Edit: Ipak je krenuo da rusi aplikacije i widgete posle 20-tak minuta, i gps nece da radi (ne izlazi ni antenica pored baterije). Isto kao KK5.
Btw, ima usb debugging opciju u meniju, tako da sumnjam da je finalna verzija.
Vracam se na 1.2 , jer nemam vise vremena za zezanje.
navigacija takodje radi tj. ndrive11. Antenica radi ali samo kad se iskljuci "procenat baterije",mada antenica je skroz nebitna, bitno je da radi gps.
Radi ti Ndrive (full screen) na 2.0?
Da li bi mogao da mi napises kraci "How to..", samo mi treba mapa Portugala?
Nemam predstavu odakle da krenem, nikad nisam koristio Bada verziju NDrive. Koju da dowloadujem (samo je Morocco free) i gde da nadjem mape. I ja imam Wave 2.
Sad cu da probam, nasao sam NDrive fim promo na Portugalskom, javljam sta sam uradio. PS Kako mogu da skinem aplikacije sa drugih store (npr Australian), cim se ulogujem na SApps on me prebaci na portugalski store? U svakom slucaju veliko Hvala na objasnjenju.
Hvala, radi savrseno, (doduse ne moze fullscreen u landscape modu jel i kod tebe isto?). Radi GPS lock u zatvorenom po oblacnom danu. Takodje vidimda imaju sve "speed" kamere, koristice posto su ovde poceli da lupaju po usima zbog "krize"![]()
Na nDrive11 radi landscape da na 10-ki ne.
Sta fali ovoj autonomiji?
Ma to su spekulacije, mozda je Samsung nesto cackao oko idle frekvencija procesora itd, a ne bi me cudilo i da su toliki bednici da downlock-uju cpu.
Nesto sam pokusavao sa GPSom.
Jel mozes da mi proveres sta imas u ovim podesavanjima.
Ukucaj *#7092463*#
Module Setting"-->"COMM"-->"Lbs"-->"Settings
Ako mozes da mi kazes sta imas za General Settings i Etc Settings cekirano. Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari