Game Master
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 01.11.2009
- Poena
- 169
Ide update.
Lepo izgleda i radi, deluje da su ga fino ispeglali.
Preko kisa, verzija je S8500XXLA1/S8500OXFLA2.
Ekstra.
Vi sa telenora, recite sta se desava sa widgetima i aplikacijama, jel sve rade? Jos nisam osposobio ndrive a imam i 10 i 11, jednostavno ne rade, da li cu moci da zalecim sve uspesno posle apdejta na 2.0?
Kapiram da su ove postojece teme neupotrebljive na 2.0, da ih obrisem sve?
šta se dešava sa samfirmware, skinuo sam 5 različitih FW-a i svaki put kad hoću da izvadim iz rar-a javlja greške za sve fajlove?
Jel funkcionise back-up aplikacija preko KIES-a i povratak istih? To je i kljucna stavka zbog koje sam i cekao official?!
Mx, nisi razumeo, ja imam instalirane i ndrive 10 i 11 verziju skinuti iz iranskog appsa. Ne mogu da ih nateram da rade, zanima me da li cu moci da ih zalecim posle apdejta na 2.0? Evom kies nudi apdejt ali sumnjam da cu odraditi to danas, mozda sutra uvece. Jel ostala flac podrska i jel definitivno nema swype to call/sms funkcije? Proverite da li je prisutan jos onaj foto/image editor koji je bio odlican.. Ako svega toga nema ja cu ozbiljno da razmislim da li da apdejtujem.
Au kakvi smaraci! Taj editor je imao sve najbolje opcije/efekte iz PhotoFiltre-a npr, ne mogu da verujem kakvi ******i. Aj proveri jos, slikaj nesto pa vidi ima li edit o koje su sve opcije.
@Mancha Da li mozes da proveris da li ima front camera mode
Ubaci neku drugu karticu (od drugog operatera), pa vidi hoce li njihove mreze da uhvati... to bi ti bio najlaksi postupak za neku elementarnu dijagnostikunije mi ni tražio password uopšte ali neka, sa 7zipom je prošlo bez problema, nego imam drugi problem. od juče telefon mi uopšte ne nalazi mrežu, samo stoji lupa u gornjem levom uglu. mislio sam da je do ROM-a, ali sad sam stavio official badu za srbiju i ista stvar. jel to nešto riknulo?
morao sam da ga bacim u airplane mod da ne srče bateriju tražeći mrežu. juče je pojeo celu bateriju za par sati jer je stalno ono vrteo u uglu.
pronađe sve tri naše mreže na manual ali neće da se konektuje na mts uopšte
Bogami, ja ne nadoh front mode, ali ga u principu ni ne koristim, pa nije strasno. S druge strane ima dosta novih korisnih opcija kao sto je touch-focus pri snimanju videa (odlicno radi maltene do macro-moda) i geo-tagging za slike.
Za 1.2 je zanimljivo pitanje na koje ne znam odgovor, s'obzirom da ima samo kf3 koji je update na prethodni za koji ne znam gde ga ima
Bolje skini 2.0 telenorov odmah i flashuj, jednostavnije je i brze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari