Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Cekajte ljudi, ja sam vec na 2.0, nekoj custom verziji, ovde mi kazete da je MSR, a na drugom forumu da je SMO, sta da radim sad, skinuo vec SMO, mislim nije problem i MSR da skinem, samo da znam koja je Telenor???

@ HSV ima promena ekvilajzera i na 2.0, a kako se meni cini, kao da su ih malo doradili kao da se malo kvalitenije cuje, lepsi bass...a ja na ovoj custom verziji imao i Polaris Office i neke teme, flash teme, sad garant toga nema u ovoj oficijelnoj...

Ekvilajzeri su opet predefinisani, ali zavuceni su jako u settings , pa music player, pa eq.
Tako da ih je dosta tesko menjati dok slusas muziku, za razliku od ranijih verzija.

Ne znam da li da flesujem 2.0.. treba mi zbog svih tih poboljsanja, vece sms memorije i otklonjenog *****nog problema sa nedostatkom rama.. ali opet neke kul opcije su sklonili..
Nista, koliko se secam sve treba da se vrati na default, puna baterija i da se flesuje ovih dana..

Hocemo imati one flash teme? Da li ce bas sve instalirane aplikacije koje sad imam raditi posle apdejta na 2.0???

MX, pa i na 1.2 badi moras da odes u settings/equaliser.

Poslednja izmena:
Ubaci neku drugu karticu (od drugog operatera), pa vidi hoce li njihove mreze da uhvati... to bi ti bio najlaksi postupak za neku elementarnu dijagnostiku :)

Mada mozes i neku drugu mt:s-ovu, mozda ti samo crkla ta tvoja SIM kartica.

ajd probaću, nisam znao da sim može da crkne (bez zezanja :)). samo da nisam shebao fon. pošto kl6 rom kad sam stavio pre tri dana radio je bez problema ali juče od kako sam upalio fon na istom tom romu zeza, zato sam mislio da je do telefona. ništa probaću druge kartice pa javljam

Svi spominju taj telenorov update,kakav je onaj drugi? Posto ja nisam na telenor mrezi,da li to ima veze,da li trebam onda neki drugi da ubacim?

Poslednja izmena:
Otklonjen problem sa browseorom nije skroz, i dalje nekad prijavi page too large, ali nastavi da radi.

Na 1.2 si imao ekvilajzer u podesavanjima u samom playeru, sada moras da ides u podesavanja telefona, tamo nadjes aplikaciju music, pa ekvilajzer sekciju, pa onda podesis.

@FILKE Bass nije kvalitetniji, isti problem ima ako se upali bass boost da ulazi u distorziju jako, ukoliko se slusa muzika na malim jacinama. Tako da je to isto kao i ranije...

Jos jednom MSR, TSR ili SMO za Telenor i da ne davim vise, a vec sam na custom 2.0 ver.???

Narode, ja upravo apdejtovao firmware preko kies-a na wave II (telenor) na XXKF1/S8530XFJK3 (MSR), ali izgleda da je u pitanju i dalje bada 1.2? Ne kapiram..

Meni je totalno bezveze, nikako da se naviknem, suvise podseca na android.

Na 1.2 si imao ekvilajzer u podesavanjima u samom playeru, sada moras da ides u podesavanja telefona, tamo nadjes aplikaciju music, pa ekvilajzer sekciju, pa onda podesis.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mad::mad:

Meni je totalno bezveze, nikako da se naviknem, suvise podseca na android.
Svidja mi se komentar. Tako sam se i ja osecao dok se nisam navikao, treba dan dva pa ces shvatiti da lici na stari.

Jedino sto vise nemamo JAVA programe u full screen-u, sto mi jako smeta.......

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mad::mad:
Nervira sto je bespotrebno zakomplikovano da su podesavanja svakog sistemskog programa sada u glavnim podesavanjima.
A ekvilajzer cesto menjam kada stavim druge sluske, ili slusam nesto na zvucniku, pa sad treba 10x vise vremena da se to uradi.
O custom ekvilajzeru da i ne pocinjem....

Svi spominju taj telenorov update,kakav je onaj drugi? Posto ja nisam na telenor mrezi,da li to ima veze,da li trebam onda neki drugi da ubacim?

MSR je za telenor, a SMO je za nebrendirane telefone! U osnovi su u potpunosti isti, i to je to!

Svidja mi se komentar. Tako sam se i ja osecao dok se nisam navikao, treba dan dva pa ces shvatiti da lici na stari.

Cekaj bre, ova 2.0 bada ispade jos gora od 1.0-1.2 :d :d :d kakvi slepci, pa ne mogu da verujem za ekvilajzere, ja ih cesto menjam u zavisnosti od zanra koji slusam a sada moram da idem u settings glavni meni :d :mad::mad:

*****i !!! al isu zato u plejer ubacili *****sku opciju ''set as''mogu da zamislim koliko puta ce neko slucajno promeniti melodiju zvona :d :wall::wall:

OK hvala, skidam vec MSR, nadam se da ce glatkije da radi sve nego na ovim poljskim ili custom verzijama...

Kako citam, nisu svi jos uspeli da odrade 2.0 na Kies, neke cak nece ni da ocita, pali serveri, svi jurnuli da odrade pa zagusenje. :)

Pa da, tako je bilo i sa 1.2, ja sam apdejt odradio posle 5-7 dana :d A ozbiljno cu da razmislim da li da predjem na 2.0, necu da se nerviram oko *****skih ogranicenja koje su kosooki smaraci implementirali :d

To za ekvilajzer jeste malo bzvz ali dobro to ni ne menjam cesto. Svidja mi se za sada 2.0,fino radi pod opterecenjem ne izbacuje za nedostatak memorije gresku,fokus na video snimcima je odlican.
Mada sad prvi put vidim poruku da mi je memorijska prespora za snimanje u full rez....fokus na video snimcima dodatno je opterecuje....
A sa istom tom memorijskom sam snimao ranije bez problema.

A koja speed class je u pitanju!? class 4 kartica ne bi smela da bude problem..

Jel probao neko ovu temu, jel radi lepo na 2.0?

http://www.youtube.com/watch?v=kbgUmIBhKys

Mozda i ja flesujem uskoro, da ne pitam ovde kao retard nesto svaki cas ali mi generalno smetaju neke stvari oko 2.0 bade..

Cimam se i za neke aplikacije da li ce raditi, ndrive jos nisam osposobio, ni 10 ni 11 imam oba instalirana, mada mi i ne treba navigacija toliko..

Poslednja izmena:
A koja speed class je u pitanju!? class 4 kartica ne bi smela da bude problem..

Jel probao neko ovu temu, jel radi lepo na 2.0?

http://www.youtube.com/watch?v=kbgUmIBhKys

Za sada nijedna flash tema nije radila na 2.0 kako treba, sve su kocile i spore bile...daj boze da su na ovoj oficijelnoj ok i da rade kako treba, kasnije flesujem na ovu MSR, pa videcemo kako radi, ako zeza i dalje onda nema svrhe za flash temama!

Poslednja izmena:
Je l ima neko da je uspešno ubacio zvaničnu 2.0 na dvojci?

kako nema, ja koristio fullscreen Opera.

@FILKE aj javi da li primecujes razliku izmedju bete i ove bete (koju nazivaju official) :)

Poslednja izmena:
Jel treba fon da bude u offline modu kada se radi apdejt? sa 1.0.2 na 1.2 kada sam radio apdejt fon nije mogao da se koristi kada je bio povezan putem kies-a a sada moze, pa razmisljam da neki poziv ili sms ne shebe nesto ili ne uspori.. Za ostalo znam, sve default i puna baterija.

Cekaj bre, ova 2.0 bada ispade jos gora od 1.0-1.2 kakvi slepci, pa ne mogu da verujem za ekvilajzere, ja ih cesto menjam u zavisnosti od zanra koji slusam a sada moram da idem u settings glavni meni

Mislim da preterujes ? Kome do djavola trebaju eq ? Pustis flac bez eq i bog da te vidi ? Sta imas da ulepsavas vec nesto sto je neko smislio, bez obzira sto Flac nije lossles ? Ja u zivotu nisam upalio eq niti me zanimaju na bilo kom uredjaju ?

ja ih cesto menjam u zavisnosti od zanra

Cestitke na dodatnom cimanju i smaranju ako te ne mrzi

Jel treba fon da bude u offline modu kada se radi apdejt? sa 1.0.2 na 1.2 kada sam radio apdejt fon nije mogao da se koristi kada je bio povezan putem kies-a a sada moze, pa razmisljam da neki poziv ili sms ne shebe nesto ili ne uspori.. Za ostalo znam, sve default i puna baterija.

Odradi ovo kad budes zavrsio, navodno daje SRS WOW wide zvuk. Kucaj *#7092463*# pa device test pa 5 / 5 / 8 / i onda podesi po ovoj slici. Losa stvar je sto se vraca na default posle restarta.

Ima i za brzi GPS lock, mada i ovako radi dovoljno brzo.

A evo i How to za Wave 3 apps.

Prilozi

• 20120124021613.jpg
    20120124021613.jpg
    50.9 KB · Pregleda: 36
Poslednja izmena:
isprobao sam Vip karticu i radi bez problema, telenor nemam a posle ću probati neku drugu mts karticu i ovu moju u drugom telefonu. inače verzija je SMO

Mislim da preterujes ? Kome do djavola trebaju eq ? Pustis flac bez eq i bog da te vidi ? Sta imas da ulepsavas vec nesto sto je neko smislio, bez obzira sto Flac nije lossles ? Ja u zivotu nisam upalio eq niti me zanimaju na bilo kom uredjaju ?

Cestitke na dodatnom cimanju i smaranju ako te ne mrzi

Ok za flac mada i tu volim da se igram sa ekvilajzerima, pa ja aimp3 podesavam svaki cas :D Naravno, imam i univerzalni profil ekvilajzera jer flac na kompu gusi integrusa pa ove Pioneer sluske ne mogu da dodju do izrazaja.
Ali kada na telefonu slusam mp3 320kbps stvarno cesto menjam eq u zavosnosti od zanra..

fcinter, citao sam odavno o tome ali sta vredi kada se vraca posle restarta na default.. a nisam ni cuo to, mozda nije ni vredno svakodnevnog cimanja, sta ti kazes?

pa nisu valjda sve 2.0 aplikacije i pored ofisl apdejta ostale ekskluziva za Wave III i nove talase?!

Poslednja izmena:
okejk, kartica mi je riknula ipak :D radi mts, vip, telenor u telefonu a ova moja ni u jednom. još ja čuvao sve brojeve na njoj da se ne obrišu kad menjam FW, superiška

Nazad
Vrh Dno