Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Haha pa naravno, to se zove multitasking ;-)
To je najveća mana bade ali trebalo bi da dvojka ispravi i to.. :-/

Odlicno tako treba, samo takve organizacije i bica apps-a za badu.

Inace samsung ce, nadam se po informacijama do kojih sam dosao, nastaviti intezivniji rad na badi (mozda nisu zvanisno nikada izjavili ali se itekako primeti, nakon snaznog starta sa badom, samsung je bas zapostavio ovaj sistem - a zbog izvanrednih rezultata sa androidom, pa su i tamo ulozili sve svoje resurse, a bada je patila i samsung je hteo cak i da ubije projekat). Medjutim izgleda da je menadzment mobilnog odeljenja ipak odresio kesu i za badu, a sve nakon, izgleda, cilja Google-a da pazari Motorolu. E sad nadam se da je ovo manje-vise tacno, jer Bada nakon inicijalne verzije i nije dozivela neko azuriranje.

Nadam se da ce 2.0 resiti neke ocigledne probleme i da ce samsung nastaviti mnogo bolje rad na badi, pa da se vise nece cekati ovoliko dugo na azuriranu verziju sistema.

Neka oni malo bazdare v2.0 pa da mi baterija sa widget-ima + net traje bar 3 dana, j.bote baterija mi drzi dan, a sve sam pogasio, ni jedan widget ne koristim!

^Vidi da nisi negde gde je slabiji domet pa tel stalno trazi mrezu (moj slucaj kad sam bio u vikendici, jedan je dan trajala, inace 2.5 dana)

I vidi dal' ti je fon u CP ili AP UART modu. Nema sanse da ti toliko brzo posrce bateriju.. ;)

Gde se to gleda ?

Ukucam code i kaze incorrect data.

edit: nisam video da treba * na pocetku koda. Sad je ok

Poslednja izmena:
Ne secam se tacno, niti mogu da probam, ali cini mi se da svako ukucavanje koda = promena parametra pa obratite paznju u kom modu hocete da vam radi fon.
I da, sa badom 1.2 je AP UART default.

meni je prvih par dana na 2.0 trošio za dan i po do dva, a sad se normalizovala potrošnja i traje oko 4 dana sa svim uključenim widgetima, ako si mislio na one sa widget screen-a. dnevno prosečno slušam flac oko sat vremena kad vežbam i malo surfujem (uglavnom dok su na tv-u reklame :D)

Pa realno si ga vise cackao prvih par dana. :)

Nesto mi se sjebao kies, nece da se poveze sa samsung apps. Ima li leka ?

Nije mi nešto jasno jel wave ne može da funkcioniše bez kies-a, stalno se spominje problem kiesa i njegovog detektovanja telefona i neke njegove druge bubice (iako meni uvek prepozna), zašto uopšte spajate telefon sa njime?

Poslednja izmena:
Nije se samo tebi sjebao, nesto rade oko appsa.

A to za promenu rezima rada telefona, *#8740# i prebacujete iz ap uart u cp uart. cp vise srce bateriju ali su i performanse bolje, ja sam primetio da u ap uart mp3 plejer ume da secne ako se otvara neka veca net stranica.

Sve autonomije o kojima sam pisao i sa kojima sam odusevljen su sa cp uart modom na badi 1.2 a par puta sam probao ap uart i telefon ima autonomiju kao nokia 1112 koja mi je sekundarni fon :)

Normalno da moze, apps je dostupan i preko telefona, kies sluzi samo za instalaciju dz aplikacija iz stranih marketa koji preko mob nisu dostupni jer je telenor tako ogranicio.

Ok, moze preko kiesa i transfer fajlova ali to moze i kao mass storage.

Poslednja izmena:
Aj nek neko javi kad proradi apps.

Ne mora da znaci. Svasta tim korejancima padne na pamet ... Ja sam uvek za to da im treba dati vremena i prostora. Bice nesto na kraju.

Pokusavam preko telefona da ga skinem izali se na unsupported content... bem bi wave ;)

lepo izgleda, samo da uspem da ga se docepam :)

EDIT

prebacio preko racunara i sad ovako :)
Tap to select city kad tapnem, samo mi menja boje ikonica, jednom mi je slucajno prebacio na ekran za izbor i to ne znam kako :) ali nije skontao izbor i ostalo je to Tap...

od silnog tapkanja jednom su mi nestale ikonice...

Poslednja izmena:
sad sam provalio :) Treba ga tapnuti malo levo od sunca ;) Dodaj neku ikonicu kao settings (zupcanik)?

I takodje za save postavki, ona ikonica mi je cudna, neka OK bi bolje legla :)

U svakom slucaju dobro uradjeno, ja se nakanjujem da napravim neki prog za teretanu za badu ili javu, al nikako da pocnem :)

Nemoj za javu molim te :d

Tap to select city kad tapnem, samo mi menja boje ikonica, jednom mi je slucajno prebacio na ekran za izbor i to ne znam kako :) ali nije skontao izbor i ostalo je to Tap...

od silnog tapkanja jednom su mi nestale ikonice...
Ha.... ha ..... ha :D

Prilozi

• nikolass 1.jpg
    nikolass 1.jpg
    327.1 KB · Pregleda: 56
Kakav ti je ovo gej avatar :D
Moreno ovde ;)

Nazad
Vrh Dno