Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

sad vidim da mi je ponudio novi update na JI5, tako piše u Kiesu. Imam dosta onih modifikovanih igrica, pa ne znam hoće li raditi kad updateujem?
zna li neko?

bControl provereno radi kao mis preko Wi FI :)

Kojim principom radi bControl, da li je potreban bluetooth na kompu?

sad vidim da mi je ponudio novi update na JI5, tako piše u Kiesu. Imam dosta onih modifikovanih igrica, pa ne znam hoće li raditi kad updateujem?
zna li neko?

nece 100%...ljudi sa ipmart foruma koji su update-ovali telefone od datuma kada je i pocela frka oko samsung apps-a...su upravo napravili sami sebi problem, jer nakon update-a ne radi i jedna aplikacija...sto je i namena tih update-ova...da zakrpe tu rupu...

Ja necu update-ovati telefon sve dok ne izadje bada 2.0, a cak i tada, u zavisnosti od toga sta ce nova bada pruziti cu razmisliti da li cu da update-ujem fon...ovako je funkcionalan poprilicno, tj. porasla mu je fuinkcionalnost i cena u mojim ocima sa ovim napakovanim aplikacijama...tako da ne zelim da to izgubim zbog nekih sitnih i meni ne bitnih poboljsanja sistema

Free download aplikacija sa Bada Challenga!!!

Poslednja izmena:
Posle Galaxy S-a, Htc Desire Hd-a i iPhone 4-ke vratio sam se ponovo na Wave, nema boljeg telefona trenutno, veci ekran ne sluzi nizasta, iPhone i Desire Hd su me prosto razocarali...zvukom sam i dalje odusevljen na wave-u sa sennheiser-kama, prosto mi vise prija i od iPod-a i sanse, svaka cast i na novim aplikacijama, sigurno ce bada polako preuzeti pozamasan deo trzista.

Samsung apps update!?

Koliko vas je odradilo update Samsung apps aplikacije na telefonu i da li ste nakon toga u mogucnosti da vrsite prepakivanje aplikacija bez ikakve problematike, tj. dal ferceraju one koje ste vec prepakovali???

btw. a ne da ima dobrih NOVIH & FREE aplikacija ... SRECA SRECA RADOST... :D

Poslednja izmena:
Ja sam apdejtovao SamsungApps aplikaciju pre neki dan, ali mi je stock firmver. Ae objasni (barem na PM) kako i šta da uradim da bih probao neku "krekovanu" aplikaciju pa ću ti kažem. :)

ja odradio taj apps update i već prepakovane igre koje su bile u fonu mi i dalje rade, ali nove kad sam probao da ubacim, uspeo sam ali mi je izbacio poruku da ubacim karticu na kojoj je ta aplikacija instalirana kad sam hteo da je pokrenem. realno real football mi je zakon, battlefroging, ona devojka što secka zombije(2D ako se ne varam), od novih cut them all, slice it i wamo camera(ima neki bug izgleda, nekad se pokrene a nekad zapuca čitav fon valjda zato nije pobedila. da nema taj problem bila bi mi najbolja aplikacija)

Pozdrav,
trebao bih ovih dana da uzimam Wave pa me zanima da li i dalje postoji ogranicenje za pdf fajlove do 20mb, i kakav je generalno rad sa pdfovima?

Koliko vas je odradilo update Samsung apps aplikacije na telefonu i da li ste nakon toga u mogucnosti da vrsite prepakivanje aplikacija bez ikakve problematike, tj. dal ferceraju one koje ste vec prepakovali???

btw. a ne da ima dobrih NOVIH & FREE aplikacija ... SRECA SRECA RADOST... :D

Nije mi jasno na koje " spoofed " aplikacije mislis pod ranijim FW kad ih nema uopste nego samo igrice ? Tek izlaskom aplikacija sa bada chalenge-a su se pojavile " realne " aplikacije ?

Ja sam odradio update na Ji5 - NE KORISTIM CRACK IGRICE - i skinuo sam sve bolje aplikacije sa chalenge-a, tako da je ovo sad puno funkcionalniji telefon. Cekam Skype i neku krstenu navigaciju i ne treba mi vise nista :)

Nije mi jasno na koje " spoofed " aplikacije mislis pod ranijim FW kad ih nema uopste nego samo igrice ? Tek izlaskom aplikacija sa bada chalenge-a su se pojavile " realne " aplikacije ?

Ja sam odradio update na Ji5 - NE KORISTIM CRACK IGRICE - i skinuo sam sve bolje aplikacije sa chalenge-a, tako da je ovo sad puno funkcionalniji telefon. Cekam Skype i neku krstenu navigaciju i ne treba mi vise nista :)
ne razume sto se uopste javljas ako do sada nisi cinio nista sa prepakivanjem, pitanje i nije tebi upuceno, a ko je zeleo da ga shvati, shvatio ga je!!!
kad vec pitas, tu su smrtoffice i myexplorer, dve jako dobre i korisne aplikacije!

Koliko vas je odradilo update Samsung apps aplikacije na telefonu i

Koliko se secam .. ovo je bilo jedno od pitanja a mozda da sledeci put okacis " samo za usere sa flashovanim fw " ??
Javio sam se kao korisnik ali je to izgleda problem ako ne koristim tel kao vecina

smrtoffice i myexplorer

Za ovo sam znao i da budem iskren neku ozbiljnu namenu i nemaju realno, posto se bilo kakav edit office fileova na wave-u moze porediti sa " mazohizmom prema svojim zivcima "

To sto si naveo su 2 aplikacije u moru igara i realno je zalosno ako se potreba za ovakvim telefonom svodi na interesovanje samo za igrice.

no ... verovatno je bespredmetno raspravljati

Koliko se secam .. ovo je bilo jedno od pitanja a mozda da sledeci put okacis " samo za usere sa flashovanim fw " ??
Javio sam se kao korisnik ali je to izgleda problem ako ne koristim tel kao vecina

Za ovo sam znao i da budem iskren neku ozbiljnu namenu i nemaju realno, posto se bilo kakav edit office fileova na wave-u moze porediti sa " mazohizmom prema svojim zivcima "

To sto si naveo su 2 aplikacije u moru igara i realno je zalosno ako se potreba za ovakvim telefonom svodi na interesovanje samo za igrice.

no ... verovatno je bespredmetno raspravljati
o kakvom fleshovanom firmwareu ti govoris, ja sam pitao za update samsugapps aplikacije -marketa na telefonu
inache, igre su isto aplikacije, ne vidim cemu cepidlachenje posto je vrlo jasno sta je pisac hteo
dakle, poenta je da li taj update ubija prepakovane aplikacije i onemogucava dalje prepakivanje
jel sad jasno
:-D

o kakvom fleshovanom firmwareu ti govoris,

Posto si neupucen, radi se o " update-u " preko KIES-a i najnoviji je JI5, jedina mogucnost " spoofa " jeste ili da NISI uradio update ili da si ga flash-ovo ( sto normalno nije zabranjeno i dobro je da postoji ) ali isto sumnjam da mozes ako nisi uradio update na najnovji fw uraditi regularan DL preko sams apps-a, tj pod misljenjem sam da ne mozes uraditi DL bada chalenge aplikacija ako nisi uradio upgrade ?

Zato sam to rekao ...

ne vidim cemu cepidlachenje

Ok, mozda i nije ali ako ne cepidlacimo neko moze da pomisli da pre ovog bada chalenge-a stvarno postoji " brdo aplikacija a da nisu igre " koje su razlog da se ne uradi upgrade fw.

Poslednja izmena:
plaćena verzija tog office-a može da otvara sve pdf-ove a ova što je u telefonu samo male, čim je malo veći fajl neće da ga otvori. tako je barem kod mene

Posto si neupucen, radi se o " update-u " preko KIES-a i najnoviji je JI5, jedina mogucnost " spoofa " jeste ili da NISI uradio update ili da si ga flash-ovo ( sto normalno nije zabranjeno i dobro je da postoji ) ali isto sumnjam da mozes ako nisi uradio update na najnovji fw uraditi regularan DL preko sams apps-a, tj pod misljenjem sam da ne mozes uraditi DL bada chalenge aplikacija ako nisi uradio upgrade ?

Zato sam to rekao ...

Ok, mozda i nije ali ako ne cepidlacimo neko moze da pomisli da pre ovog bada chalenge-a stvarno postoji " brdo aplikacija a da nisu igre " koje su razlog da se ne uradi upgrade fw.

Upucen sam ja vrlo dobro, ne brini...fon nisam update-ovao do sada preko kies-a a ni flash-ovanjem, niti cu, bar ne do izlaska 2.0 bade...ako i tada bude imalo smisla...
A tek sada nakon zatvaranja rupica i onemogucavanja prepakivanja sto se odnosi i na taj JI5 necu osvezavati OS fona...dobro...ono jesu uglavnom igre...koje sam napakovao...kao blesav...nit ih igram nit znam koji ce mi...al mi nekako MILO kad mogu da tako "kupim" software :D
i nadam se da ce doci uskoro josh korisnih aplikacija...a mislim da ce i gomila aplikacija iz samsung challenga koje nisu dobile nagrade uskoro izaci, dok ih ispeglaju...ili mozda provuku i dorade kroz 1.2 Bada SDK...

Aplikacije bez problema skidam preko kies-a...al za market na fonu nisam siguran sta cini update istog? Neki su na ipmart forumu imali problema sa upakovanim aplikacijama, pa zato pitam ovde ljude kakva su iskustva!

dobri ste, hoćete da Vam ja otvorim temu o Streak-u ili ćete sami :D
dont get me wrong streak je jako cool, pogotovo sa 2.2 i onim dell-ovim custom interfejsom

upravo cackam b control, probao NFS:HP i radi do jaja samo se treba navici. ovo bas kucam preko aplikacije za tastaturu. takodje mis radi nenormalno dobro.

Poslednja izmena:
Da li moze da se namesti da report ne stize kao nova poruka nego nekako drugachije?

dobro...ono jesu uglavnom igre...koje sam napakovao...kao blesav...nit ih igram nit znam koji ce mi...al mi nekako MILO kad mogu da tako "kupim" software

Posteno :) Da ne bude zabune, takodje sam odradio spoof officea i par igara ali kada sam video " offis " na delu odustao sam, mislim moze da stoji kao neka " pomoc" ali da bude vredna aplikacija to sumnjam, doduse nemam ni realnih potreba :)

Da li moze da se namesti da report ne stize kao nova poruka nego nekako drugachije?
Ugasi report. Najlakse je tako. Mene toliko pocelo d nervira to, da sam ugasio jos pre koji mesec.
Jeb'ga, kad Samsung i dalje vuce neke svoje repove (cak i sa najvisom klasom), poput tog sugavog report-a koji stize u vidu nove poruke :wall:
I aj' sto smara samim tim postupkom, i sto je nepregledno kada si onom "iPhone" nacinu gledanja poruka (kao diskusija) - nego sto jos i zauzima mesto u inbox-u...

Kako je to cool bilo reseno na SE-u, npr., samo kad se setim...
Ali zasad - gasi report. Cekamo kada ce da se smiluju i promene notifikaciju da bude normalnog tipa... a recimo i da ubace smajlije, kada smo vec kod promena :)

Ugasi report. Najlakse je tako. Mene toliko pocelo d nervira to, da sam ugasio jos pre koji mesec.
Jeb'ga, kad Samsung i dalje vuce neke svoje repove (cak i sa najvisom klasom), poput tog sugavog report-a koji stize u vidu nove poruke :wall:
I aj' sto smara samim tim postupkom, i sto je nepregledno kada si onom "iPhone" nacinu gledanja poruka (kao diskusija) - nego sto jos i zauzima mesto u inbox-u...

Kako je to cool bilo reseno na SE-u, npr., samo kad se setim...
Ali zasad - gasi report. Cekamo kada ce da se smiluju i promene notifikaciju da bude normalnog tipa... a recimo i da ubace smajlije, kada smo vec kod promena :)

Heh, mene iznerviralo za prvih 10min i odma sam iskljuchio :d
A pre wave-a sam imao SE w200 i super su odradili.

Bukvalno... i to svaki SE, pa i taj mali budjavi W200 :)
Krajnje elegantno resenje, a ne kao ova nakazna Samsung-ova budalastina...

A ja sam se nesto mislio da mozda negde postoji u opcijama da se izbrisu svi report-ovi u cugu... ne znam gde to videh, tj. na kom fonu koji sam imao, mozda Motorola... pa tako i talozih te izvestaje. Sve dok ne dodjoh do ovih maximalnih ~1300 poruka, kada pocese da mi smetaju :D

Poslednja izmena:
Pitanje za ljude koji su telefon uzeli u Telenoru: da li se dobija kartica od 2GB?
Ja nisam dobio nista...

manve je nesrecan jer sam ja danas dobio 2gb karticu uz wave... naravno kupljen van sr...

al nece da updateuje fw na novi, tvrdi da nema novijeg, tj deluje da je druga "verzija" telefona za drugo trziste...

Juce uzeo u telenoru, dobija se bez kartice...

Gledam sad koju da uzmem, jel mi treba klasa 6 il da jurim klasu 4?

Zaboravih,
slusalice koje se dobijaju uz wave su prilicno lose...

Poslednja izmena:
Juce uzeo u telenoru, dobija se bez kartice...

Gledam sad koju da uzmem, jel mi treba klasa 6 il da jurim klasu 4?

Zaboravih,
slusalice koje se dobijaju uz wave su prilicno lose...

Ja danas naruchio kingstone 16gb class 4 :)
Ako cesh 16gb imash samo class4

A ako hocesh od 8giga onda vidim da je vecina odavde uzimala takeMS class6

Niko se do sada nije bunio ko je imao class4 da su mu seckale igre/filmovi

ja sam uzeo transcend 8GB 6 klase ali zato što ide sa adapterom za SD i treba mi i za kameru a u nju nemogu da stavljam niže od 6 klase jer ne može da snimi HD video kako treba.
wave-ova kamera nije toliko zahtevna što se tiče bitrate-a i framerate-a pa može i 4-ka

Nazad
Vrh Dno