Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Audio chip je perverzija,kvalitet muzike je ko na ipodu. Mislim da je CAR pricao neshto o nekim Razer-ovim slushkama da su odlichne. I tu su negde isto oko dve crvene...

e hvala brate, moram da kupim te sluske cim zabodem neki tiket od 2 crvene :d a jos flac koji je i na ovim sluskama odlican..

au.. pa moracu tiket od 3 crvene da zabodem :d

pored kvaliteta slusalica sto se tice zvuka bitno mi je i da su izdrzljive, tj da ne izgube kontakt posle par meseci kao sto se desava i sa slusalicama od 1200 itd din.. to me mraci, jedino su SE sluske za k810 trajale po 1-2 god uz unistavanje od upotrebe :)

a ove od 1000din za mp4 riknu za 2-3 meseca.. moram kupiti neke ali ne znam koje.

Poslednja izmena:
aj malo pojasni- kako to da se sada hd igre startuju iz samsung appsa ? i ako moze link za neko detaljno uputstvo za instaliranje ovih krekovanih hd igrica i programa.. cisto da ne za'ebem nesto jer prvi put radim..

i da, ove sluske koje dolaze uz wave su cist prosek i vidim da ljudi pisu da sa skupljim i boljim slusalicama mp3 player postaje cudoviste ii gazi walkman modele itd.
koje slusalice do 2000 din uzeti ? vidim hvale sennheiser ali tesko se nalaze..

wave ima odlican audio cip a i dosta slusam muziku, pa da iskoristim to :) flac+odlicne sluske=.. ,) :,,:

skineš igru sa sajta, tog ruskog, tamo ti piše i koju aplikaciju moraš imati na fonu. sa wave spooferom 2.5 u ORIGINAL APP učitaš taj folder što si skinuo a u CONTAINER APP učitaš lokaciju foldera na kartici telefona gde je ta DŽ aplikacija instalirana, klikneš na SPOOF "xxxx to xxxx" i odradiće sve sam. Onda(k) promeniš jezik telefona na neki drugi pa vratiš na onaj koji koristiš, odeš u meni i imaćeš ikonicu aplikacije/igrice sa njenim imenom. tu nemoš da je pokreneš već odeš u Apps/search pa ukucaš ime one aplikacije koju si menjao/spoofovao, apps će ti otvoriti onaj prozor, klikneš na Launch i tako pokrećeš tu igru/aplikaciju koja je spoofovana.
Iako je promenjena i ikonica i ime te DŽ aplikacije ti pokrećeš nju a ustvari se otvara igra, dobra *****rija. napokon sam ubacio onu amaze cameru, pošto sa onim prvim metodom nije radila (pre bade 1.2).
Međutim N.O.V.A i Brothers in Arms ne mogu da instaliram pošto su se izgleda zeznuli za one aplikacije koje treba da budu u telefonu, imam ih instalirane ali nisu u folderima pod istim imenom kao i te spoofovane igre.

au ovo treba 2 x procitati :d
sutra cu probati, hvala brate !!!

verovatno si zaboravio da napises da moram da nakacim fon kao mass storage ? :)

aj malo pojasni- kako to da se sada hd igre startuju iz samsung appsa ? i ako moze link za neko detaljno uputstvo za instaliranje ovih krekovanih hd igrica i programa.. cisto da ne za'ebem nesto jer prvi put radim..

i da, ove sluske koje dolaze uz wave su cist prosek i vidim da ljudi pisu da sa skupljim i boljim slusalicama mp3 player postaje cudoviste ii gazi walkman modele itd.
koje slusalice do 2000 din uzeti ? vidim hvale sennheiser ali tesko se nalaze..

wave ima odlican audio cip a i dosta slusam muziku, pa da iskoristim to :) flac+odlicne sluske=.. ,) :,,:

Sluske koje dolaze uz Wave su odlicne...i daleko od proseka...poenta je samo u kvalitetu audio materijala...s'obzirom da poslednjih godinu-dve skidam iskljucivo MP3@320kbps i FLAC... tacno se oseti kada mi naleti neka pesma u mojoj kolekciji @ 128kbps i sl.
Ali bas zna da bude ogromna razlika...
Ono sto je odradjeno pri kompresiji kako valja...to se cuje predobro na wave sluskama...bas sam danas imao gadno dobar osecaj sa jednom pesmom koju sam po prvi put cuooo...pocinje sa fade-in cinelama...i tako je dobro zvucalo da sam cekajuci lift poceo da se okrecem oko sebe misleci da neko nailazi i suska necim...kad gle...to je samo mjuza...bruka... :D

A vidim da neko spominje Razer sluske,.,, nemojte da bacate pare za to...to su slushke napravljene za napaljne geJmere a ne za audiofile...ako bas hocete da se otvorite zna se sta se kupuje...sennheiser...mada i to nema potrebe...al ajde

au ovo treba 2 x procitati :d
sutra cu probati, hvala brate !!!

verovatno si zaboravio da napises da moram da nakacim fon kao mass storage ? :)

da ali to se podrazumeva :D
*** lepše bih napisao al me mrzelo a isto bih objasnio tako da nema vajde, a i btw na badapps.ru imaš proceduru ako iz ovog mog nešto ne skontaš

Dok ne smisle neku elegantniju budzevinu necu ni da pokusavam. :)

Nesto mi bash nije neophodno nista od tih placenih aplikacija da bih se cimao toliko oko njih..
:)

ma hvala, snaci cu se :D

ja mislim da su sluske prosek kada sve sve uzme u obzir, i kvalitet zvuka i udobnost.
a prosek podrazumevam da vrede mozda 800-1000 din.

ne znam sta ti slusas od muzike ali ja ne telefonu imam svega i svacega pa mogu da primetim, od ambientala preko dzitre neke do prti bg-a :D
u pravu si za kvalitet jer flac tool npr mnogo bolje zvuci od 192 kbps, a 192 je neki minimum koji slusam na kompu i na telefonu, uglavnom je muzika koja slusam 320 kbps i flac :)

razer ili kako vec pravi gamerske slusalice ali sam citao testove da su ove od 2500 din savrsene :) ali ja cu juriti sennheiser neke ali ne znam kada cu moci da kupim, do tada kada je flac u pitanju, ove su sasvim ok.

te stock sluške što dolaze sa telefonom su bile jedno vreme kod nas da se pazare, pod pleomax brendom, za nekih 600 din. neko je imao te i kad je kupio wave video je da je jedina razlika što ove od fona imaju "mikrafon" za handsfree. inače jačina zvuka i sam oblik slušalica je totalno isti. A ja se napalih sad na one Denon, kad sam video da su džapaniz UF :D
Slab sam na japansku robu jako

HITNA POMOC!
Kupio sam preko Telenora danas Samsung Wave i imam problem da ga povezem sa racunarom. Imam XP SP3, trazio mi je neki ACTIVATION CODE kad sam probao da ga instaliram, posle toga mi prijavljuje da ne vidi telefon.

Da li treba da skinem KIES sa neta i da instaliram ili ima neko drugo resenje?

Poslednja izmena:
Chek,polako...udahni duboko :) Ko/sta ti je trazio kod? Sta si probao da instaliras?

U svakom slucaju skini najnoviji kies sa neta,pa kad ga instaliras probaj onda da povezes fon

Instalirao sam KIES sad ga, kao vidi, i sad updatujem KIES posto je pitao da li hocu.

Kako da se registrujem na Samsungu, da mogu da skinem FW ili ce to KIES da uradi za mene?

P.S. znam da je pisano o tome vise puta, ali sad nemam nerava da listam 70 strana

EDIT: trazio mi je UPGRADE za FW, ali sma odbio jer je zahtevao da baterija bude puna, a trenutno je na 40%, tako da cu to uraditi neki drugi put. Ili da pustim upgrade bez obzira na taj savet?

EDIT2: panicar je posle 10ak minuta upgradeovao BADU na 1.2 i sad je ok.

Poslednja izmena:
Sh'o bi rekla Ceca "srecan hepi end" :d

Odmah sam skinuo neke Sliding puzzle i Tangram od igrica, da imam sta da mozgam u pauzama nerada na poslu :D

I Baterry health cisto da uvek znam koliko mi trosi :D

Hvala na citatu:wave:

Poslednja izmena:
Tangram je vr',samo se mnogo brzo sve slozi. ***...:(

Skini Hubbly Bubbly 2 i BadBalls HD ;)

KOliko se secam, sa 1.2 patch-em bi trebalo da je prosirena lista za instalaciju sa 10 na 15 a ja danas zakucah 10 stranicu i ne dozvoljava mi vise mesta ??

i meni isto !!! pa sam onda posmilio da sam se istripovao i da je to rezervisano za badu 2.0.

stvarno strasno, pa i pored nedostatka korisnih aplikacija 10 strana je malo.

Kako da postavim zvono koja ja hocu za pozive i poruke?
Kako da sklonim onaj glupi zvuk dok saljem poruke?
Osim smanjenja svetlosti, internet samo preko WIFI, malo widgeta, sta jos mogu da uradm da ustedim bateriju?
Koji clock preporucujete i koju vremensku prognozu ?

P.S. sad ste gotovi, samo da se razbudim i "udavicu" vas pitanjima :D

1. Settings/sound profiles/normal npr i ne znam sta ovde ima nejasno, iz standardnih melodija ''bezis'' na strelicu u vrhu ekrana.
2. verovatno mislis na onaj ''click'' zvuk, kad si na pocetnom ekranu samo taster za smanjenje zvuka u mp3 playeru, sa leve strane telefona, skroz na ''dole'', mada ima i u meniju al lakse ti je ovako.
3. brightness drzim na 8 inace, zasto bi pobogu pokusavao da stedis bateriju na telefonu sa super amoled ekranom i 1500 mah baterijom? :) :d nema potrebe.
4. imas sense clock htc a ja drzim MoonyDesk clock a vremenska prognoza- weather hd.

Nema ni sat ni vremenska prognoza na Samsung apss ili sam ja glup da nadjem.
Nasao sam simpatican sat Digital Playground i vremensku prognozu Weather max, tako da sam sad "miran".

Meni je osvetljenje na 3, ne vidim potrebu za vise :D

Verovatno mogu preko Kiesa da ubacim neki sample mp3 i da ga posle povezem sa nekom osobom i da imam drugacije zvono?

EDIT. Sad sam tek provalio sta si mi rekao u predhodnoj poruci :D Elem, nisam klikno na NORMAL pa nisam ni video opcije za podesavanje zvona i poruka :D

Hvala

Poslednja izmena:
:D :d

brate, kad povezes sa kompom kopiras muziku, slike, video itd kao na usb flash, nadjes odgovarajuce foldere ili napravis nove i tu kopiras.

a teme, 128x800 wallpapere, widgete, apps itd inas na ovim forumima, registruj se, downloaduj na komp sta ti treba, prebacis na telefon kao na usb flash i to je to.
napravi poseban folder na mem kartici npr ''widgets'' pa u njemu clock widgets, weahter widgets itd da ti bude preglednije, pa folder new themes itd.

ako nemas mem. karticu nemoj sve ovo trpati u fon bezveze :)

i da, teme i widgete/aplikacije koje skines na komp pa prebacis treba da instaliras, 2 klika. Ne moze lakse.

registruj se za pocetak ovde:

http://www.mysamsungwave.com/index.php

http://www.samsungwaveforum.com/index.php

a koju stranu u nazad[ ili 1 ] imas link za predators temu :)

Polako, imam telefon manje od 24h :D Dok se ja snadjem, a veruj mi pregledao sam celu temu, neke strane i vise puta.
Kad sam otvorio KIES provalio sam i da preko njega moze da se menjaju podaci i sve ostalo na telefonu.
Za sada sam jako zadovoljan telefonom, osim sto mi lepsa polovina ne da da ga uzmem :)

ma i ja sam sve procitao, celu temu pa sam opet smarao ljude :D

ali sam za prebacivanje sam izvalio :d samo polako, pa pitaj nesto ako treba..

Kako se odredjene melodije dodeljuju odredjenom kontaktu?
Kako da odredjenom kontaktu dodelim vise brojeva? Ako sam dobro ukapirao poslednjih X strana, to je jedan od nedostataka Bade.

Kako se odredjene melodije dodeljuju odredjenom kontaktu?
Kako da odredjenom kontaktu dodelim vise brojeva? Ako sam dobro ukapirao poslednjih X strana, to je jedan od nedostataka Bade.

:S: :laugh:

ovo sto si naveo nije nedostatak aplikacija sto je jedna od retkih mana bade vec tvoja lenjost ;)

sve ovo moze, samo cackaj opcije, preterano je lako-toliko da me mrzi da pisem ako cemo iskreno.

al ajde da ne budem majmun :smoke:

udjes u my files i u folderu gde ti je ta mp3 pesma samo ides na one tri tacke u sredini ekrana i imas opciju set as :) moze li lakse ? na taj nacin dobijas krs dodatnih opcija u vecini menija. tako npr i sliku postavljas kao wallpaper.

a dodavanje novih br kontaktu- pa udjes u imenik i kliknes na odredjenu osobu i ides edit i imas opcije add phone number i kad ukucas br imas da biras ako hoces da ti stoji da je to mobile work, mobile house, telephone work/house broj itd.

telefon je mnogo jednostavan za upotrebu, opcije su ''inteligentne'' samo malo vise cackaj taj talas majku mu :smoke:

Nazad
Vrh Dno