da se iz 2 klika instalira. Hteo da probam onu flash temu infinity ali izbacuje da nije podrzan fajl :d

Samo kopiraj sa kartice na tel ili obrnuto...Poslije otidji u setings/display/theme i eto ti teme koju zelis...:D

ma nisam lud, ne moze tako, probao sam..

A kad se setim skoro nema nijednog posta u 2-3 dana... :D

Na internoj memoriji napravite folder Theme i tu stavljate smt fajlove, ili u Other files ih stavljajte, pa onda Settings, Display i tu menjate teme, sve sto je bilo lakse na 1.2 oni su sve moguce stvari natrpali u Settings, a neke stvari sa 1.2 obrisali, svaka im cast na logici...cisto moja logika je da jedva cekam jesen i da istekne ugovor, pa prelazim na S2 ili Nexus ili Razr, eventualno nesto deseto, samo da je Android!

Ne, izbacuje upozorenje da fon ne dozvoljava da ne kopira tu.
Meni je ostalo samo 5Mb u internoj memoriji telefona, kako je kod vas?? A pored toga kaze da fon ne moze da prepozna fajl i ako je na mem kartici..

@HSV.stoned
Ides u settings -> display -> lock screen -> auto lock, i prebacis dugmence da ugasis auto lock.

Teme nisam ni probao...

Ja ukucao ovo *#5239870*# pa pre-config pa *#27236*# i stoji mi na KOR, da li da stavljam na MSR ili SEB, koje je Srbija, posto mi Kies ne prepoznaje telefon???
Ako ovo odradim odose mi podesavanja, 2 sata sam se mlatio!

Nazad
Vrh Dno