Ista stvar i kod mene...pozdrav ljudi.....koristim telefon od oktobra 2010 godine....i do skoro me sluzio odlicno......
prilikom jednog updatovanja telefona preko kiesa upgradovao sam tel na badu 1.2 nisam siguran koja verzija firmware-a.....elem posle nekog vremena pocela je camera da mi prijavljuje CAMERA FAILED !!!!
Pokusao sam sa razlicitim verzijama firmware ali nije uspelo....pokusao sam ii onim pricipom sa ruskog site-a:
preko Stune-ai kopiranjem dva file-a...nije uspelo ni to....preko podesavanja iz telefona preko *#197328640# i opcije 6 , 3 , 1.....ne moze da procita verzije firmware-a...a preko opcije 2 nece da upise.....novi firmware...
Ako je neko imao slican problem i resio ga molim za pomoc........
^Ugasi ruter na nekih pola min-min... Pa pokusaj ponovo. Ti ruteri se zaglupljuju prilikom dodeljivanja IP adrese
nije pomoglo
nDrive je ok ali daleko od odlicnog.
Sinoc me navodi do Indjije bez greske,na 1-2 km. od odredista(centar Indjije) navigacija me "ubedjuje" da je skretanje levo i da ima jos 7 km do odredista i ako je trebalo da se skrene desno i nastavi jos najvise 2 km-a.
Situacija od pre par dana,trazim neku adresu u centru Sapca a nDrive je hteo da me odvede u selo koje je oko 20 km od destinacije i u kojem ne postoji cak ni trazena ulica.
Koju mapu koristis?
richa ja to resio ovako:
http://forum.benchmark.rs/showthrea...-Wave-BadaOS&p=2439192&viewfull=1#post2439192
@game master, ne znam da li si dobio fajlove koji vam trebaju, ali cu probati da ih okacim... bada 1.2, fajlovi koje ste trazili i nadam se da ce pomoci!
Onda bolje ne paliti takvu aplikaciju.
Znaci nista od konkretne navigacije.
Odlicno izgleda (ako je to to), ostaje samo da se nadamo da potvrde da ce biti i za Wave (ako vec nije potvrdjeno?).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari