Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Wave je superica kako god okrenes. Odnos dobijeno za ulozen novac je nabolji od svih telefona.

Mnogo dobijeno. Bar u mom slucaju.

Da li neko ima problem sa video snimanjem na XXKL6 beta firmware-u?
Kao da mi secka pomalo dok na 1.2 XXKF1 radi odlicno.

Da li neko ima problem sa video snimanjem na XXKL6 beta firmware-u?
Kao da mi secka pomalo dok na 1.2 XXKF1 radi odlicno.
Ja nemam, niti na ovoj obicnoj poljskoj niti na custom verziji, hoce nekad dok snimam da prikazuje kao da secka, medjutim kada posle pustim klip ili na kompu, radi normalno...

Malo secka kad stavis na max rez. Valjda ce to ispraviti uskoro.

Bada 2.0 !!

upravo fleshujem. javljam utiske. :)

EDIT: nista spec, isto kao KL6. notification bar i dalje laguje na home ekranu, lock screen i dalje laguje. nisam zagledao dublje u podesavanja, ono oko cpu-a...

Poslednja izmena:
pozdrav, treba drugu da ubacim navi na wave 3, videh ovde se spominje ndrive 11, jel mogu bezbedno da stavim tu navigaciju i jesu li mape za Srbiju ok ?

Gde si uzeo Wave 3...

Imas na oglasima za 270 evra.

Mislim da je cena suluda i da ne vredi te pare... nazalost...ocekivao sam vise...a dali su prakticno isto sto i u wave kecu samo u vecem kucistu...za mene razocarenje + za te pare ima odlicnih androida

Evo malo dobrih vesti... Na sledecem linku imate tutorial kako da dobijete novi Samsung Apps i skinete igrice poput Angry Birds, Asphalt, Fruit Ninja... naravno besplatno. Na nemackom je ali evo ukratko, trebalo bi da ste na Badi 2, prebacite CSC na KOR ili XEU, skinete Quick QR Reade sa appsa i skenirate QR Code sa linka... ostalo je lako ;)

Ma najjace, ne znam zasto je to napisao. Ceska je inace dobila apdejt izgleda, posle Madjarske i Poljske.

Komplikujete bezveze. Bada 2.0 za Cesku. Imas 2 nacina za update, preko Kiesa (moras nazad na poslednji 1.2) ili preko mloadera. Kies najvece zlo ikad napravljeno. Hvala bogu na mloaderu i odinu.

Poslednja izmena:
Ako se odlucim za Kies i Taj ceski fw kako to da odradim ? Sad sam na 1.2.

ako se ne varam, samsung je pre par dana dao obavestenje da nemaju pojma o finale release bada-e za wave u madjarskoj i poljskoj...tako da su to sve bete josh uvek...

Bete, ne-bete, meni 2 radile sasvim ok, malo osakacene za neke stvari, ali barem me ne ubija u pojam vise 1.2, barem neke stvari su lepse i bolje...

Da li je neko otvorio "EverythingIsFree" Samsung Apps... Sad sam dosao kuci pa se malo igram, ima bas bas puno aplikacija koje prvi put vidim (cak i one u test fazi)i sve su free, Angry Birds radi savrseno. Stvarno steta da ne otvorite oci u Badi. PS Ovaj ceski radi odlicno, za sada nemam zamerki i jedno sto primecujem je bolji odziv touch-a. Mislim da ovo moze da bude final za mene, sa svim ovim aplikacijama i igricama... cekajuci Viber ili Skype.

Poslednja izmena:
Samo ja da dodam da ova fora sa instalacijom aplikacija za Wave 3 na Wave i Wave 2 stvarno radi. Pojavi se novi Samsung Apps i tamo ima mnostvo novih aplikacija. Instalirao sam Asphalt 6 HD na Wave 2 i radi bez problema. Jedino sto nece sve aplikacije da rade. Npr. probao sam utube downloader, magic effects koji nisu hteli da rade kako treba.

Da li mozes da skines Fruit Ninja? ...meni javlja gresku Service not available (8002).

je ne mogu da nađem angry birds nigde ni po kategorijama ni u search, odradio sam taj flash naravno. imam tin tin, asphalt 6 ali besnih ptica nigde nema

Nemoj da trazis po kategorijama nego kucaj u search. U search-u imas gotovo sve aplikacije. Proveri i za Fruit Ninja.

Ako se nekom kojim slucajem desilo da posle update-a na XXKL6 ili XXLA1 pa prilikom promene CSC-a sa KOR na XEH (da bi Kies uredno detektovao tel), da Accuweather widget na Live wallpaper ne pronalazi nijedan grad (kao meni) promenio sam u podesavanjima tastature sa Magyar na English i posle toga sve radi.

Nove aplikacije rade samo sa postupkom preko QR koda! Fleshovanje sa fota fajlom jednostavno ne daje zeljene rezultate, sa tim postupkom sam uspeo jedino da skinem Asphalt6, dok ostale aplikacije nije ni video.

Vrh Dno