Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

budimo realni, da li bilo koja kamera (ne mora biti na telefonu) uopšte i može da snimi dobro zvuk sa koncerta. na exitu kad rts snima oni uopšte ne koriste taj audio (ako ga i snimaju) već ubace ovo što je mikrofon uhvatio. zato kad se gleda prenos na tv-u npr nastup ne zvuči ni blizu kao uživo. gledao sam bad religion uživo npr. i bili su mi cool, kad sam video na rts-u neki snimak rekoh kakvo je ovo sr*nje ***.

Slazem se da je no contest: mic na bilo cemu vs zvanicno ozvucenje.
Ovde je prica o necemu drugom a to je ears bleeding vs cujem neku melodiju(ne bas sjajan kvalitet, mozda ni dobar, ali preko neke minimalne granice pristojnosti) :)
Ono sto se ja pitam je da li je situacija drugacija na drugim telefonima. Nadam se da cu imati uskoro prilike da vidim kako to ide na N8.

Poslednja izmena:
Dobro, nemojte preterivati, realno su s....li zvuk pri video snimanju koncerata itd. Pogledajte koncerte snimljene sa IP4, nema nikakvog ''opasnog'' probijanja. A wave ima taj problem ako si bas blizu bini, valjda ce to srediti sa badom 2.0. Sam osam realan, evo i klipa sa IP4.

[YOUTUBE]FaGUXx_Buak[/YOUTUBE]

A sad posebna prica je to sto sam ja protivnik masovnog snimanja koncerata, bukvalno ludim ! Covece, par hiljada ili desetina hiljada ljudi na koncertu, i isto toliko telefona u vazduhu, svi se paze da ih neko ne gurne, ne pevaju da ne shebu zvuk na klipu, ne pomeraju se ! Kako je tek bendovima kada gledaju tako seljacki mrtvu publiku ? bukvalno prodigy danas stoje i snimaju, na exitu je sve osim prvih redova bilo sramota gledati sa bine !

Ja snimam samo po 10, 15, 20 sekundi ako se nesto specijalno desi, kao pre neki dan Skaba sto sam snimao kada je bio vatromet i bakljada i to je to, pa koncert valjda sluzi da uzivas u tom trenutku a ne posle da gledas hd klip na kompu :trust: :wall: :smoke:

Poslednja izmena:
A sad posebna prica je to sto sam ja protivnik masovnog snimanja koncerata, bukvalno ludim ! Covece, par hiljada ili desetina hiljada ljudi na koncertu, i isto toliko telefona u vazduhu, svi se paze da ih neko ne gurne, ne pevaju da ne shebu zvuk na klipu, ne pomeraju se ! Kako je tek bendovima kada gledaju tako seljacki mrtvu publiku ? bukvalno prodigy danas stoje i snimaju, na exitu je sve osim prvih redova bilo sramota gledati sa bine !

Ja snimam samo po 10, 15, 20 sekundi ako se nesto specijalno desi, kao pre neki dan Skaba sto sam snimao kada je bio vatromet i bakljada i to je to, pa koncert valjda sluzi da uzivas u tom trenutku a ne posle da gledas hd klip na kompu :trust: :wall: :smoke:
Slazem se skroz :)

Da, ovo je po mom misljenju nepostovanje benda, izvodjaca.. Ali ovo ne opravdava Samsung :p Ali dobro, mana koja me i ne dotice, kamkoder je inace u top 3 najbolja 720p.

da dodam samo ovo, na exity na prodigy kada sam isao po vodu i vracao se, nisam tako lako mogao do prvih redova i stao malo da odmorim i riba mi kaze ''e jel mozes malo da se pomeris, smetas mom decku, ne moze lepo da snima'' negde na pola mase..
Keve mi, smetao sam im jer sam oko 195,6 visok.

Poslednja izmena:
igram se povremeno sa koleginim telefonom i jedna stvar mi mnogo smeta. nepostojanje smart dial. nije mi jasno koji genije se setio da pretraga imenika treba da se radi samo po brojevima a ne i po imenima kontakata. Citam malo o Bada 2.0 i ne mogu nigde da nadjem podatak da li ce se nesto po ovom pitanju menjati. Ima li neko neku informaciju o ovome?

Ja mislim da u ovoj temi postoji resenje za smart dial a to drugo ja nisam ni primetio :)

Interesantan je taj vas optimizam heheh kao da ste navikli da Samsung ispunjava obecanja pogotovo sto se Bade tice

aha, razmislio sam malo i resio da ne menjam ono sto dobro radi + sto bada2 definitivno donosi ono sto mi trenutno nedostaje + dosta toga novog, a isto tako ocekujem i Android, verujem da ce u toku leta da se pojavi :D

nadam se da cu docekati istek prve godine garancije sa Wave-om...

btw. a i ceka me more, pa ce da padaju HD snimci Grcke lepote :D

A koliko si inace ponuda dobio za njega... narocito sa onom i onakvom cenom? :D:D:D

Verovatno je fejk :)
Ipak je to veoma odgovorni Samsung :d
Bada 2.0 je bila najavljena za jun, pa za septembar a pre neki dan sam procitao negde da moze da se desi jos mesec-dva odlaganja :d

Javljam se kao novi korisnik Wave-a i Bade :) i molio bih za pomoć.
Da li može neko da me uputi na kojoj strani teme da nađem kako da instaliam Ndrive ako je moguće još uvek.

Pokušao sam sa pretragom teme ali izađe dosta rezultata, velika je tema a ne znam šta je trenutno aktuelno :(

Znam da ljudi ne vole da se ponavljaju i da ću dobiti poruke da pročitam celu temu ali to ću moći tek za vikend a ako nekom nije teško značila bi mi mala pomoć da ne bih lutao previše.

:)

Ovde imaš uputstvo na srpskom, post je otprilike na sredini stranice i jako je dugačak

http://rapidserbia.com/viewtopic.php?f=31&t=159818&start=2010

srecno

P.S. snimio sam jednu pesmu u full formatu na koncertu Joe Cockera pre neki dan i odlicno zvuci. Mozda jer nisam bio u masi, nego prekoputa bine na tribinama pa nije zvucnik probijao

Poslednja izmena:
Pa Joe Cocker :)
Idi na Prodigy, Slipknot, Pendulum u prve redove pa bi zvucnik eksplodirao :p Samo blizina ozvucenju je problem..

Hvala lepo, ne slusam te ... da ne kazem sta :D

Svoje usi i dalje volim kao prvog dana i zeleo bih da potraju :eyebrows:

Ove sam naveo kao neki primer gde bi dolazilo do probijanja.

Poslednja izmena:
dobro je imati kao opciju ali ni na androidu to skoro niko ne koristi. to je samo da se pokaže i onda brže bolje promeni na statični wall :D

Evo ali nestabilna verzija i postoji opasnost brikovanja ali neki napredak jeste

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1113837

http://badaportal.com/video-zagruzk...blagodarya-proshivke-ot-samsung-galaxy-s.html

Dobar zakljucak

"Bada Software and Hacking General"
If a noob bricks his wave it's his problem.
Lot of warning here.
An unstable and not finished release is not for noobs of course...

But I think if more devs and android experts' guys can experiment, we have more chances to see a full release quickly.

Poslednja izmena:
Videh i ja ovo danas..
Sta znam, po mom misljenju nije vredno cimanja. Posebno jer stize bada 2.0.

Evo link za odlicnu abstract wallz kolekciju, ko je registrovan ovde neka preceslja :)

http://mysamsungwave.com/index.php?topic=4602.0

Android :trust: :)

[YOUTUBE]YlW7g21PprQ&feature[/YOUTUBE]

To je ona ista verzija, nestabilna ali sto je najbitnije, nije fake i open je prema developerima, pitanje je vremena za stabilnu verziju a onda ce i ovi " 2.0 crap makeri " morati da pozure

Kako napreduju poslednjih nedelju-dve...bice sve to uskoro...i definitivno pre Bade 2.0... :D

Pa bice pre Bade 2.0 sigurno, cak dosli su do toga da samo jos neka mala fina dorada fali da radi kao Galaxy S ili HTC neki, mada, meni barem se ipak ne svidja ta jedna mozda sitnica, pri paljenju telefona, a i svuda pise Galaxy S, to je to, u ruci drzis Wave, a unutra je Galaxy S, od Wave-a ostao samo oklop...sto se mene tice, sacekacu ja Badu 2.0, ta gomila aplikacija sa Androida i live wallpapers i nisu mi od neke potrebe, sada imam sve sto mi treba, navigaciju i ostalo, trebaju samo te desktop precice, pravi task manager i mozda jos neke stvari, tipa kad zakljucan ekran da mogu nekoliko opcija da se odrade bez otkljucavanja ekrana, kao sto ima sada za MP3 plejer npr...sve mi se nekako cini da ovoliko cekanje nece da bude uzaludno, tesicu se ja i dalje, mada i sada Wave mi radi super, nemam problema i ne menjam ga na duze, jos uvek mnogi balave kada vide njegov Super Amoled... ;)

Poslednja izmena:
svuda pise Galaxy S, to je to, u ruci drzis Wave, a unutra je Galaxy S, od Wave-a ostao samo oklop

a vidiš meni npr to budi lepa sećanja kad sam motorolu v300 budžio sa softverom od V3 RAZR.

Pa bice pre Bade 2.0 sigurno, cak dosli su do toga da samo jos neka mala fina dorada fali da radi kao Galaxy S ili HTC neki, mada, meni barem se ipak ne svidja ta jedna mozda sitnica, pri paljenju telefona, a i svuda pise Galaxy S, to je to, u ruci drzis Wave, a unutra je Galaxy S, od Wave-a ostao samo oklop...sto se mene tice, sacekacu ja Badu 2.0, ta gomila aplikacija sa Androida i live wallpapers i nisu mi od neke potrebe, sada imam sve sto mi treba, navigaciju i ostalo, trebaju samo te desktop precice, pravi task manager i mozda jos neke stvari, tipa kad zakljucan ekran da mogu nekoliko opcija da se odrade bez otkljucavanja ekrana, kao sto ima sada za MP3 plejer npr...sve mi se nekako cini da ovoliko cekanje nece da bude uzaludno, tesicu se ja i dalje, mada i sada Wave mi radi super, nemam problema i ne menjam ga na duze, jos uvek mnogi balave kada vide njegov Super Amoled... ;)

Lepo si to rekao, s'obzirom da je Galaxy iznutra bolji, a Wave spolja, ovo ce biti hibrid i pon pogodak... :D
A lepo receno i za badu, i meni fali sve to kao i ikonica za direktni ulazak u meni, jer me nervira ovo piramida dugme... :) al sve u svemu po spisku, bada 2 ce zaokruziti mogucnosti telefona...rame uz rame sa andoridima, samo bez velike mogucnosti prosirenja osnovnog stroja posto se software slabo razvija za bada os...

Nazad
Vrh Dno