Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

A sve ovo govori da je Samsung Wave-u sakrio odredjenu kolicinu ram-a :) Ona bada app prikazuje jedva 192Mb a izgleda da ima daleko vise.. nego, oce neko da pokloni Wave I ? :d

Gde bre da ti pokloni... sad kad pristigne Android na njega, ima svi da podignemo cene za nase polovne za po 50 evra! :D:D:D

a jel hoće neko meni da pokloni display? raspao se u param-parčad :(

Kad ispeglaju Android, eto meni jos jednog sistema na Wave-u, pa jos i kad Bada 2.0 izadje, milina, tek ne bih prodao Wave nikada, ima da bude medju najjacim telefonima opet, samo da sve lepo radi, s obzirom na zezanje kod ram memorije, valjda ce Bada 2.0 da bude lepo optimizovana i bez bagova, mislim logicno je da bi tako i trebalo da bude, kao i sredjeni Android da prede...

Meni je ovo dosta :)

bas sam sinoc poslao pitanje samsungu koliko rama ima wave II i pazite odgovor:

Thank you for becoming a patron of Samsung product.

Agents Comment :

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Since no contact number has been provided thus we are unable to contact
you for the online assistance. As the query needs a discussion
therefore we request you to provide your contact number or contact
Samsung Customer Care on the mentioned numbers.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

For further assistance you may contact SAMSUNG Customer Contact Center
at 3030 8282 or 1-800-11-0011 (toll free)

Thanking and assuring you for best services always.

Customer Satisfaction Team
Samsung India Electronics Pvt. Ltd.

lol.. kakav bre discussion xD

Poslednja izmena:
Pa ostavi im broj... ili pak ti njih zovni :D:D:D

P.S. Dobar ti nick :d

a sto je najveci fazon, u formularu za mejl, polje za broj telefona nije markirano zvezdicom, tj nije obavezno :)

procitao sam ovde da su kao liku odgovorili da wave ima 256 a wave 2 512.... toliko raznih infoa... sve u svemu telefon je vec pobrao moje simpatije i kupujem ga ovih dana :)

Poslednja izmena:
a sto je najveci fazon, u formularu za mejl, polje za broj telefona nije markirano zvezdicom, tj nije obavezno :)

procitao sam ovde da su kao liku odgovorili da wave ima 256 a wave 2 512.... toliko raznih infoa... sve u svemu telefon je vec pobrao moje simpatije i kupujem ga ovih dana :)

Aj pogledaj moj posto iznad...to ti je info iz andorida...najverodostojnija informacija o kolicini memorije igde izrecena sto se wave-a tice...samsung seronje nikad nisu zvanicno rekle koliko je tu rama u pitanju!

S8500(s8530) have only 256MB mDDR + 128MB oneDRAM - total 384MB

dobro, sta znaci ovo oneDRAM ? meni ukupno 384Mb i ne zvuci tako lose, posebno jer nemam nameru da silujem multitasking na badi 2.0 i drzim milion upaljenih aplikacija.

toliko ima i se xperia x10 sa 4'' ekranom prakticno iste rez. kao talas pa radi na Android 2.1.

Poslednja izmena:
Da, postoje cak i SS gde pitaju neke glavesine iz Samsunga i dobijaju taj odgovor. Ali opet neki su dobijali odgovor i da ima 256Mb.

Ljudi kako stoje stvari sa razvojem bade? ako ima neko upucen, posto je moj wave razbijen pre mesec-dva, pa ponovo planiram da uzmem isti (ili mozda II ) ali mi nesto samsung mnogo lenj oko bade....

Pa za sada badu 2.0 stize u septembru, znaci oktobar-novembar u Zerbiji.
Ali samsung je to..

imam problem sa vejvom.
ne radi mi zvuk na laudspikeru...na slusalici radi normalno
da li je neko imao slicnih problema?

ja npr imam jedan poluproblem kad me neko zove, a tako je od početka, prve 2-3 sekunde zvono se čuje malo tiše a onda normalnom jačinom. jel to kod svakog tako?

Koliko znam tako je na svakom samsung telefonu, meni je to mega retardirano ali na androidu su likovi srećom sredili da toga nema.

Da, na vecini novih Samsung telefona a cini mi se da sam vidjao i na nekim lg ali malo starijim modelima, mozda imaju i ostali ali nema pravila, uglavnom je to Samsungov patent :d
Ne znam koji ce im to ali je meni par puta odgovaralo kada zaspim, fon iznad glave a nisam ugasio zvono, cisto da me neisparanoise :) Ali generalno nepotrebno.

Poslednja izmena:
ja npr imam jedan poluproblem kad me neko zove, a tako je od početka, prve 2-3 sekunde zvono se čuje malo tiše a onda normalnom jačinom. jel to kod svakog tako?

Generalno to ima smisla u upotrebi, samo je pitanje subjektivno kako kome pase takav sistem ali da i kod nas je tako.

Zna li neko zasto neke aplikacije, medju kojima i sve nase, koje pokusavam da skinem sa samsung appsa, izbace ERROR Service unavailable (8001)?

Skoro sve rade, ali desava se i to. Ima li veze sa lokacijom ili je nesto drugo u pitanju?

Ja nisam imao te probleme ali znam da neki ljudi jesu, to je neki bag verovatno..

Ja nisam imao te probleme ali znam da neki ljudi jesu, to je neki bag verovatno..

Koju verziju bade imas?

Takodje, ne mogu da nateram fon da mi poveze kontakte u imeniku i one sa fejsbuka. Ima objasnjenje na 35. strani ove teme, ali posle sinhronizacije ne doda fb kontakte u listu
ima li neko neku ideju kako to postici :)

Koju verziju bade imas?

Takodje, ne mogu da nateram fon da mi poveze kontakte u imeniku i one sa fejsbuka. Ima objasnjenje na 35. strani ove teme, ali posle sinhronizacije ne doda fb kontakte u listu
ima li neko neku ideju kako to postici :)

Resen fb problem. Jos samo neko ako zna u cemu je fora sa greskom 8001 nek javi :)

Imam badu 1.2 i kazem ti, to je neki bag za koji nemam objasnjenje :)

Krivo mi je sto sve nase, srpske aplikacije izbacuju tu gresku. Mozda traze noviju verziju bade, moja je 1.0
koji je dobar free plejer za flac i ogg fajlove?

Ljudi, imam jedan problem.
Naime, telefon mi se odjednom sam ugasio i sada nece da se bootuje. Citao sam da je problem do firmware-a i da se preko multiloadera moze ubaciti firmware i srediti ova stvar. Jedino sto me zanima da li cu u tom slucaju izgubiti sve podatke sa telefona (posto su mi svi brojevi i konakti na njemu, bas zbog toga sto mi je pre mesec dana vrisnula i SIM kartica)?

Ocigledno da se gube svi podaci :mad:

Vrh Dno