Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

zna li neko kako povecati memoriju za aplikacije na kartici :) posto imam karticu od 4GB i odvoji mi nesto oko 700MB za app - pa ne mogu skinuti i asphalt6 i spiderman-a :(

Kupi novu :p
Pederi sklonili NDrive 11 Iran iz inostranih zemalja pa sam morao da registrujem iranski nalog na samsungapps-u :)
Prvi put kad sam ga skinuo bilo je direktno sa telefona (a na telefonu srpski nalog), ali ga nemam u history, kao da se nikad nije ni desilo.

Pederi su sklonili i "drugi" SApps, vise ne mogu da se nakacim, network unavailable.

Kupi novu :p
Pederi sklonili NDrive 11 Iran iz inostranih zemalja pa sam morao da registrujem iranski nalog na samsungapps-u :)
Prvi put kad sam ga skinuo bilo je direktno sa telefona (a na telefonu srpski nalog), ali ga nemam u history, kao da se nikad nije ni desilo.

Ja bas skoro pokusao da skinem i stvarno ga nema. Ranije se pojavljivao samo ako se ukuca pun naziv aplikacije u search (u apps-u na telefonu), ali sada nema ni tako.:S:

Dakle nema vise ndrive-a za dz ?

A ja imam i 10 i 11 u telefonu i nijedan ne radi :d

Ja samo 10 i radi :)
Zato nista vise ne cackam oko telefona, samo official update i cao ;)

Ma ima ndrive 11 za dz ali mora da registrujes Iranski nalog na samsungapps.

Ma ima ndrive 11 za dz ali mora da registrujes Iranski nalog na samsungapps.

Da li zbog solarne erupcije , ili necega drugog, pobrljavio mi je odjednom 1.2, pri paljenju i gasenju izlazile neke sarene linije na ekranu.
Anyway, eto me opet na 2.0 XEO, i nema navigacije.
Kako skidas aplikacije sa sajta samsungapps, nikada to nisam shvatio ? (jel treba da se linkuje sa kies-om nekako?)

Skida preko Kies-a, samo napravi novi account i stavi Iran pod Country. Nakon logovanja imaces apps sa Iranskog SApps-a.

Skida preko Kies-a, samo napravi novi account i stavi Iran pod Country. Nakon logovanja imaces apps sa Iranskog SApps-a.

Hvala, probacu. Setio sam se da nisam tako skidao programe jer samsung apps trazi instaliranje jave koju odbijam da stavim na pc.
Smislicemo nesto pametnije....
I dalje imam ndrive na kartici instaliran, prakticno bih trebao samo na neki nacin da dodam njegovu lokaciju u sistem, da bi ga ovaj prepoznao.

Hvala, probacu. Setio sam se da nisam tako skidao programe jer samsung apps trazi instaliranje jave koju odbijam da stavim na pc.
Smislicemo nesto pametnije....
I dalje imam ndrive na kartici instaliran, prakticno bih trebao samo na neki nacin da dodam njegovu lokaciju u sistem, da bi ga ovaj prepoznao.

Odbijas da stavis javu na pc? Jel ti to znas nesto sto mi ne znamo?

Pa verovatno znate, sigurnosna je rupetina, vecina napada u poslednje vreme koristi javu koja je spora sa update-ovanjem.
Samo zbog toga.

Pa verovatno znate, sigurnosna je rupetina, vecina napada u poslednje vreme koristi javu koja je spora sa update-ovanjem.
Samo zbog toga.

Sta imas na racunaru sto ne bi trebao da imas ? ;)

lolitas :d :d

prvi put cujem da se neko cima hakerskih napada :d zbog jave, ili uopste, instaliraj Norton ako se plasis :)

Bolje da ne sirimo temu u offtopic...

I pitanje za ovaj novi XEZ, kako ga instalirate kada nema bootfiles direktorijum? (jel se samo zvizne preko XEO, bez stikliranja full download opcije?)

Ako nema boot files folder onda nisi nesto lepo skinuo...probaj preko Fus Downloader-a da skines...mora da ima boot files...

Poslednja izmena:
Hvala ljudi - probacu ponovo, nesto je zapelo oko 99% pa nije bio bootfile direktorijum prisutan. Za sada vozim XEO.

Btw, uspeo sam da skinem ndrive, vrlo prosto ! :D
Na telefonu, u samsungapps aplikaciji se ode na my page opciju, i tamo budu svi download-i aplikacija do sada.
Samo kliknem Navi Bada (koga je inace nemoguce naci preko search opcije ssa telefona) , i opet ga skine :banana:
Nista ne moram da podesavam, sve je vec snimljeno ranije na kartici, samo upalim i radi.

Poz

meni danas čitav dan telefon neće da uhvati mrežu, stoji ona lupa u uglu. kad odem na manual i izaberem on javi da je manual selection failed

posle koliko otprilike vremena bi trebalo da se pojavi preko kies-a

Ljudi koja je zadnja srpska verzija bada 1.2 firmware-a? Našao sam S8500XXKF3_S8500OXFKA1_MSR, ali to nije full firmware. Šta da flešujem na telefon pre nje?

Nazad
Vrh Dno