Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Ne vredi, ovaj hsv je toliko ustreptao za novom badom, da svaki update Kies-a dozivljava kao neminovnu pojavu 2.0 :D:D:D

On the other hand... posto taj isti Kies i ja koristim za S II, mozda to znaci da ce nama official ICS za koji dan? :p

Ma zayebavam se ;)
To sam procitao na rs, a licno mi se poprilicno hebe za 2.0, jedino sto mi treba je eliminacija problema sa memorijom, jos mesta na poruke jer sam odavno poceo da ih brisem i eto autofokus kamkodera. To je to.

Memorija - obavezno... autofokus - obavezno... a nije valjda da su se setili najzad i unlimited SMS-ove da omoguce?

Pa da. Ali izgleda na neki njihov nacin :d Znam da su neki kukali kako problem nije otklonjen ali su uveli valjda neke dodatne foldere ili opcije za cuvanje sms.. Mislim ko zna koliko puta sam do sada brisao sve iz Wave-a, ali smara to, posebno sada kada brisem 1 po 1 jer cekam raspalu 2.0 badu.

E, jesu vala smaraci...

To je defnitivno ono sto mi nije nedostajalo kada sam presao sa bade na Android :)
Mrzim da brisem poruke. Nek se gomilaju, ionako je to suv text, minorno nesto zauzimaju.

Ma kb su u pitanju, znam na starom se k810 1000 sms ne zauzima ni par Mb ako se dobro secam, to je i za period od pre 5 god sramotno ogranicenje.

Da, i ja se secam da sam na SE-ovima imao ogranicenje...

A na 7610 sa Symbian-om, pre cirka 7 godina, sam mogao koliko mi dusa iste.

Obecanje ludom radovanje :d :d :d

1322840397_nobada.png

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    7.5 KB · Pregleda: 78
Poslednja izmena:
Nameravam da predjem na ovaj fon sa nokie 58-- pa me onteresuje da li vredi uloziti u njega,kakav je zvuk i kako se bada pokazao. Tel koristim za net,multimediju i poruke...

Nameravam da predjem na ovaj fon sa nokie 58-- pa me onteresuje da li vredi uloziti u njega,kakav je zvuk i kako se bada pokazao. Tel koristim za net,multimediju i poruke...

:) Ja telefon posedujem već godinu dana .... zvuk je perfektan (i sa sllušalicama i bez njih jedan zvučnik koji daje perfektan zvuk)... što se tiče interneta i multimedije sve je u savršenom redu , korisnih aplikacija ima dovoljno , igrica isto tako .... kucanje poruka ne predstavlja problem......
Bada 2.0 dolazi i bolja je od 1.2 (dosta liči na android) ........ više je korisnika bada nego microsofta ..... :)
Jednom rečju telefon je savršen za pare za koje može da se uzme .... a i ako sve ovo nije dovoljna preporuka ... imam Galaxy SII već par meseci ali nemam nameru da prodam svoj voljeni Wave s8500 ..... SAVRŠENSTVO sa mizernim manama :)

...... I još da dodam kamera pravi odlične snimke ...... :)

Poslednja izmena:
Da,i da li je bagovit Bada sistem (u odnosu na 5800 koji sada imam)

Ma kakvi bagovi ... ja sam progledao sa badom i Samsungom ... pre toga sam uglavnom kristio Motorola i Nokia mobilne ... kod bade sve ide glatko ... :)
Samsungu treba jos puno da usavrsi badu , ali bada je po meni za sada najbolje resenje ako nezelis android (iskreno android je najbolji)... ali eto sa android i simbianom mozes da pokupis virus dok kod bade toga nema... bada je cinimi se najstabilniji operativni sistem za pametne telefone... korisnicko okruzenje je jednostavno i dobro odradjeno ...
.... dugo zivela bada i Wave... :)

Kakva je buducnost Bade i kakvi su planovi Samsunga o ulaganju u badu? Hoce li biti nesto od njega??? Zna li se sta za sada? :D

I da jos da dodam ... pre Wave s8500 sam imao nokia model 5530 xm ... mislim da se sigurno neces pokajati jer je bada za simbian s60... BOG ... dizajn samog telefona +
operativni sistem +
brzina +
multimedija +
muzika , filmovi , igrice , kamera , internet , korisnicko okruzenje , Samoled ekran .... jedan veliki + :)

Sto se tice buducnosti bade i ulaganja u nju od strane Samsunga ... mislim da je dovoljno reci samu cinjenicu da je Samsung broj 1 po prodaji pametnih telefona... ali i mnogi zavisi i od samih korisnika i njihove privrzenosti za bada operativni sistem ... Verujem da Samsung jako puno ulaze u svoj operativni sistem i da samo kasnjenje svake nove nadogradnje bade govori upravo to da Samsung zeli da plasira najbolji , najsigurniji i najstabilniji sistem... ja zaista mislim da badi predstoji svetla buducnost ... :)

Vidi se da volis badu :D Jos samo kakav je web browser,kako se ponasa sa you tube? :D

Ok,hvala :D 99 % cu postati,nadam se,ponosni vlasnik :D I nadam se da se necu razocarati :D

Suvisno je da kazem bilo sta drugo... evo vec dvoje ljudi u mojoj firmi su kupili Wave I ... nisu se pokajali ... ako nemozes da cekas Wave s8600 , ili ti finansije to nedozvoljavaju veruj mi da cinis pravu stvar... srecno ... nadam se da sam ti bar malo pomogao ... i nadam se da nemislis da radim za Samsung (mala sala) ... :)

... bada je mali korak za Samsung , ali je veliki korak za covecanstvo... :)

Poslednja izmena:
gotovo je,ubedio si me :D kupicu ga za par dana i odmah cu javiti utiske ;)

Zna Nikolas da i ja imam Galaxy S 2, pa ti i ja mogu toplo preporučiti Wave-a :) Pogotovo kada sada dođe Bada 2.0. Ja se više radujem tome nego Ice Cream Sandwich-u za SGS2 :)

u cemu su prednosti bade 2? Moj sledeci fon,posle wave je gs2 ili hd 2 ili desire/hd ;)

Dok ti kupis Wave trebala bi i 2.0 bada da stigne a onda ce iskreno najveci br mana i bagova da nestane [ogranicenje na 1300sms, gasenje aplikacija/pretrazivaca zbog nedostatka rama- vise puta sazvakano ovde zasto je to u badama do 1.2, funkcionalniji flash- ovaj trenutni nekada radi a nekada ne, *****no].

Dakle najveci br mana ce da ''ispari'' za mesec dana najkasnije. A onda ostaje problem u nedostatku hektara aplikacija kao u Android marketu, realno popularne igrice su tu samo meni se poprilicno hebe za iste, voleo bih da imam 20-ak programa iz android marketa koji mi najvise odgovaraju a pitanje je kada ce ih biti u nasem bada appsu..

@nikolass

Ni meni se ne svidja Google-ov sladoled.. Dobra su poboljsanja u browseru a sve ostalo mi nebitno. Ne znam oko cega se digla tolika buka. Nadam se da Samsung, kada bude dao update, ne izbaci svoj TouchWiz (koliko god ga drugi ne voleli :) )

A najsmesnije mi je kako se non-stop naglasava kako Galaxy Nexus ima 4.65inch display a to sto je ustvari ta tri "touch" dugmeta zauzimaju puno i sto zbog toga ono sto je bitan deo display-a (tamo gde su aplikacije) koristi "samo" 4.3, nikom nista :)

Pa naravno da su to rekli... A jesu li obrazložili zašto? Verovatno su samo hvalili Android i nemaju pojma ništa o Wave-u.

Ljudi nemaju pojma jer nisu koristili. Da je kojim slučajem Bada 2.0 izašla proletos (ili da su se pojavili bar snimci nekih Alpha verzija da vidim šta da očekujem), ne bi mi palo na pamet da uzimam Galaxy S 2.

Jedina "prednost" Android-a je gazilion aplikacija. A to što ****ni alarm ne može da zvoni ako je telefon isključen, nikom ništa.

Glupav primer ali poenta je tu :)

Vrh Dno