Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Znaci tako... 20MB i to mu dodje to :)

A mozda preko neke druge aplikacije... da nije onaj Picsel Viewer... ima li uopste neke (druge) aplikacije za citanje .pdf dokumenata?

Meni je, generalno, svejedno... ovaj fon mi je savrsen, i ne patim od toga da imam 1001 aplikaciju. Ionako ih necu sve ni koristiti, te zasto bi mi onda stajale instalirane bezveze :D
Ipak, kao sledeci fon vidim Galaxy S II, ali sasvim sigurno NE zato sto ima Android OS... vec jednostavno, zato sto je hardverski savrseniji od prethodnika, odnosno ovog Talasa. Bolja kamera, video zapis, veci (iskreno, mozda i preveliki?) displej, jos boljeg kvaliteta... to su razlozi ;)

A ugovor mi istice u novembru... :smoke:

E boli tebe pisa.. ;)
Ja cu se nacekati.. al dobro.

Ti ces se nacekati vala dok ne izbace Galaxy S III :D:D:D

Mada, koliko je Telenor azuran... moz' lako da se desi da ni ja do tog novembra ne vidim dvojku u ponudi :p
U stvari, jedino u sta se trenutno uzdam jeste da se S II pojavi sto pre u regularnoj prodaji, pa da prodju meseci i meseci... i onda, najzad, smiluju se Telenorovci i puste ga na paket - naravno, dosta nakon VIP-a i mt:s-a :d

Evo i ja probao 2 PDF fajla od preko 20 mb, isto su preveliki, jedan je od 22 mb, a drugi od 77, a jel probao neko onaj Picsel Smart Office, kakav li je on...?

Mislim da je valjda normalno da bada 2.0 sredi ove neke bagove, nedostatke, pise na netu da stize Juna, ako to nije realno, e onda ne znam cemu nova verzija, ako ne otklanja nedostatke...

sa picsel viewer-om koji dolazi u telefonu ne mogu veći fajlovi od 20MB a sa picsell smart office tj full izdanjem meni otvara playboy, npr :D, od 115MB bez problema

Bitno je da se pokusava uraditi nesto po tom pitanju, a vjerujem ako bude dobre volje da cemo docekati da pokrenemo i android na ovom tel...

A mozda i nece biti potreban Galaxy da bi smo uzivali u Androidu!!!!

alpha verzija...
:D

dobro je sto nema laga :p

ma polako bre, da vidimo sta ce se desiti sa badom 2.0 i podrskom uopste. Ako podrska bude mnogo bolja i bude vise korisnih aplikacija Android nam ne treba :)

Ma videcemo bre :p
Ako zakazu mogu samo da ocekuju cunami hejta :d Sa svih strana sveta. A ja mislio da su ljudi iz J.Koreje preslikani japanci sto se tice odgovornosti :D

Da,malo...

Ne znam, bez obzira na uradjeno odmah je okacen ziro racun ? Ja sam rad da uplatim al opet ne bih ni da me neko nasanka ? A koliko vidim sprzili su 2 komada Wave-a

Ili pretraga ne radi dobro ili ja ne znam da nadjem nesto slicno mom pitanju...

Da li neko ima problema sa prepoznavanjem imena kontakta u porukama koji nisu u imenik uneseni tipa +38765 xxx xxx, nego klasicno 065 xxx xxx.
Isto tako i za pozive, ako je unesen kontakt tipa +38765 xxx xxx onda ga ne prepoznaje (kao da je nepoznat broj), dok ako je unesen 065 xxx xxx onda ga regularno prikazuje?
Ovo mi se pocelo desavati od kad sam apdejtovao na bada 1.2, sto mi se sa 1.0 nije desavalo. Da li neko zna kako rijesiti ovo, malo mi bezveze da sad za svaki kontakt moram dodavati ili 065 ili +38765...:mad:

http://www.youtube.com/user/androbada

Link na kome mozete pratiti napredak u AndroBada operaciji!!! :D

Zanimljivo dosta ljudi kazu da je Fake sto mi je bilo bezveze u pocetku medjutim sto vise gledam ove snimke vidim " cudan Grip " telefona, kad pogledas vidis da telefon drzi uvek sa nekim tasterima i kad krene da scroluje ne pusta iste tastere ?? A kad pusti tastere onda sklanja i telefon ? Sumnjivo mi sada sve deluje i sve vise lici na fake ?

Meni je jedino čudno da su već stavili custom temu a rom jedva radi, i što sve radi (wifi, poruke, data) a grafiika ih zeza, ako neko prati razvoj androida (cm-a) videće da nikada do sada nije bilo ovakvih kočenja sa grafikom, uvek je bilo problema sa onime što ovde radi.

ljudi evo definitivnog objasnjenja onog problema "camera failed"......ukoliko vam se pojavi ovaj problem pokusajte softverski da resite problem...sistemom koji je objasnjen na ovom sajtu evo i linka:
http://www.mysamsungwave.com/index.php?topic=494.0
Ukoliko se ne sredi stvar softverski,kamera vam je izgorela i morate je zameniti....pricam iz licnog iskustva tako da sam 100% siguran da je tako.....posle nekoliko konsultacija sa ljudima iz raznih servisa i preko neta tj foruma....zakljucak je da su problemi sa kamerom na ovom samsungu 8500 retki,ali se javljaju tako da ljudi znaju da je jedino softversko resenje objasnjeno preko postupka na gore navedenom linku,a ako ni to ne pomaze jedino sto vam preostaje je zamena kamere,kao sto sam i ja uradio.

[YOUTUBE]8lQkulmN-lI&feature[/YOUTUBE]

Ljudi, kakav je GPS na ovom telefonu i da li posoji neka turbo folk (iliti narodna) verzija navigacije a da radi bez internet konekcije?

Vrh Dno