I kod mene su slike dosta mutne, ali fora je u skljocanju, treba da se pritisne do pola pa kad se slika izostri,odnosno autofokus odradi svoje, onda okinuti. Mada mi ni to ne uspeva uvek i cesto mi budu zamucene,posebno kad hocu da slikam, a da ne piljim u ekran da vidim kad je izostrio. I nervira me sto su automodovi jako losi, u nekim uslovima gde treba da aktivira blic,to ne uradi i obrnuto. I konstantno podesavanje, cloudy/flourescent/incan-dent/daylight.
Daleko je to od netolerisanja. Da je to u pitanju prodao bih ga.Jednostavno,konstruktivna kritika.
Ne kapiram sto uglavnom svi neku primedbu shvataju ko hejtovanje...
PITANJE: Da li ste odradili onaj update za samsungapps aplikaciju na telefonu, a da imate ili ste spoofolali aplikacije i kakva je situacija nakon update-a, da li su spoofovane nakon toga neupotrebljive ili je sve po starom?
Uploaded with ImageShack.us
Sigurno si " drndao " oko podesavanja ?? Ima lek na netu i pazljivo ponovi korake, problem nije hardverski.
ali da cu bas od tih vkozmarovih "foto momenata" imati 10% upotrebljivih slika je razocaravajuce.
ali da cu bas od tih vkozmarovih "foto momenata" imati 10% upotrebljivih slika je razocaravajuce.
ajoj 2 dana me nema na forumu i koliko lupanja![]()
nemam msn posle updatea na badu 1.2.. to me mnogo nervira jer je to jedino sto koristim od ''drustvenih mreza''
a lepsi je nego ranije,kao da nije java aplikacija vec bada aplikacija :trust:
ajoj 2 dana me nema na forumu i koliko lupanja
ljudi,ocete da okacim celu galeriju sa wave-om? ili ste slepi? ili ne umete da koristite kameru na telefonu?
manite me prica o n82,imao sam ja i k810 koji je cybershot sa pravim blicem i opusteno smem da kazem da je kvalitet ''dnevnih'' fotografija mnogo bolji na samsung wave sto je i logicno.
nocne slike su bolje na k810 zbog xenon blica naravno ali i one su ograniceno upotrebljive,ipak je ovo telefon a znam da je i moj canon a520 i dok je bio nov pravio x mutnih slika u losijim svetlosnim uslovima bez blica ako ruka nije mirna i ako se ne fokusira pravilno!
i vise hvalospevi o nokiji n82,odlican telefon,jedan od retkih koji je to mogao sto navodite,ali ljudi ne znam sta vam nije jasno kad pogledate moje slike,imam jos jedan session od pre neki dan,okacicu kad budem imao vremena,i u sumrak sam slikao,ljudi se krste kad vide fotografije.
ne moze da se slika tako sto ce se pritisnuti seljacki dugme a da telefon ne fokusira[i na k810 je fokusiranje bilo iste brzine ali je imao onu narandzastu lampicu koja je telefonu ''olaksavala'' posao]
nema ljutnje ali cini mi se da samo dezurni hateri pljuju po kameri,zar ne? lepo momci zavalite talas pa po desire,pa da vam vidim utiske o kameri,a ldobro tad cete imati a'droid
da se ne lazemo,i ja sma naravno primetio da wave ima malo sporije odradjivanje fokusa i da ume da pravi problem u losim svetlosnim uslovima ali samo kada sa njim NE ZNAS da rukujes :-devil-:
crkava mi hard[jedva podigoh system]i ne znam koliko cu imati vremena da se cimam oko svega ovoga ali okacicu i novi session i ako treba odradicu jos jedan,twilight neki,pa da vidite
ovo cisto zbog ljudi koji prvi put citaju postove,da ne pomisle da je ovo neka nokiJa 3423 od pre 4+ god :wall: [covece,koja glupost]
i stvarno mi nije jasno da ako nekome dokazem kakve su slike[bez obrade,10 sekundi u photo filtre-u mada sve to ima i editor u telefonu,to sam izvalio] kako onda moze da nastavi da prica nebuloze?
ne kazem da je kamera najbolja ikada,nije naravno,niti da je power led mnogo upotrebljiv ali znaci! a od htc kamera od 5mpix je svakako bolja ali verujem da ga aino,n8,pixon itd gaze.
pa imate lg crystal sa 8 mpix koji ima slike na nivou samsunga z400[koji sam imao] ali pise 8mpix pa se svi zalecu.
ne znam ko je napisao nema 10% upotrebljivih slika,o boze gluposti,ubijte me ako sam obrisao 10% od dosada slikanim i to samo zbog loseg kadra i par puta jer su mi se tresle ruke jer sam slikao iz uzasnog polozaja i brzo okinuo:smoke:
a ako je neko doktorirao mobajl fotografiju za sve ove god onda sam to ja.
ne kazem da je wave najbolji telefon ikada ali da je za tu cenu i ono sto pruza odlican izbor,da je preko 500e vec bi bilo drugacije,a jos u paketima t'nora gde je jeftiniji od vivaza.. best buy.
a za namenu mobilne fotografije,wave ispunjava sve kriterijume,samo njacete tu bezveze moja nokija ovo-ono,moja nokija slikala vezuv u 00h bez blica.. ma idi bre,koliko neopravdanog hejta. ili neznanja.
e vidis,ja za tebe ne mislim da si desurni seljak koji lupa ali mislim da ima par nebuloza u tvojim postovima ili jednostavno ne znas da koristis kameru
da sam dezurni seljak sad bi citirao ovo ''iz tvog nepismenong'' itd ali zasto?
ili sam dobio primerak rezervisan za nekog predsednika pa ima odlicnu kameru[opet imam dokaze] ili.. sta je u pitanju
samo ne kapiram zasto vredjas?
ako mislis da me ''pogodilo''-ne naravno,cak za nekoga kad mislim da je mentol prija mi kad me vredja i hejtuje
a ne mislim to za tebe,samo si kupio pogresan fon izgleda,ili imas dovoljno kesa za nesto bolje a nisi to uradio.
ja u ovoj finansijskoj situaciji bolji ''poklon'' za 17000 nisam mogao da dobijemi to na 6 rata.
i sta ima nebulozno u postu koji si citirao? osim sto je nebulozno potroseno vreme na njega![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari