Mx
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.04.2002
- Poena
- 619
Hoce naravno.A da li ce mi za u buduce kad izadje update ponuditi preko kiesa ako fleshujem na to sad? Hvala.
Hoce naravno.A da li ce mi za u buduce kad izadje update ponuditi preko kiesa ako fleshujem na to sad? Hvala.
Ubaci neku drugu karticu (od drugog operatera), pa vidi hoce li njihove mreze da uhvati... to bi ti bio najlaksi postupak za neku elementarnu dijagnostiku
Mada mozes i neku drugu mt:s-ovu, mozda ti samo crkla ta tvoja SIM kartica.
Jos jednom MSR, TSR ili SMO za Telenor i da ne davim vise, a vec sam na custom 2.0 ver.???
Na 1.2 si imao ekvilajzer u podesavanjima u samom playeru, sada moras da ides u podesavanja telefona, tamo nadjes aplikaciju music, pa ekvilajzer sekciju, pa onda podesis.
Svidja mi se komentar. Tako sam se i ja osecao dok se nisam navikao, treba dan dva pa ces shvatiti da lici na stari.Meni je totalno bezveze, nikako da se naviknem, suvise podseca na android.
Nervira sto je bespotrebno zakomplikovano da su podesavanja svakog sistemskog programa sada u glavnim podesavanjima.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Svi spominju taj telenorov update,kakav je onaj drugi? Posto ja nisam na telenor mrezi,da li to ima veze,da li trebam onda neki drugi da ubacim?
Svidja mi se komentar. Tako sam se i ja osecao dok se nisam navikao, treba dan dva pa ces shvatiti da lici na stari.
Jedino sto vise nemamo JAVA programe u full screen-u, sto mi jako smeta.......
A koja speed class je u pitanju!? class 4 kartica ne bi smela da bude problem..
Jel probao neko ovu temu, jel radi lepo na 2.0?
http://www.youtube.com/watch?v=kbgUmIBhKys
Svidja mi se komentar. Tako sam se i ja osecao dok se nisam navikao, treba dan dva pa ces shvatiti da lici na stari.
Jedino sto vise nemamo JAVA programe u full screen-u, sto mi jako smeta.......
Cekaj bre, ova 2.0 bada ispade jos gora od 1.0-1.2 kakvi slepci, pa ne mogu da verujem za ekvilajzere, ja ih cesto menjam u zavisnosti od zanra koji slusam a sada moram da idem u settings glavni meni
ja ih cesto menjam u zavisnosti od zanra
Jel treba fon da bude u offline modu kada se radi apdejt? sa 1.0.2 na 1.2 kada sam radio apdejt fon nije mogao da se koristi kada je bio povezan putem kies-a a sada moze, pa razmisljam da neki poziv ili sms ne shebe nesto ili ne uspori.. Za ostalo znam, sve default i puna baterija.
Mislim da preterujes ? Kome do djavola trebaju eq ? Pustis flac bez eq i bog da te vidi ? Sta imas da ulepsavas vec nesto sto je neko smislio, bez obzira sto Flac nije lossles ? Ja u zivotu nisam upalio eq niti me zanimaju na bilo kom uredjaju ?
Cestitke na dodatnom cimanju i smaranju ako te ne mrzi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari