Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Ja nesto i nisam ubedjen. Bilo bi logicno da ne otezu vise ali to je Samsung plus Bada..

Ja sam zamislio nesto... ali nisam zavrsio... a predstavio sam to na trzistu pre par meseci... evo jos malo .. tu iza coska ... jos samo pet minuta .. pa jos sto metara ...
... i eto jos jednog marketinskog samsungovog trika u borbi protiv jake konkurencije... vecita borba koju samsung izgleda vodi sa samim sobom...
A narod nek ceka na (je)badu 2.0 ...8)

A zasto recimo nokia nije dala update symbiana na n82 npr ne meego :) pa ovo je isto to... eno izlasli su novi telefoni sa bada 2.0, a sad bi jos da nama daju dzabe za matore telefone i jos da pozure ;)
bice kad bude...

A zasto recimo nokia nije dala update symbiana na n82 npr ne meego :) pa ovo je isto to... eno izlasli su novi telefoni sa bada 2.0, a sad bi jos da nama daju dzabe za matore telefone i jos da pozure ;)
bice kad bude...

Razuman stav :) s tim sto su sami rekli da ce izaci. Ali dobro, doslednost danas nije na ceni :)

Cini mi se da je ovo jedna od stvarno boljih tema za badu 2. Eventualno da su ikone malo ostrije. :)

MIUI Experience

20111211150323.jpg

"MIUI Experience"... :d:d:d:d

Samo se nadam da nema autonomiju kao doticni :p

Malo manja slika, ali ima nade :) Osim ako "Dicembre" znaci nesto drugo.

AgjWVmvCEAAW0ZS.png

Stvarno izgleda.. napucano. Bas su smaraci ako ne izbace apdejt do nove godine a deluje mi da ce biti tako.

Ako budu ovako izgledale teme i budu ovako funkcionalne,pa jos kad sve to bude stiglo sa badom 2 u paketu,onda mislim da se isplati kupiti neki wave II za 150e na oglasima bez ikakve potrebe za androidima :) Inace imao sam i wave i waveII..odlicni su telefoni samo im je jako falio update firmware-a..i da su smaraci - jesu!

Wave III ce veoma brzo biti oko 250e i bice odlicna kupovina, kome ne treba Android.

Bada 2 stize 31.12.2011 u 00:00 kao novogodisnji poklon Samsunga :D

Da, da.. telefon umesto sa kompom povezati sa odzakom :d

Sta mislite,da li ce skociti cena polovnih kad dodje bada 2. Posto ozboljno nameravam da kupim ovaj fon ;)

Pa mozda za 5-10e. Ali garantujem da bi cena skocila za 20e min kada bi bio portovan 2.3 Android ili ako sa 2.0 dodje tona famoznih aplikacija, to je ono sto prodaje telefon. Mada mozda i bude poplava aplikacija jer su raspisali onaj konkurs.

hsv ti si bas optimista. Nada poslednja umire ;)

Sto se tice Androida nisam jer je dokazano da ono najvaznije-modem, ne radi. Dakle nista od sms i poziva ali imas aplikacije :d
A bada 2.0.. pa ako su pametni poplavice malo market sa aplikacijama. I nisam optimista ali konkurs je uveliko aktuelan a pun svet programera.

Iskreno, ovu tvoju pricu o punom marketu aplikacija i kako samo sto nisu slusamo vec 8 meseci :)

Upravo to :D Zato kazem, da je bas optimista, da se zakljuciti iz njegovih postova. Sto mi je ok, ali meni otezava jer me stalno potseca da zasluzujemo update koji samo sto nije, i onda se unervozim jer update-a nema ni na vidiku :)

Nazad
Vrh Dno